• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha beter oldum

Ama durumunuz zor zaten, hem bebek hem gebelik.
Eşinizin yanında tabak çanak isterken esiniz ben getireyim veya kendin al demedi mi?
Eşiniz yönetmeli aslında bu durumu.
Eşim uzan canım dedi
Bıraz serttir kendısı , birşey soylese baslıyor aglamaya zaten

Canım muayneme bır ay var
Gogus hastalıklarına gıt daha kotu olursam demıstı doktorum
Gittim ama bısey yapamam dedı
Sadexe parol onerdı ama cok daha kotuyum
Saglık ocagına cıksam bısey yapılabılır mı
Cigetlerım dokukdu artık
Valla benimde oksuruk fenaydi doktorum bana oksuruk surubu yazdi. Bitkisel bir ilac. Tanidigim bir cok hamile kullandi. Zaten bitkisel takviye olarak geciyor. Ilac olarak degil. Ecznelere filan sorarsan verirler. Doktorunuda ara sor yine.

ya ben de bunu anlamıyorum. sizin öncelikle ÇOCUĞUNUZ için iyi olmanız toparlanmanız lazım.sizi daha da hasta ediyorlarsa gönderin evden eşinizle de konuşup. Nedir bu gereksiz dert çekmeler anlamıyorum. Lütfen biraz kendinize gelin kim alınırsa alınsın darılsın siz eşiniz ve çocuğunuzdan kıymetlimi ya.çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsınız.

Valla benimde oksuruk fenaydi doktorum bana oksuruk surubu yazdi. Bitkisel bir ilac. Tanidigim bir cok hamile kullandi. Zaten bitkisel takviye olarak geciyor. Ilac olarak degil. Ecznelere filan sorarsan verirler. Doktorunuda ara sor yine.
Ben en dedıgınız gıbı arayayım
Ama recete degılde önerı yaparsa telden eczacı verır mı acaba ilacı

Kimse kusura bakmasın, böylesini öyle bir kovarım ki evimden, evimin dahi önünden geçmemek için yolunu değiştirmek zorunda kalır.

Yardimami gelmis guya Gecmis olsun valla. Siz is gosterseniz olmazmi madem YARDIMA gelmis. Abla corba yapabilirmisin veya bulasıklari makinaya doldurabilirmisin ben cok rahatsizlastim desen

Eşimde farkında onun yanında bnden tabak çanak istedi vs
Git ben ıyıyım diyorum yok dıyor
Sımdı yüz göz olsam esım üzülür

Farkında olan eşinizin hali bu mu? Farkında ve sıfır müdahil? Belki en fazla bir iki laf. Gönderemiyor mu evden?
Siz de "Yüz göz olursam eşim üzülür" diyorsunuz. Canınızın, karnınızdakinin hiç mi kıymeti yok? Bravo valla.

Farkında olan eşinizin hali bu mu? Farkında ve sıfır müdahil? Belki en fazla bir iki laf. Gönderemiyor mu evden?
Siz de "Yüz göz olursam eşim üzülür" diyorsunuz. Canınızın, karnınızdakinin hiç mi kıymeti yok? Bravo valla.
Lafımı esırgemem kımseden hıcbır zaman
Ona karsı hele hiç
Esımde bunu bılıyor en ıyı sekılde
Fakat fedıgım gıbı guya gunduz bana bakıyor
Bnm esım asker ve ıyle belırlı iş saatlerı olan biri degıl
Cogunlukla gec gelıyor
Evdekı dutumu pek gorme durumu yok ekstra olarak
Bunaldım mutfaga gıttım ballı sut yaptımo sırada bana sunu bunu getır dedı belını tutarak
Evdekı tum işi zaten bn yaptım
Ev temızdı nıhayetınde
Belını tutuh ahlanarak fakanda guya herseyı o yaptı gıbı gosterıyor
Esımde sen uzan dedı
Yanı ben kovsamda farketmez
Suanlık sadece kovmak istemıyorum ama anlayacak gıbıde degıl

Lafımı esırgemem kımseden hıcbır zaman
Ona karsı hele hiç
Esımde bunu bılıyor en ıyı sekılde
Fakat fedıgım gıbı guya gunduz bana bakıyor
Bnm esım asker ve ıyle belırlı iş saatlerı olan biri degıl
Cogunlukla gec gelıyor
Evdekı dutumu pek gorme durumu yok ekstra olarak
Bunaldım mutfaga gıttım ballı sut yaptımo sırada bana sunu bunu getır dedı belını tutarak
Evdekı tum işi zaten bn yaptım
Ev temızdı nıhayetınde
Belını tutuh ahlanarak fakanda guya herseyı o yaptı gıbı gosterıyor
Esımde sen uzan dedı
Yanı ben kovsamda farketmez
Suanlık sadece kovmak istemıyorum ama anlayacak gıbıde degıl

Kendi kendinize eden sizsiniz.
Ve kendi bebeğinizi de gereksiz bir strese sokuyorsunuz.
Şaka gibisiniz. Her ne ise, seçiminizin sonucunu yaşamaya devam o zaman.
Kolay gelsin.

ya bu millet başka evde nasıl kalıyor bu kadar anlamıyorum!
ben anneme gidince elimi sıcak sudan soğuğa vurdurmaz. afedersin bir tuvalet için kalkarım yerimden. oğluma da bakar bana da kocama da.
ama gel gelelim ben 2 gün kalamam. evimi düzenimi hatta yorgunluğumu bile özlerim. yani yengemin görümcemin evinde böyle günlerce kalamam. sana bakmasını geçtim yani.

Arkadaşınızı arayın tekrar gelsin. Sadece size ve bebeğe baksın. O birşey isterse terslesin.

Sağlam insan hasta insanın halinden ne anlar?? Mahsus yapıyo bence ya da tembellikten açık açık konuş gönder gitsin...

Gel bizde kal :KK51: 2 küçük bebeğim var ama en azından dinlenirsin garanti.

Bazı kişiler insanlık kelimesinin karşıtını bilmiyor. Kov evden iyide olsan kötüde olsan sevmeyecek ve değer vermeyecek nasılsa

İyide ben anlamıyorum. Siz neden eşiniz üzülür diye düşünüyorsunuz ki? Bütün gün evde görümce ve oğluyla vakit geçiren sizsiniz. Eşinize söyleyin" gönder ben kimseye hizmet edecek halde değilim,bana yardımi dokunmuyor,daha fazla idare edemem "diye.
Söylemezseniz 2 hafta daha çekeceksiniz aşikar yani.
Yada hizmet etmeyeceksiniz. Acıkınca gidin mutfağa ne istiyorsanız yiyin,çocuğunuzu da doyurun. Yemek falan yapmayın. Banada ver vs derse mutfak orda al kendin,yabancı değilsin deyip geçin.
Eşiniz söyleyemiyorsa siz söyleyin "siz evdeyken dinlenemiyorum,sağol geldiğin için ama artık gitseniz iyi olacak"diye.

Merhaba kızlar
Cok rahatsızım 3,5 gündür
Üst bogaz yolu enfeksiyonu gecırıyorum ve cıdden oksurukten zor nefes alabiliyorum.
Doktor hamile oldugum için gargara ve paroldan baska birsey yapmamamı soyledi kesınlıkle .
Ailem yok ve bir kızım var bır yasında aynı zamanda
Arkadaşım saolsun çok yardımcı oldu ıkı gun once
Ikı gun bitiyor sımdıde gorumcem yanımda
İki gorumcem var , bırı oz bırı uvey
Öz olan buyuk gorumcem yanımda suan ogluyla beraber
12 yasındada oglu var
Hiç anlasamayız ama hastayım dıye geldı yani ben öyle sandım ve pişman oldum aramı sıcak tutma taraftarıydım
Ama dunden berı o kadar gerdı kı ogluyla beni anlatamam .
Çocugu yemek masası , koltuk tepesınden küt pat atlıyor sürekli
Kırlentleri çarpıyor vs vs .
Eşim dün nöbetten geç geldi
Kendime çorba yaptım hep birlikte içeriz dedim
Kızlar oturdugu yerden banada kase getir , yok su verır mısın , sundan ıstıyorum vs vs .
Dedım nefes alacak durumum yok kendın al
Kızlar iki gundur benden kahvaltı beklıyor cocuguyla
Oglen vs zaten yemek yıyemıyorum hem hamilelik hem hastalık hem kızım
Acıktık biz diyor
Mutfak bulaşıktan görünmüyordu akşam , makınaya bıle koymamıs yedıklerını
Gittim gece onları toplayıp makınaya koydum bi bardak bıle yoktu su ıcmeye
Sabah esimse erkenden işe gitti bende kızımı doyurup uyudum gece öksürdun sabaha kadar zaten o kadar uykum var yani
Beni kalksın diye gümbür gümbür müzik tv acıyorlar
Cocugu pat pat kosuyor zıplıyor
Annesı hasta yengen oglum yapma dıye sus vs demıyor
İyileşmek yerine daha beter oldum
Eşim kalkma yataktan dedı ama ne mümkün
Bakmam gereken bi kızım var
Bunun üstüne iki kişiyle daha bas etmeye calısıyorum
Kafam ses goturmuyor sanki inadona bangır bangır ev
Bıraz sesını kısarmısın dınleneyım dıyorum tamam dıyor on dakıka sonra yıne aynı
Güya bana yardımcı olmak icın geldı ama bıldıgınız bnden hızmet beklıyor
Bu arada kendısı bekar
Gitmekte istemıyormuş evine kalırım 2 hafta dıyor ama ben kafayı yemek üzereyim
Haksızlık mı ediyorum diyordum ama cidden cekemiyorum
Ben iyiyim sen git evde işlerin vardır dıyorum ama yok istemıyorum diyor
Napıcam kızlar
görümceyi bu gün doğruu evine yollıcan bir daha da evine yatılı almıcan.

Canım muayneme bır ay var
Gogus hastalıklarına gıt daha kotu olursam demıstı doktorum
Gittim ama bısey yapamam dedı
Sadexe parol onerdı ama cok daha kotuyum
Saglık ocagına cıksam bısey yapılabılır mı
Cigetlerım dokukdu artık
ben de 15. haftada soğuk alginligi geçirmistim tek ilaci dinlenmek, 5 gün boyunca yemek disinda bişey yapmadan yatmistim. benim kbb doktorum kan testi yaptırıp ona göre antibiyotik e karar veririz demişti zaten antibiyotik kan değerlerine bakılarak verilirmiş aslında, ben antibiyotik kullanmadım. radoxon c vitamini ve doğal burun spreyi kullanmıştım parol cok zorda kalmadıkça kullanmadim. farklı bir doktora görünün bence ve verdiği ilaçları kadın doğum doktorunuza sorun, siz iyi olmazsanız bebiş de iyi olmaz biran önce dinlenip iyileşmeye bakin, bazen kaba olmak gerekebilir evlatlarınız herşeyden önemli

Back
X