- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
Yüksek mühendisim, üstüne mba’im var konu sahibi gibi teknik işlerim de olur tedakçi ve müşteri yönetirim sık sıkta sorunlar olur; ama inanın ben de hiç anlamadım adamcağız napmıs konu sahibi neden şikayet ediyor. Bitirdiğim bölümler yetersiz geldi heraldeGbt kontrolü gibi okuduğumuz bölümü kontrol etmesi??? Sanki doktora yapmış olsak anlayacaz, öyle derin bir konu
Sen hangi sektörde calısıyorsun? Network mu?Adama tepkileriniz normal degil, öküz altinda buzagi ariyosunuz, asil siz farkinda degilsiniz, bunun tıbbi tanimi osuruktan nem kapmak
Insan gibi sordum da sen konuda ki adam dahil herkese paranoyayla yaklasiyosun, don bi oku bakalim ben ne yazmisim bastaBunu ilk basta insan gibi sorsaydın sana tavrım farklı olurdu. Hem eleştirip sormak istedigimi bildigin halde ikinci seferde bunu soruyorsun. O yüzden gerek yok.
‘Ben arıyım mı onu ‘dedi bana, ben de ‘ben ararım sorun degil’dedim. Numarasını verdi. Siz onu sıkıstırın , taciz edin biraz dedi olmazsa yine bakarız dedi güldü.’ Bol şans ‘dedi.
Zaten kendiniz cevaplamışsınızBir de verdigi numarayı aradım basından attı. Yarın tekrar diyim mi dedigin adam basından attı diye. Yani bol şans demesi sanki o dediği adamın işi çözmeyecegini bilmesi gibi geldi.
İlkokul mezunuyumKonu gayet acık üniversite sımavımda kaç net yaptın bilmiyorum ama dalga gecmeye şark kurnazlıgı yapmaya gelenler buradan gidebilir.
Yüksek muhendissin ama ne muhendisi? Ben de muhendisim.Yüksek mühendisim, üstüne mba’im var konu sahibi gibi teknik işlerim de olur tedakçi ve müşteri yönetirim sık sıkta sorunlar olur; ama inanın ben de hiç anlamadım adamcağız napmıs konu sahibi neden şikayet ediyor. Bitirdiğim bölümler yetersiz geldi heralde
Diğer kadınlar gibi tuhaf cevap yerine insan gibi cevap verdiginiz için teşekkür ediyorum sagolunDaha önceki konunuzu da okudum.Benim fikrim bir kaç defa işiniz düşünce iletişim kurduğunuz için bu sefer de iş için olduğunu bildiği için gülerek tabiri caizse yine ne sorun var diye düşünmüştür.Tabi bu alayci olarak cvp verme bazında değildir.
O kadar iticisin ki zaten biz de sana bayıldığımız için burada değiliz.Konu gayet acık üniversite sımavımda kaç net yaptın bilmiyorum ama dalga gecmeye şark kurnazlıgı yapmaya gelenler buradan gidebilir.
Endüstri mühendisiyim, yükseğim de endüstri ama konu ile ne alakası var neden bu üni ve bölüm ile ilgili bi ego sorunu yaşıyoruz?Yüksek muhendissin ama ne muhendisi? Ben de muhendisim.
Muhendissin ama insan ilişkilerini algilayisinda sikinti var, onu anlayamiyosunYüksek muhendissin ama ne muhendisi? Ben de muhendisim.
Ben neti hatırlamıyom ama Türkiye sıralamamı hatırlıyorum yazabilir miyim konuya? Ama önce sizin sıralamanızı bilmem gerek.Konu gayet acık üniversite sımavımda kaç net yaptın bilmiyorum ama dalga gecmeye şark kurnazlıgı yapmaya gelenler buradan gidebilir.
Ne kadar yüksek?Endüstri mühendisiyim, yükseğim de endüstri ama konu ile ne alakası var neden bu üni ve bölüm ile ilgili bi ego sorunu yaşıyoruz?
Aman tanrım bol şans dediyse olay ciddi benceBurda detay anlaşılmadı sanırım. Adama cevap alamadıgımı söyledigim kişinin adını verdi. Zaten cevap alamamısım o adamdan.. bir de bol şans dedi.
Ego sorunu yasayan sizsiniz. Yüksek normal muhendis ne farkeder? Mba olmus ne farkeder özelde?Endüstri mühendisiyim, yükseğim de endüstri ama konu ile ne alakası var neden bu üni ve bölüm ile ilgili bi ego sorunu yaşıyoruz?
Dipno soran sensin bacimsuEgo sorunu yasayan sizsiniz. Yüksek normal muhendis ne farkeder? Mba olmus ne farkeder özelde?