D&P açık parfüm kullananlar

canım.Estee Lauder - Beyond Paradise-çiçek-bahar-yaz kokusu.Dİor J'adore-çiçek-4 mevsimlik.Burberry London-hanımeli-yasemin kokusu-çiçek kokusu.

estee lauder-beyond paradise orjinalinikullanıyordum çok güzeldi eğer tutturabilmişlerse hiç düşünmeden al guclubacismileçok iltifat alırdım kullandığım dönemde kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

tobişim tam bahar kokusu ağır değil ama mest ediyor ben mystical dan aldım d&p de yok sandım ama çok başarılı yapmışlar mystical birçok parfümü orjinaliyle bayağı tutuyor :lepi:
hiç fark olmuyor alkol ve yağlı hisside olmuyor ama çeşiti az tutuyorlar

lonelylovecımm lacoste cicek kokusu eger bole kokular hosuna gdıyosa dene derim benım pek tarzım degil ama hos kokuyo gercekten sevenler için guzel

herkesin söylediği şu candy parfümü bugün denedim güzel ama cidden şeker gibi ve 15 yaş genç kız parfümü gibi kokuyo :)) zaten bu kokuyu daha önceden birilerinin üzerinden koklamıştım ama ancak bunu kardeşime alabilirim :)) ona gider bende kendime escada magnetism aldım evet çok güzel kokuyomuş

arkadaşlar ben bir kere d&p den aldım cildimde yağlı gibi bir his bıraktı ama şimdi bargello açık parfüm kullnıyorum süper...açıkçası ben daha 16 yaşımda olduğum için haliyle orjinal parfüm alacak param olmuyor zaten açığın da orjinalden hiç farkı yok.ben şimdi burbery klasik kullanıyorum.herkes soruyor buram buram kokuyor....

arkadaşlar be delicious ı kullanan varmı??? bide noa nasıl bir parfüm tarif edermisiniz sabun kokulu bir parfümmü yoksa benmi yanlış parfüm sıktım:)

evet kızlar bugün d&p ye gittim
elimde bi paket selpak mendille
istediğim kokuları sıktım ve adlarını yazdım
sora biraz turlayınca uçtular
ve oturan kokulardan daha rahat beğendim
ve çeşit çeşit aldım
eşime de kendime de
ve evden götürdüğüm orjinali ile d&p dekinin arasında neredeyse hiç fark yok
günlük için d&p bence çok iyibayanssulusmile

kızlar d&p de oda spreyleri vardı dimi hatırladığım kadarıyla, alan var mı hiç? hangileri güzel?

cnm ben iki hafta önce aldım çok güzel bi koku gardenmist benim aldığım en çok onu satıyoruz dedi kokusu güzel gerçekten ama çok kalıcı değil ben hem onu kullanıyorum hemde yumş un var oda spreyi o daha kalıcı bence

oda spreylerını bılmemde dün d&p den chanel chanceyı aldım ve pişman oldum bkdr alkol konurmu yaa özü kalmamış parfümün bundan once roxanne markalı acık parfüm almıştım o daha güzel yansıtıyordu kokuyu yanı bılemıyorum bozdumu acaba d&p eskı tarzını??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…