D&P açık parfüm kullananlar

canım britney spears ın hangi parfmü bu b19 ? b15 britney spears curious bildiğim kadarıyla b19 yeni mi çıktı ki.senin aldığın midnight fantasy ya da fantasy mi acabaCADIARZU

b19 britney spears fantasy miş kızlar bilginizeyerimseniben

kızlar bu d&p kalıcı ama çok yağlı oluyor ve sanki çabuk değişiyor kokusu.:sm_confused:
benimkini alalı 2-3 ay oldu, koku değişmedi ,alkol kokusu gelmiyor bana, ama dediğin gibi birazcık yağlı.. bir süre sonra alkol kokusu ağır basıyor genelde, fakat zaten o da sıkınca uçuyor alkol hemen, yani sıktığımızda alkol kokmuyor..babama da almıştım ordan biliyorum..onunkini alalı 8-9 ay olmuştur heralde..ama dediğim gibi benimkinde öyle birşey yok şimdilik..

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese selam...
ben bişey danışmak istiyorum bir arkadaşım bana d&p den bir parfüm almış fakat ne marka olduğunu söylemedi kokuyu duyanlar harika bir parfüm markası ne diye soruyor şişenin kapağında H3 yazıyor sadece sanırım parfüm markalarının kodu olabilir aranızda bu parfümün markasını bilen varsa lütfen söleyebilirmi bana özel mesaj atıp...ayrıca herkese tavsiye ederim çok kalıcı...

canım kodlar 9.sayfada var o kullandığın parfüm HYPNOTIC POISON vereliniortak

canım kodlar 9.sayfada var o kullandığın parfüm HYPNOTIC POISON vereliniortak

teşekkür ederim tatlım bir arkadaş özleden bana ulaşıp yazmış saolsun...opuyorumnanaktan

chemist89 dpnin hpsi hiç güzel değil bence bi süre soru koku değişio ve kalıcılığıda kayboluo.

canım bn çok memnunum erkek arkadaşım falan çok beğeniyor gelince ilk parfümün sonra sen geliosun diyo hahahahdelikafadulden

bende hypnotic poison kullaniyorum dp nin cok da memnunum gecen yaz almistim hala kokusu degismedi kullaninca da degismiyor gün boyu ayni koku opuyorumnanaktan

kızlara bunun nedeni galiba d&pnin çok fazla parfüm çeşidinin olması ve tabi her kokuya gereken özeni veremiyor olmaları az koku yapsınlar ama hakkını versinler bence daha iyi olur.

yazin türkiyede bende escada collection almayi düsünüyorum hic denemedim ama burda o kadar sIk bahsedilmis ki cok merak ettim acikcasi zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…