D&P açık parfüm kullananlar

diloşum hiçde 16-17 yaş değil ben 23 yaşındayım severek kullanıyorum ayrıca eşimde seviyor okuldaykende herkes soruyo çok güzel kokuyosun diyorlar kış bitmeden bende alıca 50cc

bebişim buram buram kokan dp parfumleriii
c22 close selection (tatlı vişne kokusu)
h3 hypnotıc poıson
lancome hypnose
candy
escada collection
armani she
naomı campbell
test edıldı onaylandıaklinialirimsmile

cuma denycmmm inssss
narciso rodriguez for her
the one
lacoste classic
denyceklerım arasnda ama narciso odunsu bı kokuymus orjınalının bırebır aynısıyms ve daha kalıcıyms cok merak edıorummmm

slm kızlar...ben narcisoyu denemiştim .baya bi kalıcı.odunsu bi koku bana birazcık ağır gibi geldi ama begendim.bi arkadaşaım avon bond girl e benzetti.. :)

valla bencede avon araklamış olabilir ama avon bana daha hafif gibi geldi koklayınca bakalım deneyince nasıl bulacaksın diloschcm :)

cokk merak edıorm mn54 cumm:) sakaryadamsn sen bende sakarya unıde okuommm:):) d&p nin kalıcıgının ustune tanımıorm yaa orjınal parfumler bıle yapamıo bunu valla..

Ben d&p den Candy kullandım iki yıl kadar.Şekerli bir koku.Daha sonra herkeste o kokuyu alınca bıraktım.Şimdi Avondan Little black dress siparişi verdim muhteşem.Bu arada d&p nin parfümleri çok kalıcı.

kesinlikle kalıcı. diyelim ki bir- iki ay önce giydiğim ve doalbıma kaldırdıgım bi kıyafeti yeniden giymek istediğimde kokunun hala kaldıgını farkediyorum. ben çok memnunum. hem fiyat uygun hem de kalıcı.orijinallerinden çok bi farkı oldugunu da düsünmüyorum.

Son düzenleme:
Bende DP den bir çok parfüm aldım. Bazıları gerçekten çok kalıcı.

Jadore : Orjinalinin aynısı mis gibi çiçek kokukusu. Vazgeçilmezim.yerimseniben
Noa : Yumuşak çiçeksi sabun gibi
Premier Jour : Bu pek kalıcı değil ama çook güzel
Escada collection : Çok kalıcı herkes çok beğendi ama benim için çok şekerli
Light Blue : Mükemmel Sanırım bu yaz bunu kullanacağım.
The one : Güzel ama çabuk sıkıldım
Ralph Hot : Kışın akşamları kullanıyorum.Biraz ağır ama mis mis

saol canımm cuma dp ye gdıcemde liste hazrlıorm kendme:) cok duyulmams kalıcı sekerlı bı koku arıorum
'yalnız sekerli kokuları seviyosan bu öyle degil' diycektim içime dogmus heralde :))

canım bu sekerli değil, çiçeksi bilgin olsun

she'nin pembesi miydi neydi onun sekerli kokusuna bayıldım ben ama bu noa dan da vazgeçemiyorumnadiren farklı kullanıyorum

Son düzenleme:
dün dp'den escade collection aldım .. şekerli , çok sevimli bi koku .. ama sanırım çok kalıcı degil..ya da ben biraz az sıktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…