- 6 Aralık 2009
- 176
- 3
- 96
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
lancome hypnose aldım çok beğendim ben, çok yumuşak sıcak bi koku,gio wish hem kışlık hemde dp nin en kalıcı kokularındandr ben severim kendilerini güle güle kullan canım
lancome hypnose aldım çok beğendim ben, çok yumuşak sıcak bi koku,gio wish hem kışlık hemde dp nin en kalıcı kokularındandr ben severim kendilerini güle güle kullan canım
sağol canım ama wish i dün sıktım midem bulandı bi süre sonra biraz hastayım belki ondandır ama kokudan tiksindim birden halbuki önceden hoşuma gidiyordu:sinifsinif: arkadaşıma verdim bugün başkasıyla değiştircek artık kullanamam sanırım bi kere soğudum ondan:sinifsinif:
canım peki nasıl kalıcı mı hypnose?
ya kızlar birde tommymiydi parismiydi bişi sürmüşüm bileğime o kadar güzelki kalınca harika olmuş yoksa organzamı yav onu bulmam lazım aşık oldum kokuya
kızlar turunçgil kokan bir parfüm var adını biliyomusunuz?:) bir de ben meyvalı tatlı kokulardan hoşlanıyorum bana önerileriniz neler olurdu?
jadore , noa, sexy 212, chanel chance,ralph louren, sexy grafiti, candy, dawidoff cool water, she, prpwacy, avonun bi çok parfümü bunlar beğenerek kullandıklarım. hipnoz, amor amor, angel, burbery, dolca gabbana, bunlarda elimi sürmediğim ara da bi banyoya sıktığım kokular şimdilik aklımag elenler bunlar. bi de bi o kadar vücüt spreyi var bunların deodarantı falan
dp britney spears çok güzel
bu kokuu muhteşemm dolabımıı açıpp bütünn kıyafetlerimee sıkarımm yatak odasına girdikçee buram buramm koku gelirr burnumaa ,çok etkiliyoo kokusuu ben çokk seviyorummm deneyinn kızlarr
hatta kan verirkenn hemşire sormuştuu çokk güzel kokuyorsunuz ne sıktınız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?