D&P açık parfüm kullananlar

kızlar lolita lempicka nasıl dp de ? ben bir yerde kokladım yeşil elma kokuyordu ama gerçeği daha farklı kokuyor. dp gerçeğiyle uyumu yakalamışmı acaba ?

kııızzlar mrb uuuzzuunn hemde çok uzun bi aradan sonra tekrar siteye giriş yapabildim çünkü şifremi unutmuştum :kedi: ben d&p de çalışıyorum sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarım olumunekankayizsmile ayrıca büyüüükk bir parfüm hastasıyımdır belirtmeden geçemicem ama yinede escada collection dan 9 yıldır vazgeçemedim kullananlar vardır bilirler baımlısı oldum sanırım :kedi: sıktığımda başımı döndürüyor bayanssulusmile

canım bana güzel bir koku tavsiye edebilir misin, burberry clasic'in yerini tutacak bir parfüm istiyorum senelerdir ona hayranım ama artık onun gibi sevdiğim bir parfüm daha istiyorum..şöyle kalıcı ve herkes tarafından da beğenilecek bir koku arayışındayım canım bana yardımcı olabilir misin? angelı, lolita lemp.yı , chanel chance , gloriayı, lacoste touch of pink i beğenmedim hiç..az çok tarzımı anlamışsındır sanırım canım..şu an f3 ü kullanıyorum ama o da o kadar muhteşem bir koku değil..

banada bi parfum tavsiye edin..kullandıklarımdan cok cabuk sıkılıyorum ya buğday tenliyim 19yasındaym..şöyle yuruduğumde esecek bir parfm istıyorumm şeker kokularına hayranım ama çiçek kokularını da çok sevıyorum ayrıca çikolata kokusuna bayılıyorum...

canım JLO-live kokusuna bir bak istersen beğenebilirsin yaşına uygun olur hem meyveli ve şekerli bir koku her mevsimde de kullanılabilir.alkisalkisalkis

canımm en çokkk hangii parfümüü alıyorlarr
mutlakaa bende alacağımm collectionn
ben brıdney spears çokk seviyorumm 212 sexy de güzel

ayy bir yerde lift parfümünü çok övmüşler bende aldımmm,amaa boğuldumm resmennn yaaa pasta büsküvi kokuyoo resmennn

kızlar bende sexy grafity kullanıyorum ama artık kokusu bana güzel gelmiyor kapağını koklayınca ve ilk sıktığımda kokusunu alıyorum yıllardır kullanırım burnum iyice alıştıakannehir çok baymayan şeker kokusu istiyorum hihoyyyt

ben D&P kullaniyorum iki yildir türkiyeye gittikce farkli farkli aliyorum simdiye kadar cok da memnunum hic bi olumsuzlukla karsilasmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…