D&P açık parfüm kullananlar

Benımkı C20 ymiş canım once agır gıbı duruyo sonra koku bı yayılıyokı muhtesem ya
sen agır bı cıkolata almıssındır hayatm yada d&p nın gorevlısı anlamıyodur baska bı d&p ye gıtmek lazım..farkedıo walla calısanlar pek anlamıo bazen

anladım canım bi bakarım ona da sağol

bebişlerrrr gttım dp ye...a18 aldımm deosu ve 100c parfumuyle bırlıkte:) kullanmıstım bu kokuyu kokusunu tekrar duyunca dayanamadım tatlı tatlı sekerli escada collectıon dan daha cok seviyorum bu kokuyukaydirigubbakcemile2 narcıso rodrıuguez for her cok agır odunsu bı koku..anne kokusu gbı geldı bana annem daha cok begendiakannehir b19 brıtney spears fantasy harıka kızlarrr armanı gınom btsın onu alcmm..v4 temızlık kokuyoo bole kokuları sevenler baksın derim..glorıada cok hostu cok begendim bebişlerr..

canım bargello ıstanbulda tuzla ve uskudarda izmitte fethıye caddesınde varmıs smdı sıtesınden baktım ordan bıhterın kokusu absoluyely ırresısteble ı bulabılırsınız bebişler dpde yok cnku..arkadasım ordan kullanıo ondan bılıorum:) yaaaa bu b19 super bi kokuymusssss nası guzellestı koku

filixcim benımm yaaa kaydirigubbakcemile3 a18 armani gino canımmm d&p nin bi ürünü tıpkı candy gibi ama ben bayılıyorum bu kokuya baymayan sekerli bi koku mutlaka tavsıye edıyorum..b19 fantasy de mukemmel filixcim mutlaka dene bu ıkısını..ben n6 narcıso yu begenmedim cok kalıcı evet ama odunsu kokular tarzım degil..L11 var bide lift vanilyalı kurabiye kokan benim vanılyalı kokular tarzım degıl ama cok begenenı var bu kokununda o da kalıcı bı koku..girince cıkmak ıstemıyorum dp den yaaaa:kedi:

ilk gittiğimde deneyeceğim
bende odunsu kokuları sevmiyorum şeker gibi kokmak varken demi yaaaaaa opuyorumnanaktan

aynen katılıyorum filixcim...
bide bi talıhsızlık yasadık bugun dp de annemle..biz gttgmzde bi bayan vardı satıcı bızımle ılgılenırken bı parfum fıyatı odeyip 2parfum hemde 100cc lik atmıs cantasına..satıcı kadın farketti..hayrola cok ayıp ya fln dedi satıcı uyardı..gozumuzun onunde hırsızlık yaptı kadın ama satıcı farkednce gayet pişkin pardon dedi bıraktı 1tanesini cıktı gitti..yazık kadıncagızın sinirleri bozuldu ya..bu hale geldik artıklmaz:

bende bugün gittim merak ettim bunca yazılandan sonra normalde bütün parfümlerim orjinal :) ama hiçbirini ben almadım hep teyzemler alır yazın gelirken yurtdışından parfüm getircek ama bi koku seçmem gerekiyodu D&P de Şirinevler'de var hemen gittim listemi çıkardım Coco Chanel Mademoiselle yada şu Bihter'in Givenchy e bakcaktım ve Givenchy i beğendim bu parfümün orada olmadığını söyleyen kızlara duyurulur Bihter'in parfümü gelmiş ve çiçek kokulu bişey =))

aaaa absolutely ırresıstıblemııı gelmsssssss
likarbacımm bi kız kardesım var ama onu tanımıosundur sanırımm yaakaydirigubbakcemile3

adı ne canım=) ama çok bnzion ya... ayrıca bhtern parfümümü gelmiş.. ohh aşkıma sıkar sıkar gderim artık... bşe dicem diloş ben seni çok sewdm ğerçekten=)

canımm bnmm bnde senii co sevdim yaa:):) adı arzu:)
armani she cok fresh ve sportif bi koku canımm ben cok severim tam bi yaz kokusu insanın içini acan bi kokudur..

tm cnm zaten deniycm yazlık kokuları noa ralp lourn ralp armani she...kenzo leaupar da yazlık dmi hepsi çok güzel nasıl seçicem ya.. hala doymuyorum parfüme avondan bir sürü parfümüm var hatta yedekliyorum hepsi bozulcak ya.. nese inş. güzel kendime yakışak bi kokuyu seçerim... öptümm diloşm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…