Daha önce benim hiç bir derdim yokmuş

Ben anlayamadım. Eşiniz babasının kapatmak istediği borcu için kredi çekse, babası da eşinizin kredisine yatirsa bu sizin altınlarınizi neden ilgilendirsin? Ayrıca görümceniz yine anladığım kadarıyla kendi adına babası için kredi çekmiş. Demek ki çok da bencil biri değilmiş. Burada kayınpeder eşim üzerinden kredi çekecek diye konu açıp bı ton cemkiren oluyor. Ayrıca erkek kardeşimi zora sokmayayim, babama söyleyeyim kendisi belki kapatabilir diye düşünmüş olabilir. Yerinizde olsam şuna şuna dokunma ne yaparsan yap derdim. Sonuçta ailesi.

İhtiyaç kredisinin vadesi en fazla 36 ay zaten.O kredilerin bitmiş olması gerekiyor.Bence destek istedi gorumceniz yada bilezikleri istedi takıp takmadiginizi sorduğuna göre.Yada eşiniz ceviremedi tekrardan yeni bir kredi çektirdi çünkü zaten vade normalde 3 yilken bankalarda paralarını birakmazken borç niye azalmaz.Bence ya eşiniz ile adam akıllı konuşun yada gorumceniz ile konuşun olayın iç yüzü nedir diye.O borçların şimdiye bitmesi gerekiyordu .

Görümce babaya kredi çekip verirken gün gelip böyle bi durum olacağını tahmin etmeliydi bence, şu durumda babasından istemesinden doğal hiç bir şey yok.

Eşinizin de babasının durumunu bildiği ve üzülmesini istememesinden daha doğal bir şey yok.

Sizin kıt kanaat geçinip birikiminden olmak istemenizden ve kızmanızdan daha doğal bir şey yok.

bu konuda herkes haklı gibi valla.

inşallah çözersiniz en kısa sürede.

Borç için bilezik bozdurulmaz çünkü 1-2yil sonra aynı değerde alamazsınız. En mantıklı olan eşinizin ihtiyaç kredisi çekmesi. Ödeme sabit oluyor 2 yıl sonra zaten cücük gb kalıyor ödenen miktar.Verirseniz zaten biriktirip yapacak diye daha çok zarar eder , altında hemen alamayacağı için.Altin günden güne artan birsey.Altinlari yapacak diye zorlanacagina sabit bir ödeme yapar bankaya.Ama bence işin içinde başka birsey var çünkü tekrar diyeceğim kredi vadesi 3 yıl sizinkilerin bitmiş olması gerekiyor zaten.

Çekilen kredi sizin düğününüz için çekilmiş.Eşiniz, bu paranın nereye harcandığını; kuruş kuruş biliyordur.

Siz evlenirken, ne eşinize ne de kayınpederinizin adına kredi çıkmamış ki; görümcenizin adına kredi çekilmiş.

Görümcenizin eşi de: "kendi harcamadığımız paranın kredi borcu neden üzerimizde vb" diyor olabilir. Düğünü Çırağan'da yapmasanız da, eşiniz bir düğün yapabilmek için; ablasının üzerinden kredi çekmiş. Parayı alırken nasıl aldıysanız; şimdi de öyle ödemelisiniz.

Konunuzu da düzenleyin; insanlar görümcenizin günahını alıp, kulağını çınlatmasınlar.
aaaaaa konunun rengi tamamen değişti, konudaki tek haksız sizsiniz. (konu sahibi için diyorum)

Tamam madem sizin kayınbabaya borcunuz var,borcunuz kadar altın bozdurun kapansın gitsin mevzu.

Merhabalar saat gecenin 2saat ben ve sinirlerim ayaktayız
Uzun anlatmak istemiyorum
Görümcem ev alacak kredinin onaylaması için mevcut olan ihtiyaç kredisinin kapanması gerekiyormuş ki ev kredisi onaylansın eee bundan sanane diceksiniz
Kayınpederim kızının üzerinde. Kredi çekmiş ve kayınpederimde 5 kuruş parası yok kredinin taksidini anca ödüyor
Asıl mevzu şu görümcem demiş babam ödeyemez en son çare sana geldim demiş
Yani sen öde diyor basitcene izah edeyim
Bizde 3 senelik evliyiz bilekliklerimi yatırım olarak tuttuk bir gün olurda ev alırız diye bu zamana kadar sıkışsakta düğün borcumuzu ödemeye çalıştık hala ödüyoruz biraz daha rahatladık artık tabi
Görümcem salağı babasını aramış baba durum böyle sen borç istemeyezmisin patronundan demiş orda dananın kuyruğu koptu!!!!!!!
Sözde eşim de demiş ki görümceme babama söyleme ben halletcem babam üzülmesin saten adamda para yok demiş babasının ablasına ödediğini kredi parasını eşime gönderecek bizde bozduracağımız bilekziklerimin parasını biriktirecez sonra bileziğimi geri yapcaz ama (bilezik gittikten sonra yerine biraz zor yaparız tanesi 15 gr)
Olan bizim birikimimize oluyor
Eşimde bana dediki
Babamın hemen ablamın hemde kocasının üzerinden toplam 100 bin borcu var hepsini kapatcam sonra biz taksit taksit yaparız bilezikleri dedi
8 tane bileziğimi Satcam ablası ev alsın diye
Ben salakmıyım 3 sene borç ödedik sıkıntı çektik birikimimizi satmayalım diye satıp sıkıntısız hayat yaşabilirdik
Ablasına kızdı babasına söyledi diye
Ben bütün birikimimi satcam savcam
Ablası 4 milyonluk evde oturcak Sefa sürcek
Bende eşime dedim ablan 700 bin TL değerinde arabası var arsası var
Biz niçin tuttuk altınları ablan ev alsın diye mi dedim
Kredi çekerim istemem senden bir şey dedi
Kredi de çekemezden kusura bakma seninde bakmak zorunda olduğun ailen var kafana göre iş yapamazsın dedim konuyu kapatalım mı çok yoruldm dedi tamam dedim sakincene yattı uyudu ya ben bu saate sinirlerim gerildi
4milyonluk ev alıp sizin 100 bin tl nizimi istiyor saçma. Vermeyin asla

Şu hayatta en nefret ettiğim insanlardan birisi de bu ele güvenerek iş yapan insanlar. Yahu madem ev alma niyetin var bütçene, ödeme gücüne göre bakar öyle girersin bu yola, milletten dilenmek ya da başkalarını kendi evinin borcuna sokup yuvasının huzurunu bozmak nasıl bir bencillik nasıl bir rezillik ya. Eşinize net bir şekilde başkalarının ev borcunun sizi bağlamadığını söylemeniz gerekir, madem ablasının arabası vs var onu satsın. Yerinizde olsam bunun da görümcenin kulağına gitmesini sağlardım, biz borca giremeyiz bizim de kendimiz için düşüncelerimiz var vs. diye.

Yaa yok mesele şu babasının borcu
Ve babası bu meseleyi duyarsa sağdan soldan borca giderer ödemeyi kalkışır sonda ödeyemez Zaten kayınpederde kiracı emekli insan hala çalışıyorda
Eşim babasına kıyamıyor ve o krediyi bizim düğün için çekmiş
O zaman iş değişir. Sizin için çekilen krediyi niye görümce ödesin? Ahlaki ve vicdani olan eşinizin yaptığı. Bu kadar önemli bir detayı konuya yazmalıydınız. Aldığınız cevaplar daha objektif olurdu.

Ve babası bu meseleyi duyarsa sağdan soldan borca giderer ödemeyi kalkışır sonda ödeyemez Zaten kayınpederde kiracı emekli insan hala çalışıyorda
Eşim babasına kıyamıyor
ve o krediyi bizim düğün için çekmiş

4milyonluk ev alıp sizin 100 bin tl nizimi istiyor saçma. Vermeyin asla

Şu hayatta en nefret ettiğim insanlardan birisi de bu ele güvenerek iş yapan insanlar. Yahu madem ev alma niyetin var bütçene, ödeme gücüne göre bakar öyle girersin bu yola, milletten dilenmek ya da başkalarını kendi evinin borcuna sokup yuvasının huzurunu bozmak nasıl bir bencillik nasıl bir rezillik ya. Eşinize net bir şekilde başkalarının ev borcunun sizi bağlamadığını söylemeniz gerekir, madem ablasının arabası vs var onu satsın. Yerinizde olsam bunun da görümcenin kulağına gitmesini sağlardım, biz borca giremeyiz bizim de kendimiz için düşüncelerimiz var vs. diye.

Borç konu sahibinin eşininmiş. Düğün için babasına ve kendisine kredi çıkmayınca; ablasına kredi çektirtmiş.Görümce borç istemiyor; borçlarını ödemelerini istiyormuş aslında.

Borç konu sahibinin eşininmiş. Düğün için babasına ve kendisine kredi çıkmayınca; ablasına kredi çektirtmiş.Görümce borç istemiyor; borçlarını ödemelerini istiyormuş aslında.
Eee öyle demiyor ama konu sahibi,bende diyorum bu kadar parası var 4 milyonluk almasında 3 milyonluk alsın borç istemesin.Şaşırdim

Ben anlamadım. Konu sahibinin düğünü için görümce kredi çekiyor ve görümce mi ödüyor krediyi? Ee konu sahibinin düğün borcumuz yeni bitti dediği borç kredi dışında yapılan borç mu?
Durum böyleyse tabiki o krediyi ödemek zorundasınız konu sahibi. Kadın size hibe etmeyecek ya o parayı. Üzerinden de kaç yıl geçmiş. Türk parasının değeri ne kadar düştü o zamandan bu zamana. Konunun asıl anlatmanız gereken yeri anlatmamanızda enteresan.
Madem zorlaniyorsunuz geçim olarakta sürekli borç yüzünden sizde bir işe girin çalışın. Tek maaşla kirada oturup ev geçindirilip borç ödenir mi?

Babasına biz mi dedik bize Çek diye babası bize 50 binlik masraf mı yaptı
Ben ona rağmen ödüyorum 50 bini
Olduuuu ne çok biliyorsun
3 sene önce ki altında şimdiki altın değeri bir değil
Umarım adam seni en kısa sürede boşar da kurtulurlar senden. Bir de bebek fikrini rafa kaldırman çok iyi olmuş ürememen gerekiyor

Eee öyle demiyor ama konu sahibi,bende diyorum bu kadar parası var 4 milyonluk almasında 3 milyonluk alsın borç istemesin.Şaşırdim

Sizin mesajınızı alıntılayarak, konu sahibinin kendi mesajını da en üste eklemiştim. Konu sahibi, kendisi detayları yazmış.

Eşim babasına kıyamıyor
ve o krediyi bizim düğün için çekmiş

Tövbe tövbe sen insanı katil edersin biz Babasına kredi çektirmedik biz
Kendi kredimizi kendimiz çektik kendi düğünümüzü kendimiz yaptık
Salakmısın sen konuyu en baştan okusana
Z zxshermine bu kadın hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Yerinizde olsam bulunurdum. Nickname kullanmanız sorun değil hakaret ve tehdit yine şahsınıza yapılmış oluyor. Uğraşsın dursun birkaç ifadeye gitsin aklı başına gelsin. Bileziklerden birisini de uzlaşmada size vermek zorunda kalsın da görsün gününü. Katil edersin sen insanı demesinin bedeli olsun. Bakalım kolay mıymış can almayı ağzına almak

Aynı durum görümce için de geçerli.

Ona güvenip de evlenmeselermis. Kredi çekmeye gerek kalmayacak şekilde evlenselermis tüm sorunlar zaten olmazmış. Konuda eksik bilginiz var belli ki. Borç kendi borçları aslında.

Üslubunuza bakarak çok rahat söyleyebilirim ki o borcun tamamı sizin için yapılmış, siz borcu onlara yıkıp kurtulmanın derdindeyken istemelerine sinirlenmişsiniz.
Kadını da çok kıskanıyorsunuz durumu iyi olduğu için.
Girip bir işe çalışın elalemin üstünden geçinmeye çalışıp paralarını kıskanana kadar. Kimse sizin yeni gelin heveslerinizi tatmin edip o şıkır şıkır taktığınız altınlarınızın borcunu ödemek zorunda değil .

Merhabalar saat gecenin 2saat ben ve sinirlerim ayaktayız
Uzun anlatmak istemiyorum
Görümcem ev alacak kredinin onaylaması için mevcut olan ihtiyaç kredisinin kapanması gerekiyormuş ki ev kredisi onaylansın eee bundan sanane diceksiniz
Kayınpederim kızının üzerinde. Kredi çekmiş ve kayınpederimde 5 kuruş parası yok kredinin taksidini anca ödüyor
Asıl mevzu şu görümcem demiş babam ödeyemez en son çare sana geldim demiş
Yani sen öde diyor basitcene izah edeyim
Bizde 3 senelik evliyiz bilekliklerimi yatırım olarak tuttuk bir gün olurda ev alırız diye bu zamana kadar sıkışsakta düğün borcumuzu ödemeye çalıştık hala ödüyoruz biraz daha rahatladık artık tabi
Görümcem salağı babasını aramış baba durum böyle sen borç istemeyezmisin patronundan demiş orda dananın kuyruğu koptu!!!!!!!
Sözde eşim de demiş ki görümceme babama söyleme ben halletcem babam üzülmesin saten adamda para yok demiş babasının ablasına ödediğini kredi parasını eşime gönderecek bizde bozduracağımız bilekziklerimin parasını biriktirecez sonra bileziğimi geri yapcaz ama (bilezik gittikten sonra yerine biraz zor yaparız tanesi 15 gr)
Olan bizim birikimimize oluyor
Eşimde bana dediki
Babamın hemen ablamın hemde kocasının üzerinden toplam 100 bin borcu var hepsini kapatcam sonra biz taksit taksit yaparız bilezikleri dedi
8 tane bileziğimi Satcam ablası ev alsın diye
Ben salakmıyım 3 sene borç ödedik sıkıntı çektik birikimimizi satmayalım diye satıp sıkıntısız hayat yaşabilirdik
Ablasına kızdı babasına söyledi diye
Ben bütün birikimimi satcam savcam
Ablası 4 milyonluk evde oturcak Sefa sürcek
Bende eşime dedim ablan 700 bin TL değerinde arabası var arsası var
Biz niçin tuttuk altınları ablan ev alsın diye mi dedim
Kredi çekerim istemem senden bir şey dedi
Kredi de çekemezden kusura bakma seninde bakmak zorunda olduğun ailen var kafana göre iş yapamazsın dedim konuyu kapatalım mı çok yoruldm dedi tamam dedim sakincene yattı uyudu ya ben bu saate sinirlerim gerildi
Arsız görümce arabasını satsın. Asla bilezikleri vermeyin. Hayatta geri almaz kimse. Herkes üstüne yatar. Olan size olur. Lütfen saklayın bilezikleri ve takılarınızı

X