D&P açık parfüm kullananlar

pamuuk aski memnunda bihterin kullandigi yanlis hatirlamiyorsam k8imizi bir siseydi dimi?..givenchi olmali..sende bi bak istersen kirmizi cok cok guzel bir sisesi vardi ve ozellikl bakmistim markasina givenchi olmali

armani parfümleri nasıl arkadaşlar armani code biliyorum sadece muhteşem diğerleride onun gibiyse armani doldurtcam yada hugo boss

teşekkür ederim arkadaşlar baktım bugün givenchynin o parfümüne güzel ama biraz ağır geldi bana daha 40lı yaşlara hitap ediyor gibi yada gece ağır giyime günlük bi parfüm gibi değil. e zaten bahsettiğimiz de bihterin parfümü olduğuna göre her dakika şık şıırdım davetler ve yemeklere yakışır bu parfüm:)))

meraba arkadaşlar D&P den açık parfüm almak istiyorum ama açık tenlilere hangileri gider bilmiyorum daha önce bakmaya gitmştim fakat escada magnetizm,naomi felan için size gitmez dediler kararsız kaldım parfüm önerirseniz sevinirim çiçek kokulu hafif

hiç koklamadım ama NOA yı açık tenliler çok beğeniyor burda okuduğum yorumlarda...
evet canım buğday tenlilerde de güzel duruyor,hafif ve kalıcı bir kokusu var D&Pde..çok zor parfüm beğenirim ama bunu çok seviyorum..bence yazlık bir koku ama kışın da kullanılabilir elbette..kışın daha ağır kokuları tercih ediyorum şahsen..

kızlar d&p de RALPH LAUREN, GLAMOROUS'u bi deneyin bence cok güzel çokta bilinen bi koku değil farklı ama biraz bekletin kolunuzda sonra karar verin

aslında dp nin 100 lük şişesine 40 lira vericeğinize orjinal almak mantıklı ben orjinal alıyorum 1 sene kullanıyorum her ay bir çakma alıcağınızza bikere orjin almak daha akıllıca gibi....

aslında dp nin 100 lük şişesine 40 lira vericeğinize orjinal almak mantıklı ben orjinal alıyorum 1 sene kullanıyorum her ay bir çakma alıcağınızza bikere orjin almak daha akıllıca gibi....

100lük şişesinin 40lira olduğunu nereden çıkardın canım 20küsür bi para.ayrıca çakma tabiri dışarda kutusu ve şişesi aynı olup insan sağlığını bozan herşeyin olduğu sıvılara diyoruz.bunlar bakanlık onaylı çakma olmayan kokuların benzeri yada birebir aynısının yapıldığı parfümler.ayrıca orjinal almıyoruz diye bişeyde yok.ben yıllarca orjinal kullandım sonra d&p yi keşfettim farkı yok.farkı yoksa hesaplısını alırım daha cok deneme şansım olur zaten bnm aynı parfümü bir yıl gibi süre kullanmamda hayatta olmayacak şey.bu yüzden akıllıca olan bence kişisel olarak değişir

arkadaşlar önce ağır demiştim ama sonra gittim absolutly irrisestible aldım ama doldurmasını aldım bargellodan başka doldurmasını kullanan varmı gerçeğiyle birebir mi acaba bide istediğim kadar kalıcı değil sanırım şekerli olmadığı için çünkü doldurma parfümler ilginç bir şekilde çok kalıcı oluyorlardı daha önce kullandıuğım bikaçtanedenbiliyorum...

hatta d&p dekiler bazen orjinallerden bile kalıcı oluyor :)))opuyorumnanaktan

hatta d&p dekiler bazen orjinallerden bile kalıcı oluyor :)))opuyorumnanaktan

kesinlikle arkadaşım katılıyom ben sanakaydirigubbakcemile2 kızlar d&p ye gıdınce L2 Flight LE FEU LIGHT, ISSEY MIYAKE bunu mutlaka deneyın ben arkadaşımın tavsıyesıyle gttım baktım bayıldım 3günde btrdim o ayrı:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…