Pardon da sen kimsin?
O an içerde tanıdığım insanlar vardı ve özet geçmelerini istedim.
Konuyu çok uzun karmaşık anlatmış anlamadım birilerinden yardım istedim suç mu?
Arkadaşa yardım edebilmek için önce konuyu anlamam gerekiodu ve ben de anlayan ve tamamen okuyan birinden yardım istedim. konu dışılık diye bişey yok burda
aslında bu tepkiler özellikle senin şahsına değil, her gün buraya bir sürü yalan yanlış konular açılıyor,insanlar temkinli olmaya gayret ediyor..belki de böyle bir şeyin gerçek olmasını kabullenemeyecek kadar naifiz canım, kabullenemiyoruz..bilemiyorum..
lütfen güçlü ol, kendi değerini,kıymetini bil ve buna göre davran..hayat bazılarımız için çok zor, belki de senin sınavın da böyledir..
şaka mı yapıyorsunuz? Bu ne demek yahu? Başka emriniz,arzunuz var mı?
Konuyu senaryo olarak niteleyen arkadaşlar. Öncelikle konu dışı mesaj yazmak yasak. Yorum yapmayıp geçmeniz gerekiyor. Defalarca yazıldı bu forumda bu cümleler. Umarım gözden kaçmaz...
Ve buseo.. Gerçekten küçüksün,yazık sana bunu yaşatanlara. Son mesajında yazdıkların içimi acıttı. !5 yaşında bir kızla beraber olabilmek için sana sahip çıkıyorum tavırları çok çok iğrenç.
Tavsiyelerime gelince. Şu anda hayatındaki bütün erkekleri çıkart. Hani sana dost olan,ama cinsellik yaşadığınız,artık yaşamamaya karar verdiğin adamı da.. Sana abilik yapmış olanı da.. Telefon numaranı,iletişim adreslerini değiştir. Arın,kötü niyetli kimse ulaşamasın sana. Okula konsantre ol. İnternette oyun oyna. Kadın da olsa asla hiç kimseye yaşadıklarından bahsetme.
Enn önemlisi ne biliyor musun? BİR DAHA ASLA KENDİNDEN KİRLİ MENDİL DİYE BAHSETME!!!
bak Pozi 'nin yorumunu dikkate al, herkesten elini eteğini çek, eskiyi artık eskide bırak, yeni bir sayfa aç..kendine aynada gülümse ve kendine şefkat göster..ne zaman istersen bana msj atabilirsin..
Tamam..Ne sanal ne gerçek..İnsan içine çıkmak istemiyorumŞu ana kadar nasıl kendi kendime halletmeye çalıştıysam öyle yapmaya devam ederim İnsan yüzü görmey istemiyorum Belki de benim için en doğrusu sadece odamda,kendi arkadaşım olarak kalmak
şaka mı yapıyorsunuz? Bu ne demek yahu? Başka emriniz,arzunuz var mı?
Konuyu senaryo olarak niteleyen arkadaşlar. öncelikle konu dışı mesaj yazmak yasak. Yorum yapmayıp geçmeniz gerekiyor. Defalarca yazıldı bu forumda bu cümleler. Umarım gözden kaçmaz...
Ve buseo.. Gerçekten küçüksün,yazık sana bunu yaşatanlara. Son mesajında yazdıkların içimi acıttı. !5 yaşında bir kızla beraber olabilmek için sana sahip çıkıyorum tavırları çok çok iğrenç.
Tavsiyelerime gelince. şu anda hayatındaki bütün erkekleri çıkart. Hani sana dost olan,ama cinsellik yaşadığınız,artık yaşamamaya karar verdiğin adamı da.. Sana abilik yapmış olanı da.. Telefon numaranı,iletişim adreslerini değiştir. Arın,kötü niyetli kimse ulaşamasın sana. Okula konsantre ol. Internette oyun oyna. Kadın da olsa asla hiç kimseye yaşadıklarından bahsetme.
Enn önemlisi ne biliyor musun? Bir daha asla kendinden kirli mendil diye bahsetme!!!
Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim..Bilemiyorum bana inanmayanlar inanmadıkları için kendi düşüncelerine göre yorum yada eleştiri yapıyorlar..Ama ben bunları yaşadığımı bildiğim için böyle karşılanmam çok zoruma gitti..ve tek birşey daha söyleyip ayrılıyorum bir daha sizi asla rahatsız etmeyeceim :'( emin olabilirsiniz :'( sadece hayata sırıfdan başlamak,DÜŞÜNEREK hareket etmek isterdim..Nerde ne yapıp ne yapmamam gerektiğini çözebilirdim belki kim ister ki baban akşam eve elinde çikolatalar yerine biralarla içkilerle gelsin,evladıyla oyun oynamak yerine ona kanı bozuk bir şekilde davransın ! Babamdan sonrakilere ben anlam verebiliyor muyum sanıyorsunuz..Hep yanındayımlar..Annenle tanışayımlar..Bana güvenler..Mutlu olacağızlar..Herneyse .. İçimde yaşamaya karar verdim Bir köşede günlerce kendi kendime düşünürsem belki hallolur.. İyi günler..
Yorumlarınızın hepsini okuyamadım..
Bu arada 15 yaşındayım..
Bunun bir kurgu olduğunu düşünmeniz beni incitti..
Evet annem olanları biliyor,ama üstü kapalı..
Ha bu arada şu ''haha'' olayına geleyim,kendimle dalga geçtim,halime acıdığımdan öyle yazdım yanlış anlaşılmış..
Bakın baba konusuna gelince..Ben diğerlerinde hiçbir zaman babamı aramadım 'baba' yı aradım..O düzgün olamadı,düzgün biri çıkar diye düşündüm..Bilmiyorum,bilmiyorum..
Bunu buraya içimi dökmek için yazdım,adım bu kadar kirlenmişken gidip kime anlatabilirim yazmaktan başka..Birileri ile konusma ihtiyacı duyuyorum..Ama anneme herşeyi anlatmaktan çekiniyorum..Anlattığım kadarıyla çok üzüldü,perişan oldu daha da üzmek istemiyorum..
bi cümlenin sonunda haha yazdığına göre içinde bulunduğun durumdan gayet memnunsun diye düşünüyorum. yada psikolojik sorunlarınız var. gülüncek bişeyse eğer sorununuz bu dert değil. bir derdim var adlı yerin altına da gülüncek şeyler yazılmaması gerek diye düşünüyorum
kız o kadar acı şeyler yazmış bazıları "haha" ya takılmış. Dalga geçen kişi dalga geçtiğini "haha" yazarak daha ilk mesajında belli etmez.Amacına ters düşer mantıken. Nasıl bi bakış açısı sizlerin ki anlamış değilim.
Sana gelince küçük kız, yaşadığın şeyler acı ve sindirilmesi zor şeyler olabilir. Ancak ben bu durumu yaşayıp okuyup kendini eğiterek onaran birini tanıyorum.
Erkek vs. bunları en son aşamada düşün. Ve tüm erkekler kötü değildir ancak kendini onarmazsan karşına kötüleri çıkacaktır! bunu da unutma lütfen.
kiza anlatmasina izin vermeden agizini susturdunuz sonrada yazdiklarin cok tutarsiz ben nedense bi tutarsizligini göremiyorum. depresif ve psikolojikmen zayif bir noktada olan insan, evet belki cok sasiracaksiniz, ama kendisiyle alay etmesinide bilir, cünkü böyle alay ederek kendini disardan izler ve nasil bir durumda oldugunu anlamaya calisir.
yalan söyleyen biri neden kendisinden ..... neden kirli bir mendil gözüyle anlatsin kendini?
aferin onu asagilayan herkese. simdi vijdaniniz rahat bir sekilde bu aksam basinizi yastiga koyun ve uyuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?