Bunu babanıza yapsanıza elinizin altında adam işte bu kadın olmasa başkası olacak adam sürekli aldatıyor zaten iyi bir ders vermek istiyorsanız sesinizi çıkarmadan elinizdeki kanıtlarla boşanma davası açın kapının kilidini değiştirin alın tazminatınızı çatır çatır yiyin ayrıca o kadına da dava açabiliyorsunuzSeytan diyo ki git okuluna milli egitime heryere sikayet et cumle aleme rezil et kistir kenarda parçala her yerini
Yo yo boşanacaklar babamda istiyor kadinla olmak icin sanirim ama donuna kadar aldiracagim herseyi yaptiracagi. O kadina da babama da onlara evini acanlara da hepsine odecetegim bunuEğer anneniz affedecekse "yine" boşa siz sinirinizi bozup da kafanızı meşgul etmeyin olan size olur.
Ama bosanacaksa arkasında durun ve bütün delillerle beraber gidip dava açın.
Yo k yok sanirim ben yanlis yazdim 9 yas buyuk kusura bakmayin. Kardesim 9 yasinda su an. Ki psikolojisi bozuk bir cocuk sosyal alanda disleksi ozellikleleri gosteriyor terapiye gidiyoruz. Nasil.yaparlar bu adiligi aklim almıyor.
Babanın senden 9 yaş küçük bir kızla takılması aklımı aldı resmen...
Kardeşin kaç yaşında?
Tüm bunları delil olara sunun...Annenle baban boşanmalı...
Hayatınızdan çıkarın...
Geç bile kalınmış...
Kesinlike dava acicaz en agir sekilde ne tazminat alinacaksa onu alicam ve soyadimi da degistiricem bu adamin soyadini tasimak istemiyorumAnnenizin kalbi ne kadar kırıktır tahmin edebiliyorum. Allah yardımcınız olsun.
Anneniz boşanmayı düşünmüyor mu
Hiç acımayın bence babanız size zerre kadar acımamış.delillerde var zina davası da açarsınız bir sürü tazminat alırsınız.babanız da elalemin sürtük kadınıyla para harcamayı görsün.
Yok bekar dogulu guya babamin dedigine gore asiretmis zaten facebooktan tum akrabalarini buldum hepsinu kaydettim bi kenara.Kadın evli değil mi
O zaman annenizin sonuna kadar yanında olun. Bir avukatla anlasmakla başlayın. Mailleri silmeden hemen kopyalarını alın, nasıl yapılır bilmiyorum ama. Çıktılarını da alın. Tüm her şeyin faturalarını alın. Hiç birseyi atlamayın, avukatınız sağlam bir dosya hazırlasın. Maddi manevi tazminat da talep edin.Yo yo boşanacaklar babamda istiyor kadinla olmak icin sanirim ama donuna kadar aldiracagim herseyi yaptiracagi. O kadina da babama da onlara evini acanlara da hepsine odecetegim bunu
Çok iyi yapmışsınız inşallah kadın da rezil olur. Barınamaz hiçbir yerde.Yok bekar dogulu guya babamin dedigine gore asiretmis zaten facebooktan tum akrabalarini buldum hepsinu kaydettim bi kenara.
Ya isin de komik kismi o ya oyle aman aman yuksek gelir yok bize para yok dedi kardesimin okul taksitini benim kursumu bi ay odeyemedik anneannrmler para gonderdi onu da almis kadinla yemis yaniBabanızın maddi durumu nasıl geliri yüksek mi. O kadın muhtemelen para için birlikte
Mahkeme tazminat ve nafakaya da karar kılınca bu kadın babanızı ortada bırakır zaten. Babanız da görür kendini kullandırtmayıYa isin de komik kismi o ya oyle aman aman yuksek gelir yok bize para yok dedi kardesimin okul taksitini benim kursumu bi ay odeyemedik anneannrmler para gonderdi onu da almis kadinla yemis yani
Ananenizğn gönderdiği para babanıza niye veriliyor ki ,kediye ciğer emanet eder gibi.babanıza hakettiğinden fazla güvenmişsiniz başta anneniz,senelerce aldatmış bir erkeğe çok görmüyorum bu davranışları.nasılsa karısı hep afediyor diye fazlasını yapmaya devam etmiş ,eğer bu kadın hamileyse ve aşiretiz diyorsa babanız yakında boşanmayı kendi isteyecek kardeşinizle bile tanıştırdığına göre.anneniz me düşünüyor bu saatten sonra yine görmezden gelmicek herhaldeYa isin de komik kismi o ya oyle aman aman yuksek gelir yok bize para yok dedi kardesimin okul taksitini benim kursumu bi ay odeyemedik anneannrmler para gonderdi onu da almis kadinla yemis yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?