- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Bizim de bir çift arkadaşımız var plajda geçen kadınların dedikodusunu yaparlar şunun şurası şöyle şunun bikinisi şöyle bu buna olmuş mu diyeaynen benim annem babam. hatta plajda bile laf atarlar birbirlerine, aa kıza bak manken gibi der annem, babama gösterir, babam anneme başka birini gösterir. hele yurtdışında falan bizden daha güzel fizikli tipler olunca, tamamen dalga konusu yaparız.
35 yıllık evliler, en ufak bir güven sorunu, aldatma falan olmadı hani en son dert bizim evde o işler. zaten iç gıdıklayıcı hisler yoksa baktı bakmadı manken dansöz olmuyor.
ben de erkek arkadaşımla gayet öyleyim, aksini düşünemiyorum bile,
biz de ailecek anormaliz demek ki bunu anladım :))
Kezban sen misin?Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Ya şimdi doğruya doğru kaç yassiniz bilmiyorum ama 20 yaşımda aynaya baktigimdaki ben ile 30 yaş aynı cekicilikte değil çünkü doğum kilo vs.
Ortamın cinsellikten uzak olması da hayaller hayatlar farkından kaynaklanıyor-dur
Ben doğum yaptım valla bakıyorum yani göbeğim erimiş mi kalçam toparlanmış mı evire çevire her yerime bakıyorum30 yaşimdayim. Gayet ustumu degistirirken bile ciplak kaldigimda kendime bakiyorum aynada nasil dursam daha seksi diye poz veriyorum hayali foto cekimi gibi.
Ha ben doğum yapmadim, düzenli spor ve beslenme yapmaya calisiyorum ama ne sekilde olursa olsun insanin aynaya bakinca utanacagi durumda nasil cinsellik yaşayabilir ki? Saglikli olmaz.
Doğum günüm için dansözlü mekan ararken bu başlığa denk gelmem :))Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Ben doğum yaptım valla bakıyorum yani göbeğim erimiş mi kalçam toparlanmış mı evire çevire her yerime bakıyorum
Evet herkesi etkilemiyor bazıları hiç doğum yapmamış gibi kalabiliyor ama doğum yapmak deforme olmaya sebep değilYakin arkadaslarim ve kuzenim dogum yaptilar hepsi de toparlandi aslinda doğum yapmak tek başina o kadar etkilemiyor herkesi.
Hakaret etmenin sebebi nedir? İnsan gibi bir soru sormuşum insan gibi cevap veremiyorsan yazmana gerek var mı? Terbiyesizliğe lüzum yokKezban sen misin?
Hangi şehir gel beraber gidelimDoğum günüm için dansözlü mekan ararken bu başlığa denk gelmem :))
BEN DE 41 YAŞINDAYIMBana da iğrenç gelmiyor size katılıyorum34 yaşında biri olarak ben de kendimi beğeniyorum.
Arada çıplak gezin evdeBEN DE 41 YAŞINDAYIM
hala daha fitim,3 çocuk dopurdum ,38 bedenim.
kimse yaşıma inanmaz:)
ama öyle çıplak görünce bi tuhaf geliyor,beğenmemekten değil de:))
sonuçta cıbıl cıbıl gezmiyoruz evde,gözümüz alışık değil:)))
töbe töbeee çıplaktı, kamptı derken abdest mabdest bırakmadınız insanda heee:))
3 çocukla mümkün mü:)))Arada çıplak gezin evde
Yoo hakaret etmedim ki kezban ı hakaret olarak adledecek bu hayat size ne yasatmıs böyleHakaret etmenin sebebi nedir? İnsan gibi bir soru sormuşum insan gibi cevap veremiyorsan yazmana gerek var mı? Terbiyesizliğe lüzum yok
Bizim de bir çift arkadaşımız var plajda geçen kadınların dedikodusunu yaparlar şunun şurası şöyle şunun bikinisi şöyle bu buna olmuş mu diye
Aman bulaşma ona. O üslupsuz yorumu beğenmedim siye hemen gitmiş bir dakika içinde 15 tane beğenmedim atmış, beş ayrı konuda. Ki bu nedenle kaç kere banlandı. Hala yapıyor.Hakaret etmenin sebebi nedir? İnsan gibi bir soru sormuşum insan gibi cevap veremiyorsan yazmana gerek var mı? Terbiyesizliğe lüzum yok