Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

Dansa başlayalı bir hafta oldu. Kilo vermemi hızlandırdı. Yarım saat dansın ardından bi kaç egzersiz yapıyorum. 80 kg dan 73 e düştüm. Ama vücudum 73 gibi değil sikilasti. Yaz aylarında olduğumuz için inanılmaz terletiyor. Resmen Bacağım bile terliyor. Hem de müthiş eğlenceli.
hangi dansı yapıyorsunuz peki?

Hareketli müzikleri açıp, zumba tarzı oynuyorum. Müziğin ritmine göre. Bacaklar önemli hiç durmuyorum :) oryantal inceltir diyorlar ama pek inanasim gelmiyor. Göbeği sallamakla göbek erir mi

Hareketli müzikleri açıp, zumba tarzı oynuyorum. Müziğin ritmine göre. Bacaklar önemli hiç durmuyorum :) oryantal inceltir diyorlar ama pek inanasim gelmiyor. Göbeği sallamakla göbek erir mi
cevabın için öncelikle teşekkürler videodan mı yapıyorsunuz diye merak etmiştim o yüzden sormuştum.Oryantal kalça,karın ve üst bacak inceltir evet daha önceki deneyimlerimden biliyorum ama tabi herkes hangi tarz oynamayı seviyorsa onu yapmalı çünkü mutlu olduğunu yapmak sporun devamlılığı açısından şart.

Ben de 3 ay önce doğum yaptım. Doğum ve sonraki hafta toplamda 10 kilo gitti. 3 ayda da 2 kilo verebildim :KK43: tahmin edersiniz ki sütüm kesilmesinin diye yemek zorundayım :emir_bebek:. Şimdi 4 kilo fazlam var. İki aydır plates yapiyorum çok kilo verdirmedi ama çok sıkılaştirdigi bi gerçek. En azından 38 beden kiyafetlerim oluyor artık. Bugün itibariyle ben de başlıyorum dans etmeye. Hatta youtube da harika bi kanal buldum. Hem dans öğrenmiş olacağım hem de zayıflayacağım. Her danstan sonra platesimi de yaptım mi dadundan yenmez :KK49: sonuçları da buraya yazarım. :21::21:

Merhaba, acaba kanalin adini paylasman mümkün mü? merak ettim ben de bakmak isterim :) tesekkürler.

Selam kızlar, ben de yaklaşık 3 aydır işsiz olduğumdan dolayı yaklaşık 8 kilo aldım ve oldukça mutsuzdum. Bir de kardiyo yapmaktan aşırı sıkılan biriyim. İnternette dolaşırken fitinclass.com diye bir site keşfettim. Tam benlik. Zumba, yogs, pilates, dans ve reformer gibi grup derslerine katılabiliyorsunuz Tek bir üyelikle tüm derslere katılabiliyorsunuz. Beni baya baya asosyallikten kurtardı incelmem de cabası.

meraba 17 yasındayım 158 -159 civarında boyum var 68 kiloyum yaz boyunca yaptığım tek şey pcyle oyun oynamak oldu 2 ayda 5 kilo aldım çevremde zayıf insanları görmek ve herkezin giydiği o kıyafetleri giyememek:mad: moralimi çok bozar hala geldi:KK61: kilolar yüzünden gittikçe özgüvenimi ve kendime inancımıda kaybettim 10 kilo vermek istiyorum bana yardımcı olabilecek biri var mı? bu yolla kilo veren birisi bilgi verirse çok sevinirim. :dua: Teşekkürler

meraba 17 yasındayım 158 -159 civarında boyum var 68 kiloyum yaz boyunca yaptığım tek şey pcyle oyun oynamak oldu 2 ayda 5 kilo aldım çevremde zayıf insanları görmek ve herkezin giydiği o kıyafetleri giyememek:mad: moralimi çok bozar hala geldi:KK61: kilolar yüzünden gittikçe özgüvenimi ve kendime inancımıda kaybettim 10 kilo vermek istiyorum bana yardımcı olabilecek biri var mı? bu yolla kilo veren birisi bilgi verirse çok sevinirim. :dua: Teşekkürler
merhaba birbirimize diyet arkadaşı olabiliriz

Ben just dance adlı uygulamayı açıyorum youtubeden sırayla üst üste 5 müzik açıp videodaki figürün hareketlerini tekrar ediyorum on the floor just dance Yazın Mesela o baya hareketli hemde figür öğrenmiş oluyosunuz

bende dans ederek çooook kilo verdim spor yaparken sıkıldığım zorlandığım çok olurdu bir gün açtım müziği geçtim aynanın karşısına başladım göbek atmaya hem spor hem rahatladım sinirli günlerede birebir 15 dkda ter içinde kalıyosun spor yapıyorum gibi hissetmiysunda kalkıp spor yapmak zoruna gittiginde iki göbek at tamm:)))hemde müzik ruhun gıdası oluyor:))
bend e başladım oynayarak zayıflamaya tabi ki roman havası favorim :)

X