- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
yok adam dalga geçmemiş .üyenin arayacağı kişi zor bir adammış onu bildiğinden bol şans demiş.resmi dili bi tık kırmış.adamda zerre yanlışlık yokYoksa adam neden dalga geçsin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok adam dalga geçmemiş .üyenin arayacağı kişi zor bir adammış onu bildiğinden bol şans demiş.resmi dili bi tık kırmış.adamda zerre yanlışlık yokYoksa adam neden dalga geçsin ki
onu boşver de dohtur beye sor 2 gündür aşıdan kolum felç oldu ne zaman geçermiş.çare bulursa inanırım ilk 500 de olduğunaEğitimsiz cahil kadınlar çok şanslısınız. İşteyim ve yanımda üni sınavında ilk 500e girmiş bir doktor var. Hemen soruyu ona soruyorum hepimizden zeki olduğu icin hemen çözer. Bekle konu sahibiciğim
Ay ne alaka ya ne dalga geçmesi hiç mi insanlarla iletişim kurmadınız bu yaşınıza kadar daha önce?Merhaba, daha önce sordugum bir soru ile ilgili gelişme oldu. Daha dogrusu adama işim düştü.
Bugün işle ilgili bir sorun oldu. Müşteri networkunden bize gelen cihazda gece kesintiler yasanmıs. Neyse, yönetici beni aradı gündüz, naptın baktın mı diye. Ben de evet aynı sorun dedim, mail attım ama cevap yok daha dedim. Müşteriyi ara istersen dedi. Müşteri dediği bu adam daha önce bana kibar, medeni davranmıştı. Burda da sorusunu sordugum adam. Linkedinden stalklamıstı filan. İstediginiz zaman ulaşabilirsiniz vs demişti. Neyse,öğlen aradım araba kullanıyormus, acilse şu an pc açık değil ama konusabiliriz dedi, ben de sonra arıyım ya da mail atıyım filan dedim. O da ben sizi eve gidince arıyım dedi. Yarım saat sonra aradı dediği gibi. ‘Hayrolsun x hanım ‘dedi güldü. Normalde ciddi konuştugum adamdı, gülerek açtı. Derdimi söyledim, başkalarından dönüş alamadım dedim. O da işi anlattı, falanca kişi incelemeli dedi onlar bakıyor ddedi biz direkt göremeyiz dedi. Evde yanındaki adama, neydi bu adamın adı falan dedi. Yanındaki adam da söyledi. Sanırım cok sevmedigi birisi. ‘Ben arıyım mı onu ‘dedi bana, ben de ‘ben ararım sorun degil’dedim. Numarasını verdi. Siz onu sıkıstırın , taciz edin biraz dedi olmazsa yine bakarız dedi güldü.’ Bol şans ‘dedi. Dalga mı geçti anlamadım. Ben de teşekkür ettim rahatsız ettim filan dedim. O da ne demek yardım etmek isteriz her zaman dedi. Ne şimdi bu? Dalga mı geçti? Bir de verdigi numarayı aradım basından attı. Yarın tekrar diyim mi dedigin adam basından attı diye. Yani bol şans demesi sanki o dediği adamın işi çözmeyecegini bilmesi gibi geldi.
Onun cevabı ben de canım. Benim önerim beklemen. Djfjfkfk (online eğitimle hemşire olmuşumdur) şaka bir yana 3. 4. Gün düzeliyor. Bende de aynı ağrılar oldu. Ben bildiğim için izinli olduğum süre içerisinde yapmıştım yatmak için.onu boşver de dohtur beye sor 2 gündür aşıdan kolum felç oldu ne zaman geçermiş.çare bulursa inanırım ilk 500 de olduğuna
korkutma ya ben de bu akşam oldum henüz etkilemedi gerginlikle bekliyorumonu boşver de dohtur beye sor 2 gündür aşıdan kolum felç oldu ne zaman geçermiş.çare bulursa inanırım ilk 500 de olduğuna
Çok karışık yazmışsınız. Hiç bir şey anlamadım
Ben aşı yapan arkadaşlarımı ağrı başlayınca (gece başlamıştı) gece arayıp şu hareket ettiremediğim kolum sana g.rsin naptın lan bana dediğim için 5.dozu yapacak arkadaş bulamıyorum.korkutma ya ben de bu akşam oldum henüz etkilemedi gerginlikle bekliyorum
umarım olmaz yan etkiler.korkutma ya ben de bu akşam oldum henüz etkilemedi gerginlikle bekliyorum
6 paket parol aldım bekliyorum. sabaha yatak başımda balya balya ağrı kesici bulunursa intihar etmedim yalnızca aşılandım bu bilgi burda dursun flknsflknsfBen aşı yapan arkadaşlarımı ağrı başlayınca (gece başlamıştı) gece arayıp şu hareket ettiremediğim kolum sana g.rsin naptın lan bana dediğim için 5.dozu yapacak arkadaş bulamıyorum.
idolümsün panpaaa.saygılarrrrrrYGS’ye ilk girdiğim sene sözelde 250. Olmuştum. Sayılıyorsa ona göre cevap yazıcam?
Saygılar bizdeeenidolümsün panpaaa.saygılarrrrrr
Yaz kız, ben arkandayimYGS’ye ilk girdiğim sene sözelde 250. Olmuştum. Sayılıyorsa ona göre cevap yazıcam?
Yaz kız, ben arkandayim
Benim de geçen sene Türkçeden 36 netim vardı konu sahibi için yeterliyse yorumumu yapmak isterimYGS’ye ilk girdiğim sene sözelde 250. Olmuştum. Sayılıyorsa ona göre cevap yazıcam?
Ben TM ciydim, ondan sevmedi beni demekHahah bilemiyorum, mühendis olduğu için sözelcileri saymayabilir.
Benim geçen sene 34tü paslanmışım zaman geçinceBenim de geçen sene Türkçeden 36 netim vardı konu sahibi için yeterliyse yorumumu yapmak isterim
Ben de tmciyim. Olmaz bu işBen TM ciydim, ondan sevmedi beni demek