- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
gloria ve magnetism tam kış kokusu ve çok kalıcılar. şekerli koku seviyorsan eğer buram buram şeker kokarlar.
narciso ve jadore beyaz ten için daha uygun ve 4 mevsimlik. bence bu ikisinden birini seçebilirsin.
amor amor hiç sevmem. çok kullanıldı.
armani she modern ve biraz spor.
seçimsana kalmış yani
canım ya elındekıı parfumlerıı yazabılrsınıı dp den aldıkklarınıı
ben armanı manıa ve brıteny spears fantasy aldım cok guzel kokuyorlarr
hele fantasy bayıldımmm benı bıle etkılıyorrr 1 saat sonraa
bana kimse parfüm önerisinde bulunmamış..(( son kez şansımı denemek istiyorum..
aşağıdaki yazdığım parfümlerden hangisi hem orta ağırlıkta hem kış için uygundur??
(beyaz ten için)
ltfn bu sefer yardımcı olun..
-gloria
-jadore
-amor amor
-armani she
-magnetism
-rockin rio
-narciso rodriquez
hangisi daha çekici ve kış için uygun?(kalıcıda olmalı tabi)
cnm ben bu bahsettiğim kokuya bayıldığım için sadece bunu alıyorum d&p'den.. adı chopard wish ..özellklerini ve nasıl bi parfüm olduğunu anlattım eğer kış için idael bişe soruyosan hiç tereddütsüz bunu söyliyebilirim.. orjinalini kullandıktan sonra o kadar para vermekten vazgeçip d&p den almayı düşündüm iyikide almışım gayet kalıcı ve kaliteli bi koku bence..
evet cnm koyu bi tene sahipim esmerim anlıcağın..bende çok kalıcı duruyor ve yürüdüğüm zaman arkamda koku bırakıyorum ve herkeste soruyo kaydirigubbakcemile3 çikolata gibi kokuyor çikolata şeker karışımı bişey sanki ama olağanüstü bi koku bence.orjinali buram buram kokuyo ztn ama d&p den aldıklarımda oldukça başarılı.son zamanda hep ordan aldıklarımı kullanıyorum.kalıcı ve etkileyici koku arayanlara tavsiye ediyorum yerimseniben
bunların arasında lacoste touch of pink hafıf ve guzel kokuuuu
dıgerlerınınn adınıı duydumm ama dpden bakmadım kokularınaa onuunn ıcınn bır seyy soylıyemeyecegımm
arkadaşlar bende d&pnin hypnose nu kullanıyorum ve çok çok güzell ve kalıcı.herkeze tavsiye ederim
iyice kafam karıştı..aslında ben şekerli koku sevmiyorum mesela angel ı sevmiyorum ben..ama o kadar meth etmişsinki chopard wish e de bir bakıcam:)) diğer bütün kokuları da deneyemem ki ...başka diğer yazdıklarımdan hiç biliyo musun canım ?
kızlar bugün d&p 'de chanel chance ,lacoste touch of pink, gloria,lolita lempicka,noa,dior forever denedim. Bunlar içinde en çok noa ile dioru beğendim ve dioru aldım..gloria şekerli bana ağır geldi, lolita yı ben pek sevemedim açıkcası anlamadım tam ne kokusu olduğunu,lacosta daha önce de karabiber arkadaşımın dediği gibi hafif bir koku ve zambak kokuyor..chanel'i seviceğimi düşünmüştüm ama onu da sevmedim, belki de benim tenime yakışmadı bilemiyorum..noa çok hafif noayı beğendim güzel bir yaz kokusu olabilir.ama hala buberry classic'in yerini tutacak bir parfüm bulamadımönerilerinize açığım halen :)
ben de bugun dpden parfum aldımm..ilk naomiyi sıktm sonra bi kaç koku daha denedm...baktm hepsi kolonya gibiii...dısarı cıktım almadan.sinir oldum.sonra koku yavas yavas gelmeye basladı.aaa cokguzel dedim,gittim tekrar tabi 4 5 koku var ustumde,kadına bu kokudan alcam dedm bileğimi koklattm.lolita lempikaymış adı.ondan aldım.çokguzel hala cıkmadı ustumden testeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?