• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

chanelin chance, allure.coc mam., nasıl d&p orjinalini yakalayabilmiş mi?merak ettim ama hiç denemedim bu kokuları bazılarında özellikle çiçek kokularında ilk başta alkol kokusu geliyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor bu kokularda o his var mı?:uhm:

bugün wish aldım kokusu hoşuma gitti umarım çabuk sıkılmambayanssulusmile.varmı dp den wish kullanan memnun olan,olmayan?

lancome hypnose aldım çok beğendim ben, çok yumuşak sıcak bi koku,gio wish hem kışlık hemde dp nin en kalıcı kokularındandr ben severim kendilerini güle güle kullan canım

ya kızlar birde tommymiydi parismiydi bişi sürmüşüm bileğime o kadar güzelki kalınca harika olmuş yoksa organzamı yav onu bulmam lazım aşık oldum kokuya

lancome hypnose aldım çok beğendim ben, çok yumuşak sıcak bi koku,gio wish hem kışlık hemde dp nin en kalıcı kokularındandr ben severim kendilerini güle güle kullan canım

sağol canım ama wish i dün sıktım midem bulandı bi süre sonra biraz hastayım belki ondandır ama kokudan tiksindim birden halbuki önceden hoşuma gidiyordu:sinifsinif: arkadaşıma verdim bugün başkasıyla değiştircek artık kullanamam sanırım bi kere soğudum ondan:sinifsinif:

sağol canım ama wish i dün sıktım midem bulandı bi süre sonra biraz hastayım belki ondandır ama kokudan tiksindim birden halbuki önceden hoşuma gidiyordu:sinifsinif: arkadaşıma verdim bugün başkasıyla değiştircek artık kullanamam sanırım bi kere soğudum ondan:sinifsinif:

canım ağır bı koku olduğu için kötü etmiştir seni birde üstüne hastaymışsın.bende ılk sıktğımda bulamışım kendimi bankaya gıttım amca oksuruk krızıne grmışti valla ya rezil oldum.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilewishi akşam sıkcan sabah gyınıp gıtcen o derece yanı.iyi etmişsin değiştirmekle başkasına bakarsın.

kızlar bana wish değilde cashmir daha ağır geliyor wish çok güzel bir koku bebek kokusu gibi durdukçada saf bir temizlik kokusu alıyorum bu kokudan.bugün tekin açarda hem wishe hem de cashmire baktım ve bileğime sıktım ikisinide zaten üzerimde wish vardı şunu fark etim açık olan kullandığım gerçeğinden daha kalıcı ve gerçeği ilksıktığımda çok alkol kokarken açığı inanılmaz güzel kokuyor ve alkol kokusu gelmiyor ben açığını gerçeğinden daha başarılı buluyorum.opuyorumnanaktan

ya kızlar birde tommymiydi parismiydi bişi sürmüşüm bileğime o kadar güzelki kalınca harika olmuş yoksa organzamı yav onu bulmam lazım aşık oldum kokuya

bugün o kokuyu buldum kızlar mıracle(m1)..hemen aldım çoook güzel gerçekten bayanssulusmile birde jıl sander sensatıons(j6) aldım buda cok güzel.bayanssulusmilesonra anaıs anaıs denedim sevmedim ilk başlarda şimdi kalınca cok güzel olmuş böle temizlik ferahlık öle bişi onuda almak şart oldu -tatlicadiarzu-yav bu kokuları nıye böle güzel yapıyolar anlamadımkı hepsını alasım vareyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kızlar dp den gloria alan oldumu ? ya ben geçen kokladım ama sanki gerçeğinden farklıydı kokusu.bilgisi olan varsa yardım etsin

bende d&p den alınmış bir adet gloria var canım ben kokusunda daha çok acı badem ve vanilya kokusu alıyorum ama kalıcı 4-5 saat koku tek fısta bile kokmaya devam ediyor.bayanssulusmile

kızlar turunçgil kokan bir parfüm var adını biliyomusunuz?:) bir de ben meyvalı tatlı kokulardan hoşlanıyorum bana önerileriniz neler olurdu?

kızlar turunçgil kokan bir parfüm var adını biliyomusunuz?:) bir de ben meyvalı tatlı kokulardan hoşlanıyorum bana önerileriniz neler olurdu?

canım meyveli kalıcı ve sıcak ve hoş bir koku olan JLO Live sana önerebilirim çok fark edilen bir koku dene memnun kalırsın.bayanssulusmile

jadore , noa, sexy 212, chanel chance,ralph louren, sexy grafiti, candy, dawidoff cool water, she, prpwacy, avonun bi çok parfümü bunlar beğenerek kullandıklarım. hipnoz, amor amor, angel, burbery, dolca gabbana, bunlarda elimi sürmediğim ara da bi banyoya sıktığım kokular şimdilik aklımag elenler bunlar. bi de bi o kadar vücüt spreyi var bunların deodarantı falan

sevdiğiniz kokularaa baktımdaa bende bunlarıı seviyorumm
212 sexy benimde var
noaya bayılıyorumm dawidofda aynı bayılıyorumm

dp britney spears çok güzel

bu kokuu muhteşemm dolabımıı açıpp bütünn kıyafetlerimee sıkarımm yatak odasına girdikçee buram buramm koku gelirr burnumaa ,çok etkiliyoo kokusuu ben çokk seviyorummm deneyinn kızlarr
hatta kan verirkenn hemşire sormuştuu çokk güzel kokuyorsunuz ne sıktınız dedi

bu kokuu muhteşemm dolabımıı açıpp bütünn kıyafetlerimee sıkarımm yatak odasına girdikçee buram buramm koku gelirr burnumaa ,çok etkiliyoo kokusuu ben çokk seviyorummm deneyinn kızlarr
hatta kan verirkenn hemşire sormuştuu çokk güzel kokuyorsunuz ne sıktınız dedi

nası bi koku acaba brıtney spears canımm bıraz anlatırmısın tatlı tatlı kokuları cok severim ole bı kokumu? escada collection delisiyimdebayanssulusmile

Back