Dalga geçme gülüşü mü yaptı bu adam?

Hasta mısınız nesimiz bilmiyorum. Kadınlar gercekten birbirinin düşmanı. Konuyu sacma bulup dalga gecmeye geliyorlar sen ve senin gibiler.
Anlamadım diyorum hanımefendi. Düzgün yazın da biz de yorumlayalım. Bu ne şiddet bu ne celal. Bu kadar gerginlikten yüzünüz çabuk kırılır erken yaşlanırsınız

Ne cevap verdim ben, bu adamdan hoslaniyo musunuz diye sordum, niye adamin aramasina firsat vermediniz diye sordum, nerde cevaplar?
Bunu ilk basta insan gibi sorsaydın sana tavrım farklı olurdu. Hem eleştirip sormak istedigimi bildigin halde ikinci seferde bunu soruyorsun. O yüzden gerek yok.

Anlamadım diyorum hanımefendi. Düzgün yazın da biz de yorumlayalım. Bu ne şiddet bu ne celal. Bu kadar gerginlikten yüzünüz çabuk kırılır erken yaşlanırsınız
Konu gayet acık üniversite sımavımda kaç net yaptın bilmiyorum ama dalga gecmeye şark kurnazlıgı yapmaya gelenler buradan gidebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…