• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

gloria ve magnetism tam kış kokusu ve çok kalıcılar. şekerli koku seviyorsan eğer buram buram şeker kokarlar.

narciso ve jadore beyaz ten için daha uygun ve 4 mevsimlik. bence bu ikisinden birini seçebilirsin.

amor amor hiç sevmem. çok kullanıldı.

armani she modern ve biraz spor.

seçimsana kalmış yani

çok teşekkür ederim açıklayıcı cevabın için yardımcı oldun..a.s.

canım ya elındekıı parfumlerıı yazabılrsınıı dp den aldıkklarınıı
ben armanı manıa ve brıteny spears fantasy aldım cok guzel kokuyorlarr
hele fantasy bayıldımmm benı bıle etkılıyorrr 1 saat sonraa

cnm ben bu bahsettiğim kokuya bayıldığım için sadece bunu alıyorum d&p'den.. adı chopard wish ..özellklerini ve nasıl bi parfüm olduğunu anlattım eğer kış için idael bişe soruyosan hiç tereddütsüz bunu söyliyebilirim.. orjinalini kullandıktan sonra o kadar para vermekten vazgeçip d&p den almayı düşündüm iyikide almışım gayet kalıcı ve kaliteli bi koku bence..

bana kimse parfüm önerisinde bulunmamış..:((( son kez şansımı denemek istiyorum..
aşağıdaki yazdığım parfümlerden hangisi hem orta ağırlıkta hem kış için uygundur??
(beyaz ten için)
ltfn bu sefer yardımcı olun..

-gloria
-jadore
-amor amor
-armani she
-magnetism
-rockin rio
-narciso rodriquez

hangisi daha çekici ve kış için uygun?(kalıcıda olmalı tabi)

canımm ben yorumunuu okudumdaaa tamm emınn olamadıgımm ıcınn yazmadımm
bunlardann benımm bıldıklerım amor amor
armanı she guzel
magnetısım sekerlı eger seversenn dıgerlerınınn kokusu nasıll bılmıylorummm

cnm ben bu bahsettiğim kokuya bayıldığım için sadece bunu alıyorum d&p'den.. adı chopard wish ..özellklerini ve nasıl bi parfüm olduğunu anlattım eğer kış için idael bişe soruyosan hiç tereddütsüz bunu söyliyebilirim.. orjinalini kullandıktan sonra o kadar para vermekten vazgeçip d&p den almayı düşündüm iyikide almışım gayet kalıcı ve kaliteli bi koku bence..

bakıcamm canımm mutlakaa kokusunaaa

evet cnm koyu bi tene sahipim esmerim anlıcağın..bende çok kalıcı duruyor ve yürüdüğüm zaman arkamda koku bırakıyorum ve herkeste soruyo kaydirigubbakcemile3 çikolata gibi kokuyor çikolata şeker karışımı bişey sanki ama olağanüstü bi koku bence.orjinali buram buram kokuyo ztn ama d&p den aldıklarımda oldukça başarılı.son zamanda hep ordan aldıklarımı kullanıyorum.kalıcı ve etkileyici koku arayanlara tavsiye ediyorum yerimseniben

iyice kafam karıştı..aslında ben şekerli koku sevmiyorum mesela angel ı sevmiyorum ben..ama o kadar meth etmişsinki chopard wish e de bir bakıcam:)) diğer bütün kokuları da deneyemem ki ...başka diğer yazdıklarımdan hiç biliyo musun canım ?

d&p kenzo aldım ilk sıkınca koku felaket ... hayal kırıklığına uğradım ama 5 dakika içinde o keskin koku dağılıveriyor yerini parfümün o muhteşem kokusu alıyor .... ve kesinlikle çok kalıcı kıyafetlerimden kokusu günlerce çıkmıyor

maix yazdım canımm sanaa fikirlerimii dp dekinii bilmiyorumm amaa bendee orjinalıı var naomınınn benn seviyorumm şekerlii bir kokuuu
yaz içinn ağır şimdii tamm zamanıı bu parfümünnnn

dp dekii parfümlerr ilk sıkıldığındaa ağır kokuyor satenn sonraa güzelliğii çıkıyor ortaya

kızlar bugün d&p 'de chanel chance ,lacoste touch of pink, gloria,lolita lempicka,noa,dior forever denedim. Bunlar içinde en çok noa ile dioru beğendim ve dioru aldım..gloria şekerli bana ağır geldi, lolita yı ben pek sevemedim açıkcası anlamadım tam ne kokusu olduğunu,lacosta daha önce de karabiber arkadaşımın dediği gibi hafif bir koku ve zambak kokuyor..chanel'i seviceğimi düşünmüştüm ama onu da sevmedim, belki de benim tenime yakışmadı bilemiyorum..noa çok hafif noayı beğendim güzel bir yaz kokusu olabilir.ama hala buberry classic'in yerini tutacak bir parfüm bulamadım :( önerilerinize açığım halen :)

iyice kafam karıştı..aslında ben şekerli koku sevmiyorum mesela angel ı sevmiyorum ben..ama o kadar meth etmişsinki chopard wish e de bir bakıcam:)) diğer bütün kokuları da deneyemem ki ...başka diğer yazdıklarımdan hiç biliyo musun canım ?

öyle aman aman bi şeker kokusu yok az bişe hissedebiliyosun.bende çok hoşlanmam şekerli kokulardan ama bu başka sanki benm çok hoşuma gidiyo.tabi kişiden kişiye değişir..dediğim gibi cnm ben sadece d&p den bu kokuyu alıyorum çok beğendiğim için diğerleri için bişey söyliyemicem çünkü bilmiyorum.. :sm_confused:

ben de bugun dpden parfum aldımm..ilk naomiyi sıktm sonra bi kaç koku daha denedm...baktm hepsi kolonya gibiii...dısarı cıktım almadan.sinir oldum.sonra koku yavas yavas gelmeye basladı.aaa cokguzel dedim,gittim tekrar tabi 4 5 koku var ustumde,kadına bu kokudan alcam dedm bileğimi koklattm.lolita lempikaymış adı.ondan aldım.çokguzel hala cıkmadı ustumden testeri.

kızlar bugün d&p 'de chanel chance ,lacoste touch of pink, gloria,lolita lempicka,noa,dior forever denedim. Bunlar içinde en çok noa ile dioru beğendim ve dioru aldım..gloria şekerli bana ağır geldi, lolita yı ben pek sevemedim açıkcası anlamadım tam ne kokusu olduğunu,lacosta daha önce de karabiber arkadaşımın dediği gibi hafif bir koku ve zambak kokuyor..chanel'i seviceğimi düşünmüştüm ama onu da sevmedim, belki de benim tenime yakışmadı bilemiyorum..noa çok hafif noayı beğendim güzel bir yaz kokusu olabilir.ama hala buberry classic'in yerini tutacak bir parfüm bulamadım :( önerilerinize açığım halen :)

noa yı bende cok sevıyorumm

ben de bugun dpden parfum aldımm..ilk naomiyi sıktm sonra bi kaç koku daha denedm...baktm hepsi kolonya gibiii...dısarı cıktım almadan.sinir oldum.sonra koku yavas yavas gelmeye basladı.aaa cokguzel dedim,gittim tekrar tabi 4 5 koku var ustumde,kadına bu kokudan alcam dedm bileğimi koklattm.lolita lempikaymış adı.ondan aldım.çokguzel hala cıkmadı ustumden testeri.

canımm çokk sevindimm beğenmeneee
demiştimm ya dp deöncee sıktığındaa beğenmiyorsunn sonraa koku dağılıncaa güzeeliğii çıkıyor oortayaa
mesalaa ben noa yı orjinall sıkmıştımm kolumaa okadar hoş gelmemiştiii banaa
ama dp deneyincee onuu dahaa çokk hissettimm

Back