Dalga geçme gülüşü mü yaptı bu adam?

ben derdi anlayamadım.adam iş için bir başkasının telefonunu vermiş bol şans demiş.telefonunu verdiği adam da sizi başından savmış.belki telefonunu verdiği adam sorunlu.belki sorununuzu önemsemedi belki meşguldü.dert nerede bu konuda?

Size de çok kırıldım hanımlar. Benim açtığım başlığa 4 yorum geliyor ki başlık konusu bilimsel bir şeyler kök hücre falan. Şu saçma konuya gelen yorum sayısına bak. Hepinize nalet olsun

Doğru biz burda atomu parçaliyoruz..

Bdv

Bilimsel Deneysel Vakfı burası zaten

Dert şu ceycey

Sen ne mezunusun

demek ki bu işi çözebilecek tek kişi en baştan cevap alamadığınız o adam.
bu konuştuğunuz, yardımcı olmaya çalışan adam da o kişinin zor biri olduğunu bildiğinden iyi niyetle, şakaya vurarak bol şans demiş.
bunu dalga geçmek olarak algılamanız sizin özgüven sorununuz olduğunu gösterir.
böyle mevzular iş hayatında günde 10 kez bile başına gelebilir insanın.

Dalga geçtiğini düşünmüyorum da bak işin düştü demeye çalışmış sanki .
Sizi basından atan adamın aradığınızda az çok ne diyeceğini ya da ne yapacağını bildiği için bol şans demiştir.
Siz yarın tekrar arayıp söyleyin numarasını verdiği adamın ilgilenmediğini , kendisinin aramasını rica edin .

Hukuk mezunuyum, avukatım. Meslektaşımın beyanlarına katılmakla beraber dosyanın bilirkişiye tevdiini talep ediyorum.

ben de böyle anladım konuyu tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…