- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
kızlar ben de günlük kullanmak için şöyle kalıcı hoş bir parfüm almak istiyorum D&P' den..tabii ki kokusu çok ağır ya da şekerli olmasın..ama kalıcı olsun :) buğday tenliyim sizce şu yazdıklarımdan hangilerini tavsiye edersiniz?
chanel chance
alien
chanel coco mademoiselle
hugo boss
lolita lempicka
lacoste touch of pink
dolce gabbana light blue
kenzo flower
bunların hangileri hafif hangileri ağır..bazılarını direk denemeden elemek istiyorum..
bi de ralp i çok meth etmişsiniz ?ama hangi çeşidi?
kızlar,bulgari BLV Notte alıp deneyen var mı dp'den? geçen gün ultraviolet almak için gittim ama vazgeçtim,beğenmedim pek. şimdi gece için bir parüm arıyorum,notte almak istiyorum,tavsiye eder misiniz?
canım ben blv notte un orjinalini kullandım ve begenerek kullandım.
kokuyu pek tarif edemiyorum ama ne cok agır nede hafif gece gunduz kullanabilirsin.
erkegide cok guzeldir.
sonra dp den aldım cok begendiğim için orjınalı gibi değil ama onuda begendim
bence cok agır bir koku aramıyorsan tavsiye ederim..
ben 2 yıldan beri D&P den parfüm kullanıyorum.kullandığım parfüm chopard wish.. kesinlikle öneriyorum arkadaşlar kesinlikle ..! orjinalinden daha bile güzel kokuyor.. daha 2 ay önce kampanya varmış hemencik alıverdim. 60 yaşındaki halamdan kız arkadaşlarıma kadar herkes soruyo bu parfümün adını bana.. biraz ağır tam kış kokusu diyebilirim..ilk koklandığında 30 yaş üstü gibi geliyor ama değil lisede ben dahil arkadaşlarım kullanırdı.üniversiteye geldim hala vazgeçemedim.. tavsiye ederim :lepi:
hafif koku noa var canimm
nina ricci oda hafiff
noayaa bakk begeneceksinn eminimm
sendekilerinn adinii yazarmisinn agirmii bakayim canimm
canım noa ya baktım onu kesin alıcam süper bi koku.. bende kiler LİFT VE GLORYA başkada dp den pafüm almadım şimdiye kadar bunlar çok ağır kokuyormuş :S ve zaten glorya üstümd ekalmıyo gidiyor lift kalıyor ama..
Ben de noayı seviyorum ama bir ara noa kullanmayanı dövüyolardı :)
en çok taklidi yapılan ve çok yıpratılan bir koku. noa ailesi için noa ve benzerleri demek doğru olur heraldesırnaşık şey Farklı bişiy kullanmak daha güzel olabilir
canım senin tenin koyu mu ? anladığım kadarı ile onun kalıcılığı da sende iyi duruyor demek ki..bende kolay kolay parfüm kokusu kalmıyor üzerimde hemen uçuyor..bi de nasıl bi koku o yani şekerli mi ?baharatlı mı?yoksa çiçek kokusu mu? çok merak ettim şimdi :))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zemuszemusopuyorumnanaktan
kızlar deneyimli olanlar bana da yardım etsinn.dp den ilk defa parfum alıcam.koyu tene kış için kalıcı olacak ne gider ??
canım ya elındekıı parfumlerıı yazabılrsınıı dp den aldıkklarınııevet cnm koyu bi tene sahipim esmerim anlıcağın..bende çok kalıcı duruyor ve yürüdüğüm zaman arkamda koku bırakıyorum ve herkeste soruyo kaydirigubbakcemile3 çikolata gibi kokuyor çikolata şeker karışımı bişey sanki ama olağanüstü bi koku bence.orjinali buram buram kokuyo ztn ama d&p den aldıklarımda oldukça başarılı.son zamanda hep ordan aldıklarımı kullanıyorum.kalıcı ve etkileyici koku arayanlara tavsiye ediyorum yerimseniben
kızlar banada bi yardımcı olabilirmisiniz? bende DP den parfüm almak istiyorum yaşadığım yerde satılıyor fakat kararsızım.şöyle kış için kalıcılığı çok iyi olan beyaz tene gidebilecek çekici bir koku arıyorum..ne yüz buruşturacak kadar ağır nede yokmuş gibi hafif..ben buradayım desin yeter:))
ayrıca 30cc 50cc ve 100cc lerin fiyatları ne oluyor acaba?şimdiden teşekkürler..
ben 2 yıldan beri D&P den parfüm kullanıyorum.kullandığım parfüm chopard wish.. kesinlikle öneriyorum arkadaşlar kesinlikle ..! orjinalinden daha bile güzel kokuyor.. daha 2 ay önce kampanya varmış hemencik alıverdim. 60 yaşındaki halamdan kız arkadaşlarıma kadar herkes soruyo bu parfümün adını bana.. biraz ağır tam kış kokusu diyebilirim..ilk koklandığında 30 yaş üstü gibi geliyor ama değil lisede ben dahil arkadaşlarım kullanırdı.üniversiteye geldim hala vazgeçemedim.. tavsiye ederim :lepi:
bana kimse parfüm önerisinde bulunmamış..(( son kez şansımı denemek istiyorum..
aşağıdaki yazdığım parfümlerden hangisi hem orta ağırlıkta hem kış için uygundur??
(beyaz ten için)
ltfn bu sefer yardımcı olun..
-gloria
-jadore
-amor amor
-armani she
-magnetism
-rockin rio
-narciso rodriquez
hangisi daha çekici ve kış için uygun?(kalıcıda olmalı tabi)
bana kimse parfüm önerisinde bulunmamış..(( son kez şansımı denemek istiyorum..
aşağıdaki yazdığım parfümlerden hangisi hem orta ağırlıkta hem kış için uygundur??
(beyaz ten için)
ltfn bu sefer yardımcı olun..
-gloria
-jadore
-amor amor
-armani she
-magnetism
-rockin rio
-narciso rodriquez
hangisi daha çekici ve kış için uygun?(kalıcıda olmalı tabi)
cevap veriyorum
gloria sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?