Dansöz

aynen benim annem babam. hatta plajda bile laf atarlar birbirlerine, aa kıza bak manken gibi der annem, babama gösterir, babam anneme başka birini gösterir. hele yurtdışında falan bizden daha güzel fizikli tipler olunca, tamamen dalga konusu yaparız.
35 yıllık evliler, en ufak bir güven sorunu, aldatma falan olmadı hani en son dert bizim evde o işler. zaten iç gıdıklayıcı hisler yoksa baktı bakmadı manken dansöz olmuyor.
ben de erkek arkadaşımla gayet öyleyim, aksini düşünemiyorum bile,
biz de ailecek anormaliz demek ki bunu anladım :))
Bizim de bir çift arkadaşımız var plajda geçen kadınların dedikodusunu yaparlar şunun şurası şöyle şunun bikinisi şöyle bu buna olmuş mu diye 😂😂

Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Kezban sen misin?🤣

Ya şimdi doğruya doğru kaç yassiniz bilmiyorum ama 20 yaşımda aynaya baktigimdaki ben ile 30 yaş aynı cekicilikte değil çünkü doğum kilo vs.
Ortamın cinsellikten uzak olması da hayaller hayatlar farkından kaynaklanıyor-dur 😂

30 yaşimdayim. Gayet ustumu degistirirken bile ciplak kaldigimda kendime bakiyorum aynada nasil dursam daha seksi diye poz veriyorum hayali foto cekimi gibi. 😀

Ha ben doğum yapmadim, düzenli spor ve beslenme yapmaya calisiyorum ama ne sekilde olursa olsun insanin aynaya bakinca utanacagi durumda nasil cinsellik yaşayabilir ki? Saglikli olmaz.

30 yaşimdayim. Gayet ustumu degistirirken bile ciplak kaldigimda kendime bakiyorum aynada nasil dursam daha seksi diye poz veriyorum hayali foto cekimi gibi. 😀

Ha ben doğum yapmadim, düzenli spor ve beslenme yapmaya calisiyorum ama ne sekilde olursa olsun insanin aynaya bakinca utanacagi durumda nasil cinsellik yaşayabilir ki? Saglikli olmaz.
Ben doğum yaptım valla bakıyorum yani göbeğim erimiş mi kalçam toparlanmış mı evire çevire her yerime bakıyorum :KK70:

Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Doğum günüm için dansözlü mekan ararken bu başlığa denk gelmem :))

Ben doğum yaptım valla bakıyorum yani göbeğim erimiş mi kalçam toparlanmış mı evire çevire her yerime bakıyorum :KK70:

Yakin arkadaslarim ve kuzenim dogum yaptilar hepsi de toparlandi gorseniz yeni kucuk bebegi var demezsiniz yani aslinda doğum yapmak tek başina o kadar etkilemiyor herkesi.

Hanımlar rica ediyorum bu konu veya herhangi bir konuda dini veya siyasi ima bile yapmayın.
Din kutsal olduğu için hassas bir konu, siyasetse maalesef kutuplaştıran bir konu, bu ikisi topiklere girdiğinde tartışma çıkıyor.

Nezih ve dansözlü mekanda evlilik yıldönümümüzü kutlamış biri olarak, ilk defa dansözlü bir ortamda bulundum aşırı eğlenceliydi ben o kadar eğlendim ki kadın gelip elimi tutup kaldırdı beraber oynadık falan😀 nolcak ya amaaan 😀

Bana da iğrenç gelmiyor size katılıyorum 👍34 yaşında biri olarak ben de kendimi beğeniyorum.
BEN DE 41 YAŞINDAYIM
hala daha fitim,3 çocuk dopurdum ,38 bedenim.
kimse yaşıma inanmaz:)
ama öyle çıplak görünce bi tuhaf geliyor,beğenmemekten değil de:))
sonuçta cıbıl cıbıl gezmiyoruz evde,gözümüz alışık değil:)))
töbe töbeee çıplaktı, kamptı derken abdest mabdest bırakmadınız insanda heee:))

BEN DE 41 YAŞINDAYIM
hala daha fitim,3 çocuk dopurdum ,38 bedenim.
kimse yaşıma inanmaz:)
ama öyle çıplak görünce bi tuhaf geliyor,beğenmemekten değil de:))
sonuçta cıbıl cıbıl gezmiyoruz evde,gözümüz alışık değil:)))
töbe töbeee çıplaktı, kamptı derken abdest mabdest bırakmadınız insanda heee:))
Arada çıplak gezin evde :KK8:

Hakaret etmenin sebebi nedir? İnsan gibi bir soru sormuşum insan gibi cevap veremiyorsan yazmana gerek var mı? Terbiyesizliğe lüzum yok
Yoo hakaret etmedim ki kezban ı hakaret olarak adledecek bu hayat size ne yasatmıs böyle:KK66: gecmis olsun
Ve üzüldüm sizin adınıza biliyor musunuz; cünkü kendine güvenmek sonradan olusmaz doğustan gelir☄️

Bizim de bir çift arkadaşımız var plajda geçen kadınların dedikodusunu yaparlar şunun şurası şöyle şunun bikinisi şöyle bu buna olmuş mu diye 😂😂

Geçen keşfetimde bir yetişkin oteli çıktı.
Yorumlarında şey yazıyordu "açık alanda seks yapılıyor, uç organizasyonlar düzenlenebiliyor" falan.
Hemen kocama gösterdim, buraya gidelim dedim. (Sorun şu ki çocuğum var ve hamileyim kısa vadeli bir plan değil)
Kocam da ben açık alanda seks falan yapmam dedi, dedim ben de yapmıcam ama odada sevişir havuz kenarında da içkimizi çerezimizi alır millete puan falan veririz.

Kafamıza yattı 2 sene sonra çocukları birine bırakıp 2 3 günlüğüne kaçıcaz valla :KK70:

Konuya gelince de, ben dansöz seviyorum. Erkek dansçı da seviyorum. Hatta keşke azıcık potansiyelim olsaydı da oryantal yapabilseydim, çocukluk hayalimdi dansöz olmak.

Hakaret etmenin sebebi nedir? İnsan gibi bir soru sormuşum insan gibi cevap veremiyorsan yazmana gerek var mı? Terbiyesizliğe lüzum yok
Aman bulaşma ona. O üslupsuz yorumu beğenmedim siye hemen gitmiş bir dakika içinde 15 tane beğenmedim atmış, beş ayrı konuda. Ki bu nedenle kaç kere banlandı. Hala yapıyor.

Ben sorunun ne olduğunu hiç anlayamadım. Eşime dansöze takacağı parayı vermişliğim var, zenneyle de karşılıklı oynamışlığım var..

X