Ben 2 tane soru sordum konuyla ilgili, cevap verir misiniz yoksa beklemeye yapmiyimAnlamadıysan saçma oldugunu nasıl anladın? Bir de hangi bölümden mezunsun?
Topik nedir? Okudugunuzu anlamıyorsunuz. Hiçbir şey kelimesini yanlış yazıyorsunuz.Kategorize mi edeceksiniz beni ? Topiğime gelin siz
Ne mezunuzusunuz siz ?Ben 2 tane soru sordum konuyla ilgili, cevap verir misiniz yoksa beklemeye yapmiyim
Matematik öğretmenliği mezunuyum ama konu ile alakasız. Okuduğumu anlayabiliyorum elbette ama sizin kafa yapınızı anlayamadımAnlamadıysan saçma oldugunu nasıl anladın? Bir de hangi bölümden mezunsun?
Cevabını verdin zaten beklemene gerek yok.Ben 2 tane soru sordum konuyla ilgili, cevap verir misiniz yoksa beklemeye yapmiyim
Dip no 6636365262 kaydet daha da vermemNe mezunuzusunuz siz ?
Hiç bir şey an la ma dım. Ol du mu ?Topik nedir? Okudugunuzu anlamıyorsunuz. Hiçbir şey kelimesini yanlış yazıyorsunuz.
Ne cevap verdim ben, bu adamdan hoslaniyo musunuz diye sordum, niye adamin aramasina firsat vermediniz diye sordum, nerde cevaplar?Cevabını verdin zaten beklemene gerek yok.
Topitop gibi birşey çok tatlıTopik nedir? Okudugunuzu anlamıyorsunuz. Hiçbir şey kelimesini yanlış yazıyorsunuz.
Hasta mısınız nesimiz bilmiyorum. Kadınlar gercekten birbirinin düşmanı. Konuyu sacma bulup dalga gecmeye geliyorlar sen ve senin gibiler.Hiç bir şey an la ma dım. Ol du mu ?
Anlamadım diyorum hanımefendi. Düzgün yazın da biz de yorumlayalım. Bu ne şiddet bu ne celal. Bu kadar gerginlikten yüzünüz çabuk kırılır erken yaşlanırsınızHasta mısınız nesimiz bilmiyorum. Kadınlar gercekten birbirinin düşmanı. Konuyu sacma bulup dalga gecmeye geliyorlar sen ve senin gibiler.
Bunu ilk basta insan gibi sorsaydın sana tavrım farklı olurdu. Hem eleştirip sormak istedigimi bildigin halde ikinci seferde bunu soruyorsun. O yüzden gerek yok.Ne cevap verdim ben, bu adamdan hoslaniyo musunuz diye sordum, niye adamin aramasina firsat vermediniz diye sordum, nerde cevaplar?
Adama tepkileriniz normal degil, öküz altinda buzagi ariyosunuz, asil siz farkinda degilsiniz, bunun tıbbi tanimi osuruktan nem kapmakHasta mısınız nesimiz bilmiyorum. Kadınlar gercekten birbirinin düşmanı. Konuyu sacma bulup dalga gecmeye geliyorlar sen ve senin gibiler.
Konu gayet acık üniversite sımavımda kaç net yaptın bilmiyorum ama dalga gecmeye şark kurnazlıgı yapmaya gelenler buradan gidebilir.Anlamadım diyorum hanımefendi. Düzgün yazın da biz de yorumlayalım. Bu ne şiddet bu ne celal. Bu kadar gerginlikten yüzünüz çabuk kırılır erken yaşlanırsınız
Gazetecilik mezunumusun soru sorup duruyorsun ?Ben 2 tane soru sordum konuyla ilgili, cevap verir misiniz yoksa beklemeye yapmiyim