D&P açık parfüm kullananlar

bebişlerr yarın d&p ye gtcmmm şu üçünden hangısını tavsıye edersınız
lancome hypnose
ralph louren ralph
chanel change
yorumlarınınzıı beklıyommm acilllkaydirigubbakcemile2

lancome hypnose süperdir ama daha hafif bir koku istiyorsan chanel chance alabilirsin
ben yazın onu kullandım sürekli

kızlar bende d&p kullanıyorum ama sankı bana ıcınde kı alkol oranı fazla gıbı gelıyor

kokudan cok alkolun keskınlıgını hıssedıyorum :umursamaz:

sizde de oluyor mu benim kuruntum mu?

bu arada parfumumun kodu e19 adını hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

evet canım kaç tane parfumunu kullandım
ilk sıktıgım anda keskin bir alkol kokusu geliyor benımde burnuma aa sonra ucuyor
ama diger aldıgım cakma parfumlere gore en kalıcısı

parfümlerin kodları burda

evet canım kaç tane parfumunu kullandım
ilk sıktıgım anda keskin bir alkol kokusu geliyor benımde burnuma aa sonra ucuyor
ama diger aldıgım cakma parfumlere gore en kalıcısı

ben surıye ye gıtmıstım bı kere oradan parfum almıstım ıcınde hıc alkol yok oradakılerın ve kalıcılıkları ınanılmaz ya 2 gun rahat odamda bıle kokusu kalıyor hatta cok harıka bı kokum vardı adını bılmıyorum malesef burda nereye gosterdıysem aynısını bulamadılar oraya gıden bırını bulsam bi keşkede aldırsam keske azcık kaldı kullanmıyorum bıtmesın dıye arada bı acıp kokluyorum :gitme: :gitme:

bende sevdiğim orjınal parfumlerin sonunu kullanmaya kıyamıyorum
Teşekkurler nazalp opuyorumnanaktan

reca ederim ne demek opuyorumnanaktan

bende DP den givenchy verry iresstible yi aldım... ayy süper bir kokuuuu temizlikk kokuyor resmen..erkeklerin bayılacağı türden bi kokuuuu :) ve koku hala kolumda.... bulabilirseniz GİVENCHYABSOLUTELY İRESSİTBLEyi şiddddddetle öneririm.... ayyyy mükemmel ötesiii ...

yavrum o givenchy dp de varmı :1shok:
ben onun orjınalını denedim çok süperdiii

canım, very ile absolutely givenchynin iki farklı kokusu.Senin çok beğendiğin bunlardan hangisi canım, nosu kaç oluyor dp'de ?

bebişleerr saolun yorumlar içinn 100cc hypnose aldım ve channel chance inde deo sunu aldmmm hypnose a arkadslar hayran kaldı artık bnde oneriyorumm bu kokuyuuuu

Bayram hediyesi olarak E15 geldi. Oda kokusu olarak bile kullanılamayacak kadar kötü. Sıkarsıkmaz alkol kokusu geliyor direk burna. Hepsi mi böyle yoksa E15 mi böyle anlamadım ama, açık parfüme pek sıcak bakanlardan değilim.

izmir 41 canımm bencee dpninn parfümlerii güzellll canımm

sanaa alınann parfümünn adınaa baktımdaaa adınıı hiçç duymadımm bileeee

bencee sanaa alann arkadaşınn iyii bir seçimm yapamamışşşş

acık parfumler hem uygun hemde hos kokular var tabiki mesela dkny be delicious ben bunu kullanıyorum daha once emporia armanıa kullanıyodum farklı olsun ıstedım bence ıkısıde coooook guzel tavsıye ederım

yeşil elma bende bunu kullanıyorum herkes soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…