Dansöz

Başka bir etkinlikte dansöz cikarildi diye de ortamdan kaçmaz ama seyretmez, para filan takmaz.
Öyle bir ortamda dansöz kadının önünde oynar. Parayı da kadın takar. Dansöz inadına inadına yanında kadın olan bir erkeğe gitmez. Onlarda yol yordam biliyor.
Yeni nesil meyhane benim eğlence anlayışıma uymuyor. Sıkış tıkış oluyor. Maliyetlerden dolayı bu tercih edilir oldu. Biz Erkek arkadaşımla şarkıcıların sahne aldığı mekanlara giderdik. İstek şarkıda bulunurduk. Kadın sanatcıysa gelir yanımızda söylerdi. Davulcuya bahşiş verirdik filan. Bunların hepsi eğlence hayatının ritüelleri.

Konuyu neden siyasete bağladınız anlamadım
Muhafazakar olmak ve malum parti ne demek oluyor?
Benim arkadaşlardan da seküler ve malum partili olanlar var mı diyelim biz de.
İnsanları bu şekilde ayrıştırmayın.
muhafazakarlıpın da abdestin namazın da bir parti ile ilişkilendirilmrsi çok yanlış.
Konu gayet güzel ilerlerken illa bir yerde siyasete bağlıyor bazı insanlar.
Sadece dindar deyip geçebilirsiniz, siyaseti işe karıştırma gereğiniz ne?
Mune konu dağılmasın lütfen.

Benim güzelliğimi izler izleyebilir onu değil

Bende rahatsız olurdum. Dansöz ortaya çıkmadan uzayın bence. Ya da açık açık ortam bize uygun değil deyin gitmeyin sonradan hediye verin unutmadık gibisinden. Gerçek arkadaşsa anlaması lazım

Ne alaka değil mi ben de mesajı anlayamadım

Inadina gitmekten bahsetmiyordum zaten ama gayet yanida kadin varken para takmayi tercih eden erkekler de var, sorun olmayabiliyor.
Dansoz izlememek kadinlardan köşe bucak kacmak, yanina yaklastirmamak nerde ne yapilir bilmemek degil.

Baleden örnek vermişsiniz mesela dansoz izlemez ama balerini izler.

Ne alaka değil mi ben de mesajı anlayamadım
Bazı insanların bilinç altı böyle malesef, hep siyaset.
Ve her daim özgürlükten bahseden insanlar bu ayrıştırmayı asla yapmamalı, yapmıyorsa özgür fikirlidir bana göre.
Her türlü insan ayrımına karşıyım.
Bunun ifade edilmesi de beni ayrıca rahatsız ediyor.
Burda tatlı tatlı konuşurken tadı kaçıyor insanın. Yıllarca bu ayrışmadan bıktık.
Burada seküler insan da var dindarı da her çeşidi de. Ama bu konuyu bile güzel bir şekilde konuşabiliyorken tat kaçırmanın anlamı yok.

Bence ayrışmadan gayet memnunsunuz ki bir yorum yetmemiş devam etmişsiniz. Siyaseti sevmeyen insan yorumlara takılmaz bile. Siz bayağı bayağı rahatsız olmuş izlenimi veriyorsunuz.

Bence ayrışmadan gayet memnunsunuz ki bir yorum yetmemiş devam etmişsiniz. Siyaseti sevmeyen insan yorumlara takılmaz bile. Siz bayağı bayağı rahatsız olmuş izlenimi veriyorsunuz.
Siyaseti sevmem demedim, siyasi yorum yapılmasından rahatsız oldum dddim. Burası siyasi konu değil, siyasi konu konuşmak da yasak ayrıca.
Rahatsız olduğumu tekrar etmenize gerek yok, söyledim zaten evet çokça rahatsız etti. Sizi rahatsız eden ne? Benim fikrim mi? Kimseyi ayrıştımayalım demem mi? Ne sizi rahatsız eden?

Çok çılgınsınız nasıl bir his
Ahaha yani benim açımdan pek de sorun yoktu. Çok değişik bir şeymiş gibi gelmedi. Ama şu kimse kimseye bakmıyor işi bence büyük yalanmış, dışarıdan bakan biri benim için de kimseye bakmadı demiştir ama baya baya çaktırmadan baktım çevreme küçüklükten alışık olsam bakmazdım belki bilemedim. Cinsel bir olayı hiç yok diyebilirim ama insanın aklına hiç gelmiyor o ortamda.

Bilinç altınızı lanse etmeniz ve uyarı tipiniz rahatsız edici.

Bilinç altınızı lanse etmeniz ve uyarı tipiniz rahatsız edici.
Evet bilinç altı var bazı insanlarda, her konuda siyasi bi çıkarım yaparlar, burada yazan kişi için demiyorım o bir örnek
Uyarmayalım da siyasi konu mu dönsün burda? Tabiki sesimizi çıkaracağız, susalım görmezden gelelim istediniz sanırım ama o iş öyle olmuyor.
Siz de madem sussaydınız bana cevap yazmasaydınız, olmuyor dimi, işte aynen öyle birşey. Uzatmanın anlamı yok. Basın şikayet butonuna, hangimiz siyaset yapmışsa o cezasını alır zaten.

Malum parti deyince siz hangisini anladınız ki? Pek çok alternatif var. Bence siz ordan bir lafı cımbızla çekmişsiniz.
M migrenimsi herhangi siyasi görüşe sahip bir kız değil ki. Siyaset başlığında bir tane mesajı yoktur. International bir kız. Orda demek istediği adamln yaşam tarzına uyuşmadığı halde iş için gidiyor diyor. Detay vermemiş. Belki adam gidiyor ama hiç haz etmiyor, bilemeyiz.
Bizde ilk eşimle yurtdışında müşterilerimizle yemeğe çıkardık. Eşime ısrarla içki içirirlerdi. Bana ısrar edemezlerdi. Eşlik etmezseniz bizim misafirperverliğimize kabalık etmiş olursunuz derlerdi. İş hayatında da uyumlu olmak adına bazı şeyleri kabul ediyoruz.

Ben kendim de kendi inancımı başta anlatmıştım ama bunu partiye dökmedim
Buna gerek yok ve rahatsız edici. Mesele bu
Burada kişiler önemli değil, ifade tarzı.
parti ismine gerekk yok zaten, mesele hangi parti oldupu değil, mesele bir inancın parti ile ilişkilendirilmesi

Gitmezdim .

Bahsettiğiniz bilinç altı durumu siz de var ve söz ettiğiniz bütün ayrıştırmalar sizden çıkmış. Görünen köy

Uyarının bir kibarlığı bir kabalığı var. Siz şimdi kibar mı oldunuz öyle yazıp bir de sündürme peyniri diye uzatınca.

Haa canınız siyaset çektiyse o sayfa da hiç görmedik, sizi oraya da bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…