Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir ortamda dansöz kadının önünde oynar. Parayı da kadın takar. Dansöz inadına inadına yanında kadın olan bir erkeğe gitmez. Onlarda yol yordam biliyor.Başka bir etkinlikte dansöz cikarildi diye de ortamdan kaçmaz ama seyretmez, para filan takmaz.
Konuyu neden siyasete bağladınız anlamadımbenim eski patronum gayet muhafazakar bir adamdır abdestinde namazındadır
malum partilidir, ailecek öylelerdir.
ama işi gereği fuardır kongredir katılmak zorunda
ve bu tür etkinliklerde neredeyse her zaman dansöz çıkan bir gece oluyor bir akşam çıkmasa bir akşam etkinliğinde çıkıyor - ki eskiden her akşam dansözlü şov'lu etkinlikler olurmuş 90lar türkiyesinde. şimdi ekonomik olarak anca 1 kere oluyor
eşiyle, alesiyle gitmez
özel hayatında gitmez kesinlikle, alkollü yere bile gitmez
ama iş olunca gidiliyor.
kendi adıma soruya cevap dansözle yarışabilecek bir bünye olduğum için ben epey eğlenirdim. eşim de eğlenirdi bence.
Bence sizin beraber gittiğiniz erkekler o kadına gögüs, bacak diye bakıyorsa zaten çok eğlenme kültürüne sahip insanlar değil. Nasıl ki baletler taytla çıktığında “cinsel organı belli” diye takılmayıp yaptığı dans performansını izliyorsan dansöz de aynı şey. Didem bir kere tv.de Rtük kuralları gereği kapalı bir kıyafetle çıkıp yine olağan üstü bir show sergiledi. Şahsen ben yanımdaki erkek Kadını izlemek yerine Kafasını çevirse esas o zaman rahatsız olurum. Çok şükür gece gezmeye çıktığım erkek arkadaşlarım, eşim böyle tipler değildi. Edebiyle eğlenmeyi bilip, valesinden tuvaletcisine kadar herkese saygı duyan insanlardı.
Ne alaka değil mi ben de mesajı anlayamadımKonuyu neden siyasete bağladınız anlamadım
Muhafazakar olmak ve malum parti ne demek oluyor?
Benim arkadaşlardan da seküler ve malum partili olanlar var mı diyelim biz de.
İnsanları bu şekilde ayrıştırmayın.
muhafazakarlıpın da abdestin namazın da bir parti ile ilişkilendirilmrsi çok yanlış.
Konu gayet güzel ilerlerken illa bir yerde siyasete bağlıyor bazı insanlar.
Sadece dindar deyip geçebilirsiniz, siyaseti işe karıştırma gereğiniz ne?
Mune konu dağılmasın lütfen.
Öyle bir ortamda dansöz kadının önünde oynar. Parayı da kadın takar. Dansöz inadına inadına yanında kadın olan bir erkeğe gitmez. Onlarda yol yordam biliyor.
Yeni nesil meyhane benim eğlence anlayışıma uymuyor. Sıkış tıkış oluyor. Maliyetlerden dolayı bu tercih edilir oldu. Biz Erkek arkadaşımla şarkıcıların sahne aldığı mekanlara giderdik. İstek şarkıda bulunurduk. Kadın sanatcıysa gelir yanımızda söylerdi. Davulcuya bahşiş verirdik filan. Bunların hepsi eğlence hayatının ritüelleri.
Çok çılgınsınız nasıl bir hisE ablacım çıplak girdik ya işte yani yolda giderken ne giydiniz diye sormadiginizi varsayıyorum turnikeden geçtik kabinler vardı üstümüzü çıkardık öyle işte
Bazı insanların bilinç altı böyle malesef, hep siyaset.Ne alaka değil mi ben de mesajı anlayamadım
Bi an düşündüm de çıplaklık çok irrite geliyor bana.Çok çılgınsınız nasıl bir his
Bence ayrışmadan gayet memnunsunuz ki bir yorum yetmemiş devam etmişsiniz. Siyaseti sevmeyen insan yorumlara takılmaz bile. Siz bayağı bayağı rahatsız olmuş izlenimi veriyorsunuz.Bazı insanların bilinç altı böyle malesef, hep siyaset.
Ve her daim özgürlükten bahseden insanlar bu ayrıştırmayı asla yapmamalı, yapmıyorsa özgür fikirlidir bana göre.
Her türlü insan ayrımına karşıyım.
Bunun ifade edilmesi de beni ayrıca rahatsız ediyor.
Burda tatlı tatlı konuşurken tadı kaçıyor insanın. Yıllarca bu ayrışmadan bıktık.
Burada seküler insan da var dindarı da her çeşidi de. Ama bu konuyu bile güzel bir şekilde konuşabiliyorken tat kaçırmanın anlamı yok.
Siyaseti sevmem demedim, siyasi yorum yapılmasından rahatsız oldum dddim. Burası siyasi konu değil, siyasi konu konuşmak da yasak ayrıca.Bence ayrışmadan gayet memnunsunuz ki bir yorum yetmemiş devam etmişsiniz. Siyaseti sevmeyen insan yorumlara takılmaz bile. Siz bayağı bayağı rahatsız olmuş izlenimi veriyorsunuz.
Ahaha yani benim açımdan pek de sorun yoktu. Çok değişik bir şeymiş gibi gelmedi. Ama şu kimse kimseye bakmıyor işi bence büyük yalanmış, dışarıdan bakan biri benim için de kimseye bakmadı demiştir ama baya baya çaktırmadan baktım çevreme küçüklükten alışık olsam bakmazdım belki bilemedim. Cinsel bir olayı hiç yok diyebilirim ama insanın aklına hiç gelmiyor o ortamda.Çok çılgınsınız nasıl bir his
Bilinç altınızı lanse etmeniz ve uyarı tipiniz rahatsız edici.Siyaseti sevmem demedim, siyasi yorum yapılmasından rahatsız oldum dddim. Burası siyasi konu değil, siyasi konu konuşmak da yasak ayrıca.
Rahatsız olduğumu tekrar etmenize gerek yok, söyledim zaten evet çokça rahatsız etti. Sizi rahatsız eden ne? Benim fikrim mi? Kimseyi ayrıştımayalım demem mi? Ne sizi rahatsız eden?
Evet bilinç altı var bazı insanlarda, her konuda siyasi bi çıkarım yaparlar, burada yazan kişi için demiyorım o bir örnekBilinç altınızı lanse etmeniz ve uyarı tipiniz rahatsız edici.
Malum parti deyince siz hangisini anladınız ki? Pek çok alternatif var. Bence siz ordan bir lafı cımbızla çekmişsiniz.Konuyu neden siyasete bağladınız anlamadım
Muhafazakar olmak ve malum parti ne demek oluyor?
Benim arkadaşlardan da seküler ve malum partili olanlar var mı diyelim biz de.
İnsanları bu şekilde ayrıştırmayın.
muhafazakarlıpın da abdestin namazın da bir parti ile ilişkilendirilmrsi çok yanlış.
Konu gayet güzel ilerlerken illa bir yerde siyasete bağlıyor bazı insanlar.
Sadece dindar deyip geçebilirsiniz, siyaseti işe karıştırma gereğiniz ne?
Mune konu dağılmasın lütfen.
Ben kendim de kendi inancımı başta anlatmıştım ama bunu partiye dökmedimMalum parti deyince siz hangisini anladınız ki? Pek çok alternatif var. Bence siz ordan bir lafı cımbızla çekmişsiniz.
M migrenimsi herhangi siyasi görüşe sahip bir kız değil ki. Siyaset başlığında bir tane mesajı yoktur. International bir kız. Orda demek istediği adamln yaşam tarzına uyuşmadığı halde iş için gidiyor diyor. Detay vermemiş. Belki adam gidiyor ama hiç haz etmiyor, bilemeyiz.
Bizde ilk eşimle yurtdışında müşterilerimizle yemeğe çıkardık. Eşime ısrarla içki içirirlerdi. Bana ısrar edemezlerdi. Eşlik etmezseniz bizim misafirperverliğimize kabalık etmiş olursunuz derlerdi. İş hayatında da uyumlu olmak adına bazı şeyleri kabul ediyoruz.
parti ismine gerekk yok zaten, mesele hangi parti oldupu değil, mesele bir inancın parti ile ilişkilendirilmesi
Gitmezdim .Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Bahsettiğiniz bilinç altı durumu siz de var ve söz ettiğiniz bütün ayrıştırmalar sizden çıkmış. Görünen köyEvet bilinç altı var bazı insanlarda, her konuda siyasi bi çıkarım yaparlar, burada yazan kişi için demiyorım o bir örnek
Uyarmayalım da siyasi konu mu dönsün burda? Tabiki sesimizi çıkaracağız, susalım görmezden gelelim istediniz sanırım ama o iş öyle olmuyor.
Siz de madem sussaydınız bana cevap yazmasaydınız, olmuyor dimi, işte aynen öyle birşey. Uzatmanın anlamı yok. Basın şikayet butonuna, hangimiz siyaset yapmışsa o cezasını alır zaten.