Dansöz

Bi de bugün gördünüz mü bilmiyorum bi damat düğünde dansöze kucağıma gel diyo gelin hemen koşa koşa gidip oturuyor üstüne bu muhabbet olunca bilinçaltım error verdi galiba

Gelin, düğünlerindeki dansöze kucağıma gel diyen kocasının kucağına oturmak için koşacağına; nikah iptaline koşsaymış keşke. Evlerden ırak olsun bu tür adamlar.

Son düzenleme:
Kız daha düne kadar tv de çıkıyordu ülkecek izliyorduk ya kadın orada işini yapıyor bence rahatsız olmanıza hiç gerek yok. Yani mantıken düşündüğünde bugün izlenilen dizi/ film sektöründen çok daha masum yani oryantal.

Biraz da erkekler meta olsun. Biscolata bunu başardı.
Bunu yazcaktım ki yazılmış. Üstüne ekleyeyim.
Genel olarak oryantal olgusundan rahatsız oluyorum ben. Striptizcilerden de rahatsız oluyorum mesela. Kocamın ortamda olması ya da olmaması önemli değil. Ağzının suyunu akıtası varsa sokakta bir dekolteliye de akıtabilir. Ayy bunu yapmasın etmesin derdinde değilim.

Sene 2002 falandı. Bi akrabanın oğlunun sünnet düğününe gittik, ilerleyen saatlerde dansöz çıkmıştı piste.
Yani kesilen çük için dansöz tutuluyordu seneler öncesinde. Şimdi de olabilir. Giden gider gitmeyen gitmez. Herkesin hayatına kimse karışamaz.

Konudan bağımsız çok merak ettim kampa ne giyip gittiniz

Benim düğünümde 2 tane dansöz çıktı hepimiz çok eğlendik. Dansözler hep benimle oynadılar eşimin yanına hiç gitmediler ama hepimiz izledik. İnsan ard niyetliyse yanındaki dansözden de etkilenir önündeki yürüyen kadından da etkilenir. Denizde ki bolca mayolu bikinili kadından da. Bu durumdan rahatsızsanız erkenden kalkarsınız sorun olmaz ama sizin adınıza üzülürüm eğlenceyi kaçırırsınız

Bence sizin beraber gittiğiniz erkekler o kadına gögüs, bacak diye bakıyorsa zaten çok eğlenme kültürüne sahip insanlar değil. Nasıl ki baletler taytla çıktığında “cinsel organı belli” diye takılmayıp yaptığı dans performansını izliyorsan dansöz de aynı şey. Didem bir kere tv.de Rtük kuralları gereği kapalı bir kıyafetle çıkıp yine olağan üstü bir show sergiledi. Şahsen ben yanımdaki erkek Kadını izlemek yerine Kafasını çevirse esas o zaman rahatsız olurum. Çok şükür gece gezmeye çıktığım erkek arkadaşlarım, eşim böyle tipler değildi. Edebiyle eğlenmeyi bilip, valesinden tuvaletcisine kadar herkese saygı duyan insanlardı.

Eşinize dansöz gören Bülent Serttaş videosu izletip aynı performansı isteyin kendisinden.

Yok kiz ne var dansözde eglenirsiniz kasilma zevkli olur

eşinize güveniyorsanız neden rahatsız olacaksınız ki? ne var dansözde, mesleği icabı dans eden bir kadın kendisi?
size söyle diyim dansöz erkek arkadaşımın yanına gelse adam şekilden şekile girip kadına bakamasa ben daha cok rahatsız olurum cunku kadını cinsel objeleştirmiş olduğunu anlarım direk, adabıyla eğlenmeyi bilmesi de lazım erkeğin. doğal olabilmesi cok daha iyi bi işaret. yani benim çevremdeki erkekler hep o şekil, dansöze para da takan olur karısı yanındayken, el cırpılır, tempo tutulur, dansöz de iki döner gider zaten. kimse kimseyi cinsellik için görmez konu da kapanır. aynı şekilde zenne gelse de sevgilim bozulmaz.
kalkmayın yani eşinize güvenmiyor gibi. zaten internet falan full dansöz dolu, inanın bulmak istese bulur ruhunuz duymaz. aranızda güven olduktan sonra dansözmüş, dekolteli kadınmış vız gelmeli.​

Eşim meyhaneye gitmez asla
Ama gidiyor olsak dansözden rahatsiz olmazdim ben. Gözünü dikip garip garip bakacak biriyse eşiniz rahatsiz olmaniz normal.
benim eski patronum gayet muhafazakar bir adamdır abdestinde namazındadır
malum partilidir, ailecek öylelerdir.

ama işi gereği fuardır kongredir katılmak zorunda
ve bu tür etkinliklerde neredeyse her zaman dansöz çıkan bir gece oluyor bir akşam çıkmasa bir akşam etkinliğinde çıkıyor - ki eskiden her akşam dansözlü şov'lu etkinlikler olurmuş 90lar türkiyesinde. şimdi ekonomik olarak anca 1 kere oluyor

eşiyle, alesiyle gitmez
özel hayatında gitmez kesinlikle, alkollü yere bile gitmez
ama iş olunca gidiliyor.

kendi adıma soruya cevap dansözle yarışabilecek bir bünye olduğum için ben epey eğlenirdim. eşim de eğlenirdi bence.

Sadece dansozden degil meyhaneye gitmez yani dansozlu yerlere gitmesini gerektirecek işi de yok ama olsaydi giderdi herhalde.

Başka bir etkinlikte dansöz cikarildi diye de ortamdan kaçmaz ama seyretmez, para filan takmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…