- 16 Haziran 2011
- 14.653
- 60.235
Bi de bugün gördünüz mü bilmiyorum bi damat düğünde dansöze kucağıma gel diyo gelin hemen koşa koşa gidip oturuyor üstüne bu muhabbet olunca bilinçaltım error verdi galiba
Ay sağdaki çok güzelmiş
Biraz da erkekler meta olsun. Biscolata bunu başardı.Ay sağdaki çok güzelmiş
Kız daha düne kadar tv de çıkıyordu ülkecek izliyorduk yaMerhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Tabii ki iş. Eğlenmeye gelen insanları eğlendiren, geçimini bunla sağlayanlar. İşletmecisi de orda işini yapıyor, kapıdaki güvenliği de, sahneye çıkan şarkıcı da, orkestradakilerde.kadın orada işini yapıyor
Bunu yazcaktım ki yazılmış. Üstüne ekleyeyim.Biraz da erkekler meta olsun. Biscolata bunu başardı.
Konudan bağımsız çok merak ettim kampa ne giyip gittinizYa ben hiç sevmiyorum oryantal muhabbeti. Hem estetik gelmiyor hem de kadın bedeninin bu şekilde sergilenmesinden rahatsız oluyorum. Biz olsak gitmezdik ama kıskançlıkla ilgisiz bir bakış açısından bakıyorum. Zira öncesinde çıplaklar kampına gitmisligimiz var
E ablacım çıplak girdik ya işteKonudan bağımsız çok merak ettim kampa ne giyip gittiniz
Eşinize dansöz gören Bülent Serttaş videosu izletip aynı performansı isteyin kendisinden.Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Yok kiz ne var dansözde eglenirsiniz kasilma zevkli olurMerhaba arkadaşlar,
benim eski patronum gayet muhafazakar bir adamdır abdestinde namazındadırEşim meyhaneye gitmez asla
Ama gidiyor olsak dansözden rahatsiz olmazdim ben. Gözünü dikip garip garip bakacak biriyse eşiniz rahatsiz olmaniz normal.
benim eski patronum gayet muhafazakar bir adamdır abdestinde namazındadır
malum partilidir, ailecek öylelerdir.
ama işi gereği fuardır kongredir katılmak zorunda
ve bu tür etkinliklerde neredeyse her zaman dansöz çıkan bir gece oluyor bir akşam çıkmasa bir akşam etkinliğinde çıkıyor - ki eskiden her akşam dansözlü şov'lu etkinlikler olurmuş 90lar türkiyesinde. şimdi ekonomik olarak anca 1 kere oluyor
eşiyle, alesiyle gitmez
özel hayatında gitmez kesinlikle, alkollü yere bile gitmez
ama iş olunca gidiliyor.
kendi adıma soruya cevap dansözle yarışabilecek bir bünye olduğum için ben epey eğlenirdim. eşim de eğlenirdi bence.