- Konu Sahibi ades_ballibadem
d&p nin 30 ml likleri varmı kızlar?fiyatı ne kadar?:uhm:[/QUO
eskiden vardı şimdi kaldırmışlar canım,,,şubeden şubeye değişirmi onu bilemicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım britney spears ın hangi parfmü bu b19 ? b15 britney spears curious bildiğim kadarıyla b19 yeni mi çıktı ki.senin aldığın midnight fantasy ya da fantasy mi acabaCADIARZU
hmm canım ama büyük boyu çabuk bozuluyor diye pek tercih etmiyordum pek. 50ml likleri mi var sadece fiyatı ne kadar ve hediyesi varmı?:uhm: çok soru oldu galiba:sm_confused:
benimkini alalı 2-3 ay oldu, koku değişmedi ,alkol kokusu gelmiyor bana, ama dediğin gibi birazcık yağlı.. bir süre sonra alkol kokusu ağır basıyor genelde, fakat zaten o da sıkınca uçuyor alkol hemen, yani sıktığımızda alkol kokmuyor..babama da almıştım ordan biliyorum..onunkini alalı 8-9 ay olmuştur heralde..ama dediğim gibi benimkinde öyle birşey yok şimdilik..kızlar bu d&p kalıcı ama çok yağlı oluyor ve sanki çabuk değişiyor kokusu.:sm_confused:
arkadaşlar herkese selam...
ben bişey danışmak istiyorum bir arkadaşım bana d&p den bir parfüm almış fakat ne marka olduğunu söylemedi kokuyu duyanlar harika bir parfüm markası ne diye soruyor şişenin kapağında H3 yazıyor sadece sanırım parfüm markalarının kodu olabilir aranızda bu parfümün markasını bilen varsa lütfen söleyebilirmi bana özel mesaj atıp...ayrıca herkese tavsiye ederim çok kalıcı...
canım kodlar 9.sayfada var o kullandığın parfüm HYPNOTIC POISON vereliniortak
dpnin hpsi hiç güzel değil bence bi süre soru koku değişio ve kalıcılığıda kayboluo.