Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

TAMAM... karar verdim yapmiycam ama soyle bi sey uygulaya bilirim,mesela gun icinde patates haslayip bi ogunumu onu yiycem,bol-bol elma yiycem,su icicem,bol-bol meyve yiycem nebiliyim boyle ama 1gune 1 besine kilitlenmiycem... INSAALLAH uygularim. benim tansiyonum cok cabuk iniyo onun icin bu diyetden tirsiyorum.
dansdansdans sen de yapma derim ben cunki havalar da sicak,hem regl donemindesin sakincali olur sonra. ama tabii ki son karar senin.

ben de ısrar ettim yapmaman için canım ama ne yapmak istiyorsan yap bakma bana
sadece sağlıklı bi şekilde verelim istedim yanlış anlama beni sakın

kızlar günaydıııınnnn nasılsınız
2 gündür yapamadım dans karnım ağrıyo filan bugün iyiyim yapacağım insallah
veeeee tartıda tam 61.0 ı gördüm ya inanamıyorum çok mutlutuumm :124:
:Nazar:

gunaaydiiin.... gozun aydin canim benim. benim icin olsun INSAALLAH. 4gune 800 gram verdin. bugunun bitmediyini ve gun icinde dans ederek 200gram da atacagini dusunursek yani 4 gune 1 kilo verdin demekdir. guzeeel...

Ben geçen sene biraz yediklerime dikkat ederek ve günde yarım saat dans ederek 58den 53e düşmüştüm.Şuan 54 kiloyum yine dansa başlıycam 52 olmak istiyorum 20 dk bile etsem işe yariycağına eminim.Bide hepinize roman şarkılarını tavsiye ediyorum insan istemese bile oynuyo :)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederiz canım
hiç roman havasında dans etmedim bir de onu deneyeceğim :124:

hadiyaa bende sıkıldıdım yabancı sarkılardan romana geçim bakam bende ;D

cok guzel ya niye denemedim ki ben bugune kadar dansla zayiflamayi... INSAALLAH sende basla bizle bakalim nasil zayifliycaz...

canim sen patates diyetine basladinmi?

hea basladım basladım ve bitrdim ( sabah hersey cok güzeldi hevesle pişirdim patateslerimi sonra bi güzel yedim 2 tane doydum. bugün hastanede işlerim vardı orda koştururken acıktım bi tane armut yedim öğlen bide bi bardakta süt içtim şekersiz buraya kadar hersey cok güzel neyse sonra ben hastaneye tam 3 kez gidip gelince midede isyan etti gttim peynirli gözlemeyle ayranla doyurdum karnımı sonra eve geldim 2 saat gecti üstüne bir kutu yani bi kilo pandanın vanilyalı dondurmasından yedim ( acaip dodurma hastasıyımdr ) bi saat daha gecti bi kase çerez yedim fındk fıstk badem kabak çekrdeği, ta bitmedi onun üstüneden yarım bitter çikolata yidim oyfffya kuyruklu değirmen gibi oldum 2 gündr ne bulursam yiyom ben bu gidişle kilo vermek diil kilo alcam çok kızıyom kendime ama engelde olamıyom napcam ben yaaaa çok mutsuzuuuuuummm ((((((((((((((((((

hayr gün içinde duruyorumda ne oluyosa akşam oluyo yaa tutamıyom kendimi. biri beni durdursunn

sen naapmissin boyle ya??? canim qaliba uzun zamandir orucluydun diye regl doneminde yemekleri ufaktan saldiri oluyo tipki benim gibi... ama dusunsen ki INSAALLAH bayramdan sonra nisanin olucak... istediyin elbiseyi bulamadigin zaman(ALLAH KORUSUN) oturup yediklerine agliycaksin ve hep beraber burda zayifliycaz dedik,hani kac kilo gitdi? soyle bakalim...
ha sorsan ki sen kac kilo verdin onu cevaplaya bilirim ben cok gec zayiflayan biriyim. yani 1 haftada bile 500gr verirsem sevinicem cunki bugune kadar hep mideye calistim ve hic dans etmedim zayiflamak icin. yeme canim tamammi?

sanırım o yüzden oldu bu saldırı böle ( sağol canım yorumun için oturur ağlarım vala bide. bende kolay veren biri degilim zaten canm ya kilo alma sorunum olsa 2 günde hallederdim ama veremiyorum bende :/ tamm canım yemicem çok çok dikkatli olucam bundan sonra. şimdi daha kavvaltımı etmedim kalktığımda ki 3.5 saaat oluyo bi fincan sekersiz kahve içtim sonra işlerimi bitrdim temizlik falan simdide yesilçayımı iiçiyorum sonra yarım saat yada bi saat roman havası yapçam duş alcam öle etcem kahvaltımı tok tutacak ve hafif seylerle tabiki ;D hadi görüşürz tatlım babayyy

günaydın kızlaar ..
nasılsınızz ...
bugün tartıda artıları gördüm
hergün tartılmasam mıı
ama merak ediyorum ben ..
dün 20 dk dans ettim 45 dk da badminton oynadım vucudum alıştı artık

hayıııır her gün tartılma canım.. haftada bir gün sabah uyanıp wc, artından tartıl.. ve not al.. motivasyonun düşer her gün tartılırsan.. bi de amacın kütlesel ağırlığının azalması değil de sıkılaşmak olsun.. tartıda değişim görmeyebilirsin ama kıyafetlerinden anlarsın sıkılaştığını.. kas yağdan ağırdır hem.. sıkılaşırken form tutarken tartıda fazla bile görebiliriz ağırlığımızı bunlar seni yanıltmasın

vücudunu şaşırt bir de canım.. mesela ara ver bi kaç gün.. sonra tekrar başla.. sürekli artır süreyi hızını.. rutin olmasın sporun.. vücudu şaşırtmak gerekiyor..

vücudunu şaşırt bir de canım.. mesela ara ver bi kaç gün.. sonra tekrar başla.. sürekli artır süreyi hızını.. rutin olmasın sporun.. vücudu şaşırtmak gerekiyor..

tabiki kütlesel azalma sorun değil sıkılaşmak ve incelmek önemli benim için ..
bazenlerim ve bacaklarımın üst kısmında problem var göbek filan gitti yani de
bi oralar kaldı
oralar için ne ne yapacağım bilmiyorum
ayrıca teşekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…