- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
canım.Estee Lauder - Beyond Paradise-çiçek-bahar-yaz kokusu.Dİor J'adore-çiçek-4 mevsimlik.Burberry London-hanımeli-yasemin kokusu-çiçek kokusu.
şu bihterin parfümü givenchynin kodu V5 almak isteyenler olursa ben çok beğendim aldığımdan beri sıkıp sıkıp duruyorum ağırda gelmedi ve hatta hafif gibi geldi evdekilere sorup duruyorum kokusu geliyomu fln diye ama tabi evde bi anne olmayınca kardeş ve baba anlamıyo
hot couture cok kotu dpde evet ama bi parfum icin yakma dpyi biz memnununzzzzkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 yaktım gemileri dönemem asla, dönemem dönemem beni yorma kaydirigubbakcemile3
Estee Lauder Beyond Paradise aradığın koku bence de beğenirsin ama D&P deki kokusunu bilmiyorum daha önce orjinalini denemiştim
kızlar d&p de oda spreyleri vardı dimi hatırladığım kadarıyla, alan var mı hiç? hangileri güzel?
oda spreyleri ne kadar canım? kokuyu denemedn alıoz dimi oda spreyinde..cnm ben iki hafta önce aldım çok güzel bi koku gardenmist benim aldığım en çok onu satıyoruz dedi kokusu güzel gerçekten ama çok kalıcı değil ben hem onu kullanıyorum hemde yumş un var oda spreyi o daha kalıcı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?