canım ben sana inanıyorum ..ama dediğimiz gibi elden gelen bişey yok keşke sana bişeyler yapabilsekYok ya cidden..Çoğu ablama çok teşekkür ediyorum..
Şuan yalanlardan kaçtığım düşünülecek ama yalanlardan değil ben bundan sonra insanlardan kaçacağım,zaten herşey başıma insanlar yüzünden gelmedi mi.
En mantıklısı bu olacak.
İlla bir gün başınıza kötü birşey gelince anlıyorsunuz sanırım ne kadar kötü şeyler olabileceğini..
Yazdıklarım tutarsız değil bunun kesinlikle arkasındayım ama yaşadığımı ben bildiğim için sadece yazdım birşeye dikkat etmedim,yardım,teselli bulurum diye..Anlamak isteyen ablalaırm anlamış beni teşekkür ederimElim kolum bağlandı,anlatacak çok şeyim var ama gerçek hayatta anlatamıyorum diye buraya kaçtım,burdan da kaçıyorum artık.Teşekkür ederim.
Yönetici falan varsa üyeliğimi de kapatabilir veya ben girmeyeceğim..
Herkese iyi günler..
Yok ya cidden..Çoğu ablama çok teşekkür ediyorum..
Şuan yalanlardan kaçtığım düşünülecek ama yalanlardan değil ben bundan sonra insanlardan kaçacağım,zaten herşey başıma insanlar yüzünden gelmedi mi.
En mantıklısı bu olacak.
İlla bir gün başınıza kötü birşey gelince anlıyorsunuz sanırım ne kadar kötü şeyler olabileceğini..
Yazdıklarım tutarsız değil bunun kesinlikle arkasındayım ama yaşadığımı ben bildiğim için sadece yazdım birşeye dikkat etmedim,yardım,teselli bulurum diye..Anlamak isteyen ablalaırm anlamış beni teşekkür ederimElim kolum bağlandı,anlatacak çok şeyim var ama gerçek hayatta anlatamıyorum diye buraya kaçtım,burdan da kaçıyorum artık.Teşekkür ederim.
Yönetici falan varsa üyeliğimi de kapatabilir veya ben girmeyeceğim..
Herkese iyi günler..
Ya pardon ama arkadaşım sana ne oluyor burası forum sayfası isteyen msaygı çerçevesinde dilediğini yazar, sana mı kaldı vicdan muhasebesini yapmak!!! O zaman kendisine inanmayanlara cevap vermeden sizinle konuşsun, yok benim gibilerin işi yok burada kendi odama kapatacam ne alaka... Ben kişisel gelişim uzmanı değilim ama kendi yaşadıklarımı da ekledim ve de arkadaşın buraya yazdıkları çok tutarsız bence kendiside anladı farketti yani. Yoksa başlığa bakar mısınız 15 yaşındaki bir kız kendi yaşadıklarını bu şekilde anlatmak istediklerini bu başlığa atmaz ( BU BENİM GÖRÜŞÜM) SAYGII DUYMAK ZORUNDASINIZ/ sonuçta hakaret yok!!!
Iris Galey'in Babam Öldüğünde Ağlamadım diye bi kitabı var okuyan var mı bilmiorum.kadın kendi yaşadıklarını yazmış.Anne sorumsuz,kendinden ve sevgilisinden başka bişey düşünmeyen biri,baba öz kızına defalarca iğrençlikler yapan ve bunu saklaması için tehdit eden adi bi adam.kız 13 yaşında dayanamayıp her şeyi itiraf edio,baba intihar edio.annesi kızı yuvaya verio ama o yine de çareyi annesinde arıo,annesinde yaşamak ona sığınmak istio.anne ne kadar ilgisiz sorumsuz olursa olsun çocuk anneden başkasına güvenemez,hele bu haldeyken.ki anlattığı kadarıyla anne ilgili bi insanmış.buna rağmen neden kendini başka erkeklere teslim etti,neden anneye sığınmadı,ben bunu anlayamadım işte.
Babasi, kendisini korumasi kollamasi gereken kisi tarafindan taciz ediliyor. Ve evet cok kucuk. Sonra bir hata yapiyor. Ardindan bir daha. Defalarca ayni hata.. Neden? Cunku o beraber olduklari erkekleri kendisine bu sekilde baglayabilecegini dusunuyor, babasi yerine o erkeklerin kendisini korumasini kollamasini bekliyor.. Belki de erkekleri kafasinda babasinin yerine koyuyor.. (Babasi derken o sapik adamdan bahsetmiyorum, olmasi gereken baba figurunu soyluyorum)Konunun fake olup olmadigini bilmiyorum, ama sanmiyorum. Beni rahatsiz eden buradaki acimasiz yorumlar oldu. Biraz empati kurmayi deneyin. Yargiladiginiz kiz 15 yasinda! Bunu unutmayin.. Siz hayata pembe gozluklerle bakiyor olabilirsiniz ama bu yazilanlar kimbilir daha kac kizin basina geliyor.. Ozellikle doguda babasi, abisi, amcasi, dayisi tarafindan bu sekilde tacize/tecavuze ugrayan ve sesini cikaramayan o kadar cok kiz var ki.. Ve buseo, canim yasadigin hicbir sey senin sucun degil, asla kendini suclamamalisin.. Intihar ve erkeklerle birlikte olma gibi hatalari bir daha yapmamalisin.. Su hayatta insanin basina ne gelirse gelsin hicbir sey intihar etmeye deger degil.. Ve beraber oldugun erkeklerin hicbiri kafandaki baba figuruyle esdeger degil.. Kucuksun ve seni kullanirlar.. Asla guvenme! Bundan sonra yeni bir hayat kur kendine, gecmisi dusunme.. Gecmis yasandi bitti.. Sen önüne bak.. Konservatuara hazirlaniyorum demissin, buna odaklan.. Annene saril.. Allah'a dua et.. Yasadiklarini bence kimseye anlatma, cunku gordugun gibi yargisiz infaz yapmaya acayip merakli bir milletiz.. Bakire olmaigim icin kimse beni kabul etmez diye de dusunme, birgun eminim karsina tertemiz bir insan cikar, olanlari o zaman anlatirsin, anlarsa ne guzel.. Anlamazsa zaten degmeyecek biriymis dersin.. Daha yasin cok kucuk, onunde nice seneler var.. Insallah hayat sana ilerde cok guzel gunler getirecek.. Lutfen artik daha fazla uzulme...
Konunun gerçek olduğunu varsayarsam, büyük travmaların ardından insanın dibe vurduğu dönemler olabilir.. Küçük yaşta da büyük yaşta da..
Aklıma bir olay geldi,konu olarak pek benzemese de yanlış da olsa dibe vurmuşluğu açısından anımsattı... Ben küçükken mahallemizde biri vardı,bir erkek. Benim yaşlarımda en fazla 1-2 yaş büyüktür. Orta okul zamanım.. bu erkek gaydi..Ama halini bir görseniz o yaşta sapıtmanın sınırlarını zorluyordu,bütün mahallenin aşşaladığı,laf atıp dalga geçtiği,sıkıştırılıp tacize uğrayan ve daha kim bilir neler yaşayan.. Bir gün gördüm, altında uzun bir etek üzerinde dantelli bir atlet badi giymiş dolaşıyor,kadınlar bile o kadar kırıtamazdı.... Herkes dalga geçiyor laflar atıyor.. O haline üzülmüş, içim acımıştı,kim bilir ne oldu da bu hale geldi diye düşünüyordum..Kendini bu kadar düşürmesine,hayatta bu kadar dibe vurmasına üzülmüştüm..
Yıllar sonra(8 yıl kadar) tekrar gördüm,çok düzgün bir insan olmuştu,ağır başlı,sakin,oturması,kalkması,konuşması..iyi bir eğitim almış yine gay (evet yine yanlış) ama en azından kimsenin küçük düşüremeyeceği saygın ,düzgün biri olmuştu.. Çok takdir ettim,çünkü hayat boyu sürünerek öleceğini düşünmüştüm o zamanlar..
İnsanlar bazı olaylar nedeniyle dibe vuruyor ama toparlanmak çok da imkansız değil..
Gay olmak yanlış mıdır? Sadece farklııktır ve insanın kendi seçimidir. Bence.. Bu arada yazılan doüru mu bilmiyorum ama burada yorum yapan arkdaşların yorumları çok acımasız bir çocuk söz konusu burada. Siz hata yapmış kadın sığınma evine gitsinmiş filan demişsiniz. Neyse biraz empati..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?