• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

cuma denycmmm insssskaydirigubbakcemile4
narciso rodriguez for her
the one
lacoste classic
denyceklerım arasnda ama narciso odunsu bı kokuymus orjınalının bırebır aynısıyms ve daha kalıcıyms cok merak edıorummmm

bugün narciso rodriguez for her denedim hoşuma gitmedi benim bana hitap etmedi etkilenmedim hiç.ama kalıcı kokusu hala bileğimde duruyor.şekerli kokuları daha çok seviyorum galiba ben.yıllardır candy kullanıyordum sanki bozdular candy yi ya çok ağır gelmeye başladı bana armani gino ile candy arasında kaldım armani gino aldım şekerli güzel bir koku.ama yinede aklım candy de kaldı.lacoste ve noayı çok merak ediyorum onları deneme fırsatım olmadı.the one önceden denemiştim çok ağır gelmişti bana.

candy delisiyim bnde ama hep 16 17 yas parfumu diolar:gitme: soguttular beni:(:(:( armani ginoyuda cok begenerek kullanmıstım yaa ne kadar benzıo zevklerımızz lonelylove:) lacoste classıc L3 ilk sıktıgnzda alkol kokmuomus bu ozellgı cok hosuma gttı o denyceklerım arasnda..pure poıson p11 diorun bi parfumu ve poıson ların en hafifi bi bunuda denemek ıstıyorum..narciso ve the one ı denycem bıde..bi ara naomi campbell kullanıodum sormayan kalmazdı....bide L11 lift var merak ettıgım vanılya kokuomuss bıskuvı gbı merak etmıyo dıılm yaniolumunekankayizsmile

noa yaz kokusu dıe okumustum yazın belkı denerım onu..ben yurudugumde heryerde kalcak kokuları sevıyorum bıraz:kedi: cooook parfum denedim dp den...ama benım kokum dyeblcegm bi candy oldu bıde escada collection..napsammm yaaa kafam cok karısık cuma gdıcemmmm dp ye..hayatımın kokusunu bulmak ıstıyorummmkaydirigubbakcemile2

noa yaz kokusu dıe okumustum yazın belkı denerım onu..ben yurudugumde heryerde kalcak kokuları sevıyorum bıraz:kedi: cooook parfum denedim dp den...ama benım kokum dyeblcegm bi candy oldu bıde escada collection..napsammm yaaa kafam cok karısık cuma gdıcemmmm dp ye..hayatımın kokusunu bulmak ıstıyorummmkaydirigubbakcemile2

aynen canım bende çok koku denedim ama işte bu benim kokum diyebileceklerim candy oldu sormayan da kalmadı adını benide annem soğuttu candyden çok ağır diye diye.weekend de vazgeçilmezlerimden ama şekerli kokulara bayılıyorum işte yalnız vanilyalı olanları sevmiyorum baş ağrısı yapıyor bende oyüzden birçok şekerli kokuyu sevmiyorum buyüzden candy de vanilya kokusu almıyorum mesela.ralp lauren ralp te beğendiğim nadir kokulardan ki kolay kolay her kokuyu beğenmem ben.lift denedim dpde vanilyalı bir koku oyüzden sevmedim çok ağırdı bide çürük meyve gibi koktu bana lift ya özellikle iki kere denedim ama sevemedim.bende hayatımın kokusunu arayıp duruyorum hala dilosch ama bulamadım henüz.dpdekiler bıktı artık benden.sexy graffiti hoşuma gitmişti onuda benden başka beğenen olmadı evde oyüzden değiştirmiştim.

kızlar buarada narciso rodriguez for her ilk sıktığımda beğenmemiştim gerçekten hatta ilk birkaç saat beğenmemiştim şimdi bileğimi koklayım dedim çok güzel kokmaya başladı denemenizde fayda var.ama ben zaten dışarı çıkarken sıkıyorum parfümü kaldıkça güzelleşiyor bu koku galiba onun güzelleşmesini bekleyemem birkaç saat herhalde.

hot couture kullanıyordum, bir de d&p den alıyım dedim, hot couture dan soğudum resmen, rezalet tek kelimeyle :kızgın:
hiç beğenmedim, bir daha da d&p mi, aslaaaa , Q ya devam ...

canımm bihterin kokusu dp de yok ama bargelloda bulabilirsin..very irresistible var dpde ama o absolutely ırresistible ve dp de yok canımmm bnmm..hot couture cok kotu dpde evet ama bi parfum icin yakma dpyi biz memnununzzzzkaydirigubbakcemile3

kızlar bana da bi kaç koku önerirmisiniz
ben çiçek ve meyve kokularından hoşlanıyorum
ama şöyle biraz kadınsı da olsun
bi de yazlık güzel ne önerirsiniz

cokk merak edıorm mn54 cumm:) sakaryadamsn sen bende sakarya unıde okuommm:):) d&p nin kalıcıgının ustune tanımıorm yaa orjınal parfumler bıle yapamıo bunu valla..

evet sakaryada yaşıyorum diloshcm :)) bende dpden çok memnunum çok kalıcı...bende yeni parfüm arayışlarındayım hugo boss ve hipnoza bi bakıcam :)

normalde orjinal YSL - parisienne kullanıyorum sıkmaya kyamıyorum bazen =D oyüzden alternatif olarak Dp'den Burberry The Beat aldım arada bir onu kullanıyorum kokusu çok güzel ve gayet kalıcı uzun zamandır açık parfüm almıyodum zaten Dp dışında diğer bütün açık parfümler alerji yapıyo bana bikeresinde denemk için koluma sürmüşlerdi tenimde kızarıklık yaptı fena yani =))

choclate diye bir koku varmış o nasıl sizce ? çikolata kokuyormuş..ama dp de var mı bilmiyorum..

chocolate nın kokusu varmı bılemıyorum ama bı cıkolata kokusu var d&p de.. o parfumu sıkan ınsanın yanından gıtmezsın aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

bende kokochanel kullanıyorum d&p nın (: her goren kokluo benı şirkette :D

chocolate nın kokusu varmı bılemıyorum ama bı cıkolata kokusu var d&p de.. o parfumu sıkan ınsanın yanından gıtmezsın aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

bende kokochanel kullanıyorum d&p nın (: her goren kokluo benı şirkette :D

canım ben dün d&p den günlük için aldım bi kaç parfüm
bana bi çikolata kokusu verdi L11
ama çok ağır ya
yani koluma denedim herkes kaçtı evde
sanırım orda karıştırdım
sen memnunsun yani bu cocodan
benimki başka bişeydi bi de ona bakıyım

Back