- 15 Temmuz 2012
- 125
- 0
-
- Konu Sahibi LimonluBahce
sevindim ozamansa :-* . baslarda çok kötü oluyo ya bacakları agrıyo insanın. regl dönemindede bırakmamaya calış canım sporu . biyerde okumustum o dönemde daha hızlı kilo veriliyomus ki deneyip gördümde dansa basladığımda regldim bi haftada 2.5 kilo vermiştim oyüzden bu hiç aklıma gelmezdi ama bu ayki regl dönemimi sabırsızlıkla bekliyorumDDD
yuppiiii regl oldumakşama doğru çok pis dans edicem daha hızlı incelicem )
ben de aranıza katılmaya geldim :) artık kilolarım canıma tak etti okullar açılmadan bir kısmını da olsa vermek istiyorum 50 li kiloları görmek istiyorum
ben de aranıza katılmaya geldim :) artık kilolarım canıma tak etti okullar açılmadan bir kısmını da olsa vermek istiyorum 50 li kiloları görmek istiyorum
ben dans ederek ne kilolar verdim zamanında. gerçekten hem zevkli hem faydalı.. yeniden mi başlasam ne yapsam..
guzellerim nihayet bugun tartildim ve yaziyorum.....
boy 1.58
kilo 63.2
ben de dün oldum
metabolizma daha hızlı çalışıyormuş bu yüzden daha çabuk kilo verebiliyormuşuz
hoşgeldin tatlımm fıstık gibi olacağız insallah hep beraber..
boyun ve kilon kaç peki
ben dans ederek ne kilolar verdim zamanında. gerçekten hem zevkli hem faydalı.. yeniden mi başlasam ne yapsam..
guzellerim nihayet bugun tartildim ve yaziyorum.....
boy 1.58
kilo 63.2
tatlişş reglin etkisiylede biz 1. olucaz sanırım bu hafta . yuppii
:18:
Ya yok mu bir bilen uffff :26:
boyum 1.57
kilom 63 olmak istediğim kilo 50
sizler hangi şarkılarla dans ediyorsunuz
55 iyi bence canım çok zayıf olmaz mısın o zaman .. ama sen bilirsin yine de
shakira
rihanna
inna
britney spears
avril lavigne
arash
mezdeke
türkçe olarak
serdar ortaç
kenan doğulu
demet akalın
atiye
eylem
hande yener
.
.
.
.
.
vardır daha birsürü kişi aklıma gelmiyo
istediğin şarkıcıyı söylersin parça yardımında da bulunabilirim.
mesela mezdeke bel ve basen içinönerebilirim
diğerleri pop yada pop-rock..
ne kadar sürede kaç kilo verdin canım .. bi de hangi tarz yapıyordun bi soru daha kaç dk yapıyordun günlük
bu arada biz hergün yapıyoruz seni de aramızda görmek istriz
[/I][/COLOR]
geçen sene yapiyodum canım ben.. ama böyle bi konu açılması çok daha iyi olmuş.. birbirimizi motive ederiz.. ilk bi ay içinde etkisini gösterdi.. ayda 5 kilo vermiştim hem de hiçbi diyet yapmadan.. yemeğimi kısmadım hiç.. ben oryantel yapiyorum açıyorum mezdekeyi.. sonra roman havası.. sonra yabancı müzikle hoplayıp zıplıyorum. güzel hareketli insanın içini kıpır kıpır eden şarkıları da paylaşalım burda
benim ideal kilom oymuş canım ama baktım kendime çok zayıf geliyorum 55 den sonra düşmem sıska da olmak istemem :)
ben nez in herşey boş şarkısını sezen aksu rakkas la da çok eğleniyorum mezdeke nin hemen hemen tüm şarkıları var
dans ederken endorfin salgılarsınız kızlar.. dans edin.. kıvırın.. zıplayın.. çiftetelli oynayın.. kolbastı oynayın.. tek başınıza halay çekin.. roman havası oynayın.. endorfin salgılayın.. hem zayıflayın.. hem mutlu olun.. akşam 7 de ben de başlıyorum ..
hadi hayrlı olsun bakalım. oo fazla yokmuş seninde tatlımyaa bide 70 çıkarım diodun .hepbirlikte birlikte manken gibin olucaaaazzz ;D
doğru canm bende biliyorum arastrmıştım evet nişaşta oranı yüksekmiş ama tok tuttuğu ve sindirimi kolay olduğu için verdiriyomus kiloyu .ya zaten yapıp görmesem ben yorum dahi yapmam bu konuda tatlım. ben sana ısrar etmiyorum yasadığmı anlatıyorum secim senin . ben 5 kg vermiştim ki tamda uymadım yani tam uysan bide sporla desteklesen daha bi faydası olur . nie simdi yapmıyorum ? yapmıyorum diil yapamıyorum canm maalesef . önceden dediğim gibi 64 kiloydum ailem pek kızmıyodu diet yapmama ki çaktrmamaya çalışıyodum şimdi zaten zayıfım babam sopayla kovalar vala diet yapıp hala zayıflamaya calıştığmı anlarsa ki çocuk diilim 23 yasındayım ama babam işte kendi kilolu bizim sülalede kilolu ben arada fark yarattığma yediklerime cok dikkat ediyo ya bi görseniz ondan ye bundan ye o ekmek bitcek falan filan acayip uğrasıyo yani benle o yüzden yapamam diet anlar( yoksa hiç dert etmicem yapçam yani..