D&P açık parfüm kullananlar

birinizininkii lolita lempick idi diğerinizininkii neydii

benimki dior forever , nosu F3 ,ama aslında yine de çok hoşuma gitmedi bu koku ya...çok kalıcı ama genzimi yakıyor biraz..100 ml likleri değiştirdiklerini biliyorum da, ben 50 ml lik almıştım bunu da değiştiriyorlar mı?

Son düzenleme:
slm kızlar bende dpden pek çok parfüm aldım ama hiçbiri çok kalıcı diildi kalıcı olarak önerebileceğiniz neler var ? beyaz tenliyim meyveli çiçeksi parfümlerden hoşlanıyorum ama şuan kış olduğu için şekerli bi koku da olabilir yardımlarınızı beklioruummm...

ben ne esmer ne kumralım ortası işte:) ama baya bi kalio canım memnun kalırsın eğer bu tür kokuları seviosann :1closedeyes:

ben de chanel candy kullanıyorum
herkes sorar ve kalıcı da
kocişimin en çok bende beğendiği bu parfüm oldu
arkadaşımda benden sıkmıştı akşam eve gidince onun kocişi de sormuş
beğenmiş şimdi arkadaş da ondan kullanıyor
şimdide değişiklik olsun diye yine chanelin şansını aldım
onu da çok beğendim birazda onu kullanam dedim
dp satıcısısına çikolata şeker kokusu olan parfüm önerin dedim bana escade collection sıktı
önce karasız kaldım sonra kokusu bana çok hoş geldi fazla ağırda değildi
kullanan varmı aranızda kalıcılığı nasıl sizce
chanel şansa çok yakın sanırım bana mı öle geldi acaba

canımm bende escade collection arkadaşımda kokusunu duydumm hoşuma gitmiştiii alacklarımın arasında budaa varr
eminnn ol güzell

canımm bende escade collection arkadaşımda kokusunu duydumm hoşuma gitmiştiii alacklarımın arasında budaa varr
eminnn ol güzell

canım merhaba..bende senin özelden yazdığın adresten epeyce bi araştırıp aldım parfümümü. L11 Lift aldım ve çok memnunum çok kalıcı herkes bayıldı..bunu yarıladıktan sonrada candy ve escada alıcam.

Bak bu liftin kokusunudaa biliyorumm helee bu bir beklesinn inannnn okadar harika oluyor vücudda değilmiii

dediğim gibii bak orda dp sayfası var ordakii kızlaraa sor mutlakaa cevap veriyorlarr

bende yine onlardan duyduğum gloria yı kokladımm oda çok güzelmiş mesala bugün
kokladıklarım
dg light blue
escade collection
wish
gloria
gvency verry irrestible
en güzel kokanlar gloaria ve escade collection

ya aslında ben almaya niyetlendim başka bir yere gidip
ama escade collectionun iki çeşidi varmış çikolata şeker kokan
hangisini alacağıma karar veremedim

2 tanemii varmışşş valla bende bilmiyorumkii canımmm
amaa benimm kokladığımm çokk güzeldii
bak sanada gloriayı önerebilirimm güzel kokusu var

evet canım durdukça dahada güzelleşiyor kokusu..bu arada gloria bende denedim lifti alırken onuda çok beğendim kokusu müthiş..bide candy denedim çok tatlı bi koku ya onada bayıldım o liftten daha uzun süre kaldı üzerimde duyurulur :))

bende omnia doldurttum lokum gibi kokuyo ağır bana göre daha hafif çiçek kokuları seviyorum neden aldım hiç bi fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…