- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
diorun diorosiması
hakkında bilgisi olan varmı dpsi varmı bunun kızlar
kızlar d&p de lacoste por femme varmı nosu ne biliyormusunuz?
kızlar burda hekesin çok beğendiği hipnotic poisonı salı günü denedim gerçektende rakı gibi kokuyor ve alkol kokusunu resmen alıyorsunuz ben daha önce bu kadar keskin bir alkol kokusu almamıştım açıklarda ama bu koku çok feciii.:sinifsinif:hipnoz ise daha güzel bir koku ve kalıcı ama ikisi de benim tarzım değil.organza evet gerçekten de güzel bir koku kış içinde uygun.kaydirigubbakcemile3collection da yine güzel bir koku vanilyalı ve sıcak.kaydirigubbakcemile3 JPG klasik bunu beğenmedim ama çok ekşi bir koku gibi geldi bana ve çok ağır ama kalıcılığı kesindi yıkadığım halde elimi çıkmadı.:umursamaz:
kızlar d&p neden hiç kampanya yapmıyor diğer açık parfüm satan birçok yer bir ürün alan ya onun 30ml lik olanını yada başka bir parfümü hediye ediyor ama bu d&p de yok aslında onların parfümleri çok kalıcı ama kampanyası hiç olmuyor ya da ben rastlamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?:uhm:
canım dp de kampanya vardı bıttımı:gitme:100ml parfüm+30ml parfüm+oda spreyi+deo gayette guzeldı hanı 22tlydı buuk ıhtmal yada 27mıydıCADIARZU
canım ne yaptın baktın mı hipnotic poisona d&pden beğendin mi kokusunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?