- 20 Temmuz 2008
- 6.456
- 13.122
-
- Konu Sahibi LimonluBahce
ama hayatım basen de hafif kalsın bee =) iyidir ben severim hafif baseni, dolgun bacaği.. kadına yakışır.. göbüş gittiyse daha ne.. ben de göbüşten rahatsızım.. istemiyorum basenlerimin gitmesini.. ama onlar da eriyor..
günaydın kızlaar ..
nasılsınızz ...
bugün tartıda artıları gördüm
hergün tartılmasam mıı
ama merak ediyorum ben ..
dün 20 dk dans ettim 45 dk da badminton oynadım vucudum alıştı artık
evet tatlım hergün tartılma . o takıntı bendede vardım hersabah gözümü açtığım gibi tartının tepesinde bulurdum kendimi ama artık yapmıyorum dün tartıldm en son ve kaldrdım tartımı dolabımın üstüne ordan alıp indirip tartılmak zor gelio ii oldu bölesende dene derim canım. oo baya alışmışın vala bende bugün roman havasına giriş yaptım 40 dk ım ter attım aksama yarımsaat daha oynıcam
doğru söylüyorsun canım
benimki yatağın altında çek geri it o kadar yani :124:
birkaç gün tartılmasam iyi olur
ohh 40 dk çok güzel ..
kızlar birşey soracağım mesela biz günlük ortalama 40-60 dk yapıyoruz diyelim..
siz bunları parça parça mı tamamlıyorsunuz
yoksa başladığınızda 1 saat ara vermeden oynayıp mı bitiriyorsunuz
Ben de her gun 1 saat dans ettikten sonra sonuclari yazacaktim. 3 gun duzenli devam ettim ama regl oldugumdan beri uygulayamiyorum. Reglim biter bitmez baslayacagim ve sonuclari yazacagim.
selam kizlar,nasillsiniz? dun hic yazamadim. ben dun diyeti acayip bozdum ama simdi siki devam ediyom. kizlar ben dukan diyetinemi baslasam diye dusunuyorum. odami sok diyetlerden yoksa nasil,zararlari varmi acaba? bilen olursa beni bilgilendirsin lutfen.
tamam canım sonuçları bekliyoruz mutlakaa
biz iyiyiz sen nasılsın tatlımm
canım ben dukan diyetiyle verdim 11 kilo filan anlatmıştım ya annem yasakladı filan diye
işte o diyet ..
eğer soracağın şeyler varsa bana sorwabilirsin
evet canim. hatirliyorum. kac ayda attin bu 11 kiloyu? canim incelme oluyomu yoksa sadece odem falanmi gidiyo? benim ideal kilom 51. tam 12 kilo vermem lazim. ama bu 12 kilo yalniz dansla falan gitmez ki. INSAALLAH dukan diyetine baslayip egzersiz olarak dans etsem etkili olurmu? sorularimi cevaplarmisin canim ya gerildim baya...
iremcim az once onceki mesajlarimizi okuyodum onda gordum yazmissin ki 2 ayda verdin ama tabii ki zararlari var ya yok sonradan biinir bi sey. napcaz simdi? nasil gidicek kilolar?
2-3 ayda canım.boyumuz aynı ben 55 olsam yeter diyorum.
incelme oluyo tabiki. gözle görülür derecede bacaklardan göbekten her yerden gidiyo öyle sarkma filan yaşamadım ben
sadece çatlaklar var işte kilo almadan dolayı..
dukan yaparken ben hiç egzersiz yapmadım öyle ki adım bile atmadım sınava hazırlanıyordum
hep otobüs kullandım evde de iş görmek yok yat kalk çalış o derece.
o halde bile gitti. cahil cesareti işte başlamıştım. şuan dukancılar zararlı bulan doktorları resmen lanetliyorlar ama ben her görüşe açığım yani
dukancılarla doktorların arası açık tabi bazılarının tatlım genel konuşmuyorum
diyet de yapacaksın tabiki.doktora gitme olanağın var mı acaba sana göre diyet veriyo
sağlıklı beslenme programı daha iyi diye düşünüyorum böyle diyetlerden korkuyorum çünkü bana arada baş dönmesi filan oluyordu
sende nasıl olur bilemiyorum.
kaç ay süren var peki canım
canim cok tesekkur ederim ya... zararlarini da okudum peki insanlar nicin kendilerine kasd ediyolar ki anlamadim. canim olay soyle INSAALLAH 2ay sonra benim nisanlimin kardesinin duyunu olucak ve INSAALLAH ben de gitcem. yani goz onunde olucam,nisanlimin annesi bana elbise falan alicak. o yuzden boyle cabaliyorum yoksa ben kilolarimla gayet barisikdim ve kilolarim beni sirin gosteriyo,bitirdiyim okuldan oyretmenerim beni simdi gorunce ^a kiz sismanladin guzellesmissin^ diyor ama nisanlim zayiflamami istiyor o yuzden kilolarimi ALLAHIN IZNILE hayirlisiyla vermem laziiiiim. Iremcim acaba sen dediyin k hidrat diyetinemi baslasam?
bi diyetisyene gidebilme ihtimalin var mı canım ?
maalesef simdilik yok canim ama belki ola bilir. bana baska 1 care lazim ama ne?
o zaman şöyle yapalım canım sorular sorayım sana ..
2 ayın var ve 12 kilo vermek istiyorsun ( ki bence 12 giderse çok zayıf olursun 55 yeterli diye düşünüyorum)
biz bu 2 ayda olabildiğince hareketli olmalıyız sporla dans ederek bi şekilde kilo kaybından önce vucudun şekle
girmesi gerekiyor.
bence şöyle başlamalısın. önceden obezite yoktu çonkü insanlar sağlıklı besleniyorlardı fastfood yoktu mesela.
bence herşeyden normal ölçüde yenmeli.
mesela kullandığın ekmek beyaz ekmekse onu kepekli ekmek yap.
şeker kullanıyorsan hayatından tamamen çıkart
eğer canın tatlı şeyler istiyorsa aspartaö içermeyen tatlandırıcılar kullanabilirsin eczanelerde satılıyor.
bunnla sütlü tatlılar bile yapabilirsin.
cipsi kolayı fastfoodu çıkar mesela hayatından.
örneğin sen hergün akşam yemeğinde 1 kase çorba 7-8 yemek kaşığı pilav nohut vs vs tarzında yiyorsan
1 kase çorba 3-4 yk yemek ye.
porsiyonları küçült.günlük 1 saat aralıksız dans edelim.
ben de üniversiteye gideceğim insallah 55 olmam gerek 6 kilom kaldı benim ve 1 ayım var.
mesela salata yerken tuzunu fazla kullanma. ve hiç yağ dökme.
1 kase çorba yanında genelde sebze yemeklerini tercih et az yağlı tarzda..
ayrıca yeşilçay içmelisin günde 3 bardağı geçmeyecek şekilde.
gör bak incecik olacağız inanıyorum ben