Dalga geçme gülüşü mü yaptı bu adam?

Yüksek muhendissin ama ne muhendisi? Ben de muhendisim.
Senin mühendis olduğunu hepimiz öğrendik aklıma kazındı bütün kk öğrendi yüksek olduğunuzu

Sen bu kadar kişiyi aklında nasıl tutucan

Sana ne milletin nerden mezun olduğu
Bu kadar yüksek olup adam niye güldü bunu bilmen gerek biz nerden bilelim

Bizim gibi marabalar

Ego sorunu yasayan sizsiniz. Yüksek normal muhendis ne farkeder? Mba olmus ne farkeder özelde?
Yahu bölüm ile insan ayrıştıran sizsiniz, ben de hiç alakası olmadığını söylüyorum. Ayrıca mba sadece özel ünilerde yok olaydan çok kopuksun. Sen en iyisi biraz sözel çalış iletişim falan güzel olur

Kaç net yaptın belirtmeden yazabileceğini mi sanıyosun konuya?
Üniversite sınavında mi kpss de mi ? Netimi paylasirsam hangi netimi gk gy eb alan birsuru net var hangisi? Bir de netim yanlis olabilir eksik olabilir ama bu hiçbir şey bilmediğim anlamına gelmez. O yüzden net sormak güvenirliği de geçerliği de etkiler

Öncelikle hukuk mezunuyum. Çok karışık yazmışsınız anlamakta zorlandım. Adam o an mutludur, birinin esprisine gülüyordur o sırada siz aramışsınızdır gülerek açmıştır. Ya da ne bileyim nezaketen gülümseyerek konuşmuştur. Neden her şeyi üzerinize almışsınız? Adamdan hoşlandığınızı düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…