- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
kızlar turunçgil kokan bir parfüm var adını biliyomusunuz?:) bir de ben meyvalı tatlı kokulardan hoşlanıyorum bana önerileriniz neler olurdu?
sexy grafitti guzel meyveli bi kokudur:)
canım bana güzel bir koku tavsiye edebilir misin, burberry clasic'in yerini tutacak bir parfüm istiyorum senelerdir ona hayranım ama artık onun gibi sevdiğim bir parfüm daha istiyorum..şöyle kalıcı ve herkes tarafından da beğenilecek bir koku arayışındayım canım bana yardımcı olabilir misin? angelı, lolita lemp.yı , chanel chance , gloriayı, lacoste touch of pink i beğenmedim hiç..az çok tarzımı anlamışsındır sanırım canım..şu an f3 ü kullanıyorum ama o da o kadar muhteşem bir koku değil..kııızzlar mrb uuuzzuunn hemde çok uzun bi aradan sonra tekrar siteye giriş yapabildim çünkü şifremi unutmuştum :kedi: ben d&p de çalışıyorum sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarım olumunekankayizsmile ayrıca büyüüükk bir parfüm hastasıyımdır belirtmeden geçemicem ama yinede escada collection dan 9 yıldır vazgeçemedim kullananlar vardır bilirler baımlısı oldum sanırım :kedi: sıktığımda başımı döndürüyor bayanssulusmile
banada bi parfum tavsiye edin..kullandıklarımdan cok cabuk sıkılıyorum yabuğday tenliyim 19yasındaym..şöyle yuruduğumde esecek bir parfm istıyorumm şeker kokularına hayranım ama çiçek kokularını da çok sevıyorum ayrıca çikolata kokusuna bayılıyorum...
nası bi koku acaba brıtney spears canımm bıraz anlatırmısın tatlı tatlı kokuları cok severim ole bı kokumu? escada collection delisiyimdebayanssulusmile
B15 kodu dimi bebiş brıtney in
kııızzlar mrb uuuzzuunn hemde çok uzun bi aradan sonra tekrar siteye giriş yapabildim çünkü şifremi unutmuştum :kedi: ben d&p de çalışıyorum sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarım olumunekankayizsmile ayrıca büyüüükk bir parfüm hastasıyımdır belirtmeden geçemicem ama yinede escada collection dan 9 yıldır vazgeçemedim kullananlar vardır bilirler baımlısı oldum sanırım :kedi: sıktığımda başımı döndürüyor bayanssulusmile
canım JLO-live kokusuna bir bak istersen beğenebilirsin yaşına uygun olur hem meyveli ve şekerli bir koku her mevsimde de kullanılabilir.alkisalkisalkis
bendeki b19 canım
Evet bende kullandım ama sizin gibi memnun olmadım açıkcası nedeni ise çok fazla yağlı olduğundan leke yaptığı için artık kullanmıyorum. Markamı değiştirdim . Şimdi nobren parfüm kullanıyorum hem çok çok kalıcı ,alkol kokusu yok, ve yağlı değil.. Tavsiye Ederim...[/QUOTE
canım güle güle kullan aldıklarını nerde bu açık parfümün yeri ankarada mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?