Dalga geçme gülüşü mü yaptı bu adam?

Gbt kontrolü gibi okuduğumuz bölümü kontrol etmesi??? Sanki doktora yapmış olsak anlayacaz, öyle derin bir konu
Yüksek mühendisim, üstüne mba’im var konu sahibi gibi teknik işlerim de olur tedakçi ve müşteri yönetirim sık sıkta sorunlar olur; ama inanın ben de hiç anlamadım adamcağız napmıs konu sahibi neden şikayet ediyor. Bitirdiğim bölümler yetersiz geldi heralde

Bir de verdigi numarayı aradım basından attı. Yarın tekrar diyim mi dedigin adam basından attı diye. Yani bol şans demesi sanki o dediği adamın işi çözmeyecegini bilmesi gibi geldi.
Zaten kendiniz cevaplamışsınız

Daha önceki konunuzu da okudum.Benim fikrim bir kaç defa işiniz düşünce iletişim kurduğunuz için bu sefer de iş için olduğunu bildiği için gülerek tabiri caizse yine ne sorun var diye düşünmüştür.Tabi bu alayci olarak cvp verme bazında değildir.

Yüksek muhendissin ama ne muhendisi? Ben de muhendisim.

Diğer kadınlar gibi tuhaf cevap yerine insan gibi cevap verdiginiz için teşekkür ediyorum sagolun

Konu gayet acık üniversite sımavımda kaç net yaptın bilmiyorum ama dalga gecmeye şark kurnazlıgı yapmaya gelenler buradan gidebilir.
O kadar iticisin ki zaten biz de sana bayıldığımız için burada değiliz.
Ayrıca istediğimiz yerde de oluruz

Bence arayacağınız adam arıza ve tembel bir tip, numarayı aldığınız şahıs bunu bildiği için gülmüştür. Sorunu çözmeye çalışırken neden güldükleri de ortaya çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…