- 9 Nisan 2021
- 2.949
- 7.415
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millete mezuniyet soran siz değil misiniz? Ne yazdığınız bilmiyor musunuz?Ego sorunu yasayan sizsiniz. Yüksek normal muhendis ne farkeder? Mba olmus ne farkeder özelde?
Kaç net yaptın belirtmeden yazabileceğini mi sanıyosun konuya?Adam o adamla uğraşmak istemediği için size yönlendirmiş Allah kolaylık versin diyerek de gülmüş işiniz zor gibisinden. Olay bu bence.
Senin mühendis olduğunu hepimiz öğrendik aklıma kazındı bütün kk öğrendi yüksek olduğunuzuYüksek muhendissin ama ne muhendisi? Ben de muhendisim.
Yahu bölüm ile insan ayrıştıran sizsiniz, ben de hiç alakası olmadığını söylüyorum. Ayrıca mba sadece özel ünilerde yok olaydan çok kopuksun. Sen en iyisi biraz sözel çalış iletişim falan güzel olurEgo sorunu yasayan sizsiniz. Yüksek normal muhendis ne farkeder? Mba olmus ne farkeder özelde?
Olmadi bu cevapAdam o adamla uğraşmak istemediği için size yönlendirmiş Allah kolaylık versin diyerek de gülmüş işiniz zor gibisinden. Olay bu bence.
Kac net yaptin köftehor söyle hadi kalmasin icindeKonu gayet acık üniversite sımavımda kaç net yaptın bilmiyorum ama dalga gecmeye şark kurnazlıgı yapmaya gelenler buradan gidebilir.
Benim sözelim full öss’de. Buna rağmen anlamadımBen neti hatırlamıyom ama Türkiye sıralamamı hatırlıyorum yazabilir miyim konuya? Ama önce sizin sıralamanızı bilmem gerek.
Üniversite sınavında mi kpss de mi ? Netimi paylasirsam hangi netimi gk gy eb alan birsuru net var hangisi? Bir de netim yanlis olabilir eksik olabilir ama bu hiçbir şey bilmediğim anlamına gelmez. O yüzden net sormak güvenirliği de geçerliği de etkilerKaç net yaptın belirtmeden yazabileceğini mi sanıyosun konuya?
bol şans demek suç mu?Burda detay anlaşılmadı sanırım. Adama cevap alamadıgımı söyledigim kişinin adını verdi. Zaten cevap alamamısım o adamdan.. bir de bol şans dedi.
Benim değil benim anlamam lazımdı aslındaBenim sözelim full öss’de. Buna rağmen anlamadım
Söylersem dalga geçer o yüzden demesem daha iyiOlmadi bu cevap
Önce ne mezunusun onu demen gerek
Once kendini tanit, nerden katiliyosun, netin kac?bol şans demek suç mu?
Öss canım. Kpss değil.Üniversite sınavında mi kpss de mi ? Netimi paylasirsam hangi netimi gk gy eb alan birsuru net var hangisi? Bir de netim yanlis olabilir eksik olabilir ama bu hiçbir şey bilmediğim anlamına gelmez. O yüzden net sormak güvenirliği de geçerliği de etkiler
Gormedim kiz aaaa teessuf ederim, diplomami alip geliyorumSize de çok kırıldım hanımlar. Benim açtığım başlığa 4 yorum geliyor ki başlık konusu bilimsel bir şeyler kök hücre falan. Şu saçma konuya gelen yorum sayısına bak. Hepinize nalet olsun
Evet doğru anlamışsınız, mesele bu. Ben olsam yarın tekrar ararım, işimi halledemediğimi söylerimYani bol şans demesi sanki o dediği adamın işi çözmeyecegini bilmesi gibi geldi.