- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
ben de orjinali var ,orjinali hiç hoşuma gitmedi çok ağır bir koku..özellikle yaşın küçükse alma derim..genç kız kokusu değil bence..slm kızlar aranızda chanel no 5 kullanan varmı merak edıorum kokusunu orjınallerının fıyatına baktım cok pahalı acık parfumunden almayı dusunuyorum ama acaba orjınalı gıbı aynısı olurmu CADIARZU[/QUOTEtütün kolonyası seviyorsan beğenebilirsin orjinali öyle kokuyor
ultravioleti ilk defa duyuyorum hangi markanın?dp'deki nosu kaç?Ultraviolet aldım en son hafif şekerli bir koku
herkes çok beğendi gerçeğine çok yakın kokuyor ve kalıcı
bu canım sordugun parfümbide aşkı memnuda bihterin parfümü neydi hatırlayan var mı
evet canım buğday tenlilerde de güzel duruyor,hafif ve kalıcı bir kokusu var D&Pde..çok zor parfüm beğenirim ama bunu çok seviyorum..bence yazlık bir koku ama kışın da kullanılabilir elbette..kışın daha ağır kokuları tercih ediyorum şahsen..hiç koklamadım ama NOA yı açık tenliler çok beğeniyor burda okuduğum yorumlarda...
aslında dp nin 100 lük şişesine 40 lira vericeğinize orjinal almak mantıklı ben orjinal alıyorum 1 sene kullanıyorum her ay bir çakma alıcağınızza bikere orjin almak daha akıllıca gibi....
100lük şişesinin 40lira olduğunu nereden çıkardın canım 20küsür bi para.ayrıca çakma tabiri dışarda kutusu ve şişesi aynı olup insan sağlığını bozan herşeyin olduğu sıvılara diyoruz.bunlar bakanlık onaylı çakma olmayan kokuların benzeri yada birebir aynısının yapıldığı parfümler.ayrıca orjinal almıyoruz diye bişeyde yok.ben yıllarca orjinal kullandım sonra d&p yi keşfettim farkı yok.farkı yoksa hesaplısını alırım daha cok deneme şansım olur zaten bnm aynı parfümü bir yıl gibi süre kullanmamda hayatta olmayacak şey.bu yüzden akıllıca olan bence kişisel olarak değişir
hatta d&p dekiler bazen orjinallerden bile kalıcı oluyor :)))opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?