- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
diloşum üşenmedim d&p ye gittim bayıldım a18 muhteşem hatta muhteşem ötesiiii
bayıldım bayıldım nasıl tatlı bi koku bu ya hemen 100cc kaptım 50cc de candy aldım şeker şeker
mis a18 çok karekterist kaliteli kokuyor herzaman kullanabileceğim bi koku
teşekkürler dilloşuuuuuuuum canım benimmmmmmm
tm cnm zaten deniycm yazlık kokuları noa ralp lourn ralp armani she...kenzo leaupar da yazlık dmi hepsi çok güzel nasıl seçicem ya.. hala doymuyorum parfüme avondan bir sürü parfümüm var hatta yedekliyorum hepsi bozulcak ya.. nese inş. güzel kendime yakışak bi kokuyu seçerim... öptümm diloşm:1hug:
filixcimmmmm ya canımmm bnmmm gule gule kullannnalımmmm yeni 100cc likk armani ginomuzzzzzkaydirigubbakcemile3 zevklerımız cokk uyuyo gercekten yaa canımm benım kıyamamm yaa gdıp bakmıssın hemenn yardımcı oldgma cok sevındımm cok opuyorummm filixcigmii likarbacgmııopuyorumnanaktan
Noa var bende dp'den.güzel ama pek kalıcı olduğunu söyleyemem.
kızlar bana da bi kaç koku önerirmisiniz
ben çiçek ve meyve kokularından hoşlanıyorum
ama şöyle biraz kadınsı da olsun
bi de yazlık güzel ne önerirsiniz
armani she dynce aklıma bildiğimiz she gelio oda onn gbi şekerlimi nasıl bi koku ya.. anlatırmısınız
omnia cok agırmıss canımmm ben denemedim ama arkadasım var hayal kırıklıgna ugramstı baya
canım.Estee Lauder - Beyond Paradise-çiçek-bahar-yaz kokusu.Dİor J'adore-çiçek-4 mevsimlik.Burberry London-hanımeli-yasemin kokusu-çiçek kokusu.
hah işte bu hanımeli kokusunu çok seviyorum bi kıyım not aldım bunları da
zaten gidemedim bugün pazartesine kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?