D&P açık parfüm kullananlar

ben de orjınal antonıa menders kullandım hıc kalıcı degıl ama lıseden berı d-p bır numara harıka buram buram kokar hıc aklın karısmasın

kızlar burda hekesin çok beğendiği hipnotic poisonı salı günü denedim gerçektende rakı gibi kokuyor ve alkol kokusunu resmen alıyorsunuz ben daha önce bu kadar keskin bir alkol kokusu almamıştım açıklarda ama bu koku çok feciii.:sinifsinif:hipnoz ise daha güzel bir koku ve kalıcı ama ikisi de benim tarzım değil.organza evet gerçekten de güzel bir koku kış içinde uygun.kaydirigubbakcemile3collection da yine güzel bir koku vanilyalı ve sıcak.kaydirigubbakcemile3 JPG klasik bunu beğenmedim ama çok ekşi bir koku gibi geldi bana ve çok ağır ama kalıcılığı kesindi yıkadığım halde elimi çıkmadı.:umursamaz:

yapma yaa hypnotic poison almayı düşünüyodum bu hafta sonu!!!! kötü demek ki ilk sıktığında mı öyle kokuyor, belki aradan biraz zaman geçince asıl kokusu kalıyordur?

canım ben bu kokuların hepsini tek tek denedim önce hipnotic poisonı sıktım ilk anda çok yoğun bir alkol kokusu geliyor dayanılmaycak kadr hem de beklemek zorunda kladım diğer kokuları alayım diye ama o kokunun ilk notaları sırf alkoldü sonrada ekşi bir koku kaldı geriye ben beğenmedim ama sen bir dene bence.vanilyalı koku severim aslında ama bu koku çok feciydi.ama diğer yazdıklarıma da bak istersen onlardan hipnoz daha güzel eğer hipnotic poison tarzı kokular seviyorsan bu da onun gibi hatta bence hipnoz daha güzel alkol gelmiyor ve kalıcı hala kazağımdan kokuyor.collection,organza,omnia,sensi de güzel bunlara da bakabilirsin.

canım benım kardeşim dp den hipnotıc kullanıodu hiç ole bı durum yoktu ne ekşi koku nede alkol aksıne benım bıle dayanamayacagım kadar tatlı sıcak bı kokusu vardı acep sonradan bozdularmıkı kokusunu

bu hafta salı kokladım canım parfümün kokusundan çok alkol kokusu geliyordu ve sonrasında nasıl anlatsam vanilya ve başka bir koku kalıyor geriye ama vanilyadan çok tuhaf bir koku yani bende magnetizm, wish, gloria gibi vanilyalı hindistancevizli kokuları severim ama bu koku daha bir başka orjinali gibi değil ya da çünkü orjinali dha güzel kokunun.

kızlar d&p neden hiç kampanya yapmıyor diğer açık parfüm satan birçok yer bir ürün alan ya onun 30ml lik olanını yada başka bir parfümü hediye ediyor ama bu d&p de yok aslında onların parfümleri çok kalıcı ama kampanyası hiç olmuyor ya da ben rastlamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?:uhm:

canım dp de kampanya vardı bıttımı:gitme:100ml parfüm+30ml parfüm+oda spreyi+deo gayette guzeldı hanı 22tlydı buuk ıhtmal yada 27mıydıCADIARZU

canım ben 50 ml lik aldım galiba ondan bir şey vermediler eğer 100ml lik kampanyası hala devam ediyorsada bana böyle yapın hediyelerimizi alında demediler.bir dahaki gittiğimde sorayım bakayım o kamppanya hala var mı diye ozaman.boshayallersmile

canım ne yaptın baktın mı hipnotic poisona d&pden beğendin mi kokusunu?

çok haklıymışsın resmen rakı kokuyo ((
sonra da acayip bi koku kalıyor, rahatsız edici. başka açık parfüm satan yerlere de baktım onlar daha da berbat
off bileğime sıkmıştım otobüste gelirken midemi bulandırdı yaa..
. :bbo:

onun dışında ne aldın peki canım?hipnoza baktın mı o daha güzel bence bir RL hot bunu da beğeniyorum.bayanssulusmile

weekend e baktım çok beğendım ama bana gitmedi gibi geldi

ralph lauren kullanıyodum önceden. yine onu aldım :) seviyorum o kokuyu.. gerçi sanki yaza daha uygun gibi geliyor ama olsun :umursamaz:

güle güle kullan canım yaz kış kullanımdan çok insanın tenine yakışan kokuyu bulması çok önemli bence.opuyorumnanaktan

ben de DP cym cok guzel kouları ve cokta kalıcı..
sormaz olurmu herkes soruyo parfumn ne dıye :):)
bn chanel şans,lacoste classıc ve c17 yı kullandım cokta guzeller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…