• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

kızlar peki bu D&P deki Chanel Mademoiselle kokusu kalıcı fln demişlerdi orjinal kokuyu bilmiyorum ama oradaki kokusu orjinalle aynı mı ve gerçekten çok mu kalıcı onu da almak istiyorum

diloşum üşenmedim d&p ye gittim bayıldım a18 muhteşem hatta muhteşem ötesiiii
bayıldım bayıldım nasıl tatlı bi koku bu ya hemen 100cc kaptım 50cc de candy aldım şeker şeker
mis a18 çok karekterist kaliteli kokuyor herzaman kullanabileceğim bi koku
teşekkürler dilloşuuuuuuuum canım benimmmmmmm

diloşum üşenmedim d&p ye gittim bayıldım a18 muhteşem hatta muhteşem ötesiiii
bayıldım bayıldım nasıl tatlı bi koku bu ya hemen 100cc kaptım 50cc de candy aldım şeker şeker
mis a18 çok karekterist kaliteli kokuyor herzaman kullanabileceğim bi koku
teşekkürler dilloşuuuuuuuum canım benimmmmmmm

ya bu kokuları çok merak ettim kodu değil de markaları ne bunların :))

filixcimmmmm ya canımmm bnmmm gule gule kullannnalımmmm yeni 100cc likk armani ginomuzzzzzkaydirigubbakcemile3 zevklerımız cokk uyuyo gercekten yaa canımm benım kıyamamm yaa gdıp bakmıssın hemenn yardımcı oldgma cok sevındımm cok opuyorummm filixcigmii likarbacgmııopuyorumnanaktan

tm cnm zaten deniycm yazlık kokuları noa ralp lourn ralp armani she...kenzo leaupar da yazlık dmi hepsi çok güzel nasıl seçicem ya.. hala doymuyorum parfüme avondan bir sürü parfümüm var hatta yedekliyorum hepsi bozulcak ya.. nese inş. güzel kendime yakışak bi kokuyu seçerim... öptümm diloşm:1hug:

bende korkuyorum bozulacak diye parfümlerimin bi kısmı buzdolabında süt şişelerinin yanında duruyor kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile

filixcimmmmm ya canımmm bnmmm gule gule kullannnalımmmm yeni 100cc likk armani ginomuzzzzzkaydirigubbakcemile3 zevklerımız cokk uyuyo gercekten yaa canımm benım kıyamamm yaa gdıp bakmıssın hemenn yardımcı oldgma cok sevındımm cok opuyorummm filixcigmii likarbacgmııopuyorumnanaktan

diloşum gerçekten zevklerimiz bu kadar tutar arasam bulamazdım seni olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
canımmm benımm yaaaolumunekankayizsmile guzel guzel seker seker kokalımmm parfümdaşımmmkaydirigubbakcemile5 herzaman yardmcı olurum parfum konusunda bebişlerimm opuyorummm

kızlar bana da bi kaç koku önerirmisiniz
ben çiçek ve meyve kokularından hoşlanıyorum
ama şöyle biraz kadınsı da olsun
bi de yazlık güzel ne önerirsiniz

canım.Estee Lauder - Beyond Paradise-çiçek-bahar-yaz kokusu.Dİor J'adore-çiçek-4 mevsimlik.Burberry London-hanımeli-yasemin kokusu-çiçek kokusu.

ett filixcim benm çeyizliklerimde buzdolabında duruo.. hç açılmamış bi şekilde hemde.. bn çeyizime parfümden başladım..=) ayrıca bn sizi kıskandım şimdiiii kıyamamlar falann... aşk olsun diloş la filox=)

saol nesseli tesekkr ederm bulgari omnia nasıl peki.. kışlık mı içeriği nasıl blen varsa yazın kızlar.. ayrıca b 19 dediniz parfümü listede bulamadım ben.. diloş yardımcı ol.. ay tm sen olma ben sana küsüm tamam mı nesseli sen yardımcı ol tamam mı =)

opuyorumnanaktancanımmmmmmmm likarbammmmmm sanada kıyamammmmmmmm yaa bennnolumunekankayizsmile b19 listede yok canımın içii yeni çıkan bi parfümm likarbammmzemuszemus canımın içiiiii b19 ve a18 mutlaka deneeee optmmmm cokkkk likarbamııııııııopuyorumnanaktan

şu bihterin parfümü givenchynin kodu V5 almak isteyenler olursa ben çok beğendim aldığımdan beri sıkıp sıkıp duruyorum ağırda gelmedi ve hatta hafif gibi geldi evdekilere sorup duruyorum kokusu geliyomu fln diye ama tabi evde bi anne olmayınca kardeş ve baba anlamıyo (:

canım.Estee Lauder - Beyond Paradise-çiçek-bahar-yaz kokusu.Dİor J'adore-çiçek-4 mevsimlik.Burberry London-hanımeli-yasemin kokusu-çiçek kokusu.

hah işte bu hanımeli kokusunu çok seviyorum bi kıyım not aldım bunları da
zaten gidemedim bugün pazartesine kaldı

Back