Dansöz

Sizinki bir tık rahatlık diyelim. Kocam asla götürmez öyle bir yere , bende götürmem onu açıkçası. Bizim ortak alanda sevişmemizden ziyade milleti izlemek mide bulandırıcı geliyo bana

Yoo hakaret etmedim ki kezban ı hakaret olarak adledecek bu hayat size ne yasatmıs böyle gecmis olsun
Ve üzüldüm sizin adınıza biliyor musunuz; cünkü kendine güvenmek sonradan olusmaz doğustan gelir
Çıkar mısınız konumdan ya başka işiniz mi yok millete bulaşmaktan başka ben de size üzüldüm

neresiymiş orası aşırı merak ettimmm

Yoo hakaret etmedim ki kezban ı hakaret olarak adledecek bu hayat size ne yasatmıs böyle gecmis olsun
Ve üzüldüm sizin adınıza biliyor musunuz; cünkü kendine güvenmek sonradan olusmaz doğustan gelir
Kendine güvenmek ile bir alakası yok bunun ama farkında değilsiniz. Ben çok özgüvenli biri olarak kocama seyrettirmem zaten o da benim güzelligime bakar isterse ben ona dans ederim sen kocana oryantel yapacak kadar özgüvenli misin ya da becerebilecek kadar

Oryantel! diye yazan birine bisey anlatamam cok haklısınız. Sarz/sarj gibi

kızlar ben bu gazla gidip dansöz kıyafeti alıcam
bi bakayım nette var mı:)
evde çakkıdı çakkıdı giyer de oynarım:)
hiç dansöz kıyafetim olmadı:)))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…