- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
yoo var ben anladım sonunda konuyu.tek sorunlu telefonu verilen 2. adamKonu sahibinin buradaki herkesin anlama probleminin olduğunu ima etmesi ama aslında anlaşılması gereken bir konusu olmaması
Senin konun yok, sen beni çıldırtmak mı istiyorsun senin konun yok
Ego sorunu yasayan sizsiniz. Yüksek normal muhendis ne farkeder? Mba olmus ne farkeder özelde?
Yani aslında konu var ama dert yok ortada ceycey, bunu da takmazsın kafaya. Konu sahibi için hayat çok zordur kesinyoo var ben anladım sonunda konuyu.tek sorunlu telefonu verilen 2. adam
Hoslaniyo adamdanYani aslında konu var ama dert yok ortada ceycey, bunu da takmazsın kafaya. Konu sahibi için hayat çok zordur kesin
Şu mesajınızda ne demek istediniz anlamadım.Kadın milleti olarak bu cevabı yazınca elinize ne geçti? Siz hayatınızı çok düzgün bir şekilde yasadınız sanırım.
Üzülme kuzum sorun sende değil ondaTürk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim yine de anlamadım
Arkadaşlar lütfen burada yabanci dilden 2007 ÖSS Türkiye 47.si eşit ağırlıktan 900.cu olduğumu yazabilir miyim cidden son zamanlarda bu konularda çok seviniyorum ve mutlu oluyorum ve evet şimdi diğer başarılarımizi da anlatalım geçen sene 99 kilodan 71e düştüm ve 30 gündür her gün en az 20 dakika yoga yapıyorum ve isyerinde müdürüm son raporumu çok beğendi sigara içmiyorum krisiklik kremimi düzenli sürüyorum ve içkiyi bıraktım bu krizde gram altın aldım ve son olarak instagramdan yakışıklı bir erkek bana takip isteği yolladı teşekkürler.