- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
- 323
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.301
ilkbahar yaz için kalıcı cekici olarak ne öneririsnz pekii? :) bende bgun bi bayndan dior jadore adını aldımm kadın yanımdan gectii harika kokuyordu hemen sordum adını ama cook pahalı yaaBu arada dün hazır DP ye girmişken burada çokça yorumlarını okuduğum naomi campbell ve chopard wish i merak edip, denedim. Gerçekten de anlatıldığı kadar güzel kokularmis. Ben beğendim doğrusu. Bi sonraki parfümlerim olabilirler. Kış için çok ideal geldi bana.
Bu arada daha önce niye hep çiçekli pudralı koku kullanıcam diye inat etmişim bilmiyorum. Bu tarz vanilyalı sıcak kokular da gayet hoşmuş aslında. Özellikle kış için.
Demekki neymiş yeniliklere açık olmak lazımmış, hiç bir konuda çok tutucu olmak iyi birsey değilmiş.
Canım benim parfüm konusunda pek bi tecrübem yok aslında. Genelde burdaki yorumlara bakarak parfüm alıyorum. Burda parfum konusunda çok tecrübeli arkadaşlar var, ben onların yorumlarına güvenerek gidip DP den deniyorum. Zaten şimdiye kadar hep DP den aldığım için beğenmediğim olursa da çok uzulmuyorum fazla para ödemediğimden.ilkbahar yaz için kalıcı cekici olarak ne öneririsnz pekii? :) bende bgun bi bayndan dior jadore adını aldımm kadın yanımdan gectii harika kokuyordu hemen sordum adını ama cook pahalı yaadp deki hali nasıl acaba
tsk ederimm :)Canım benim parfüm konusunda pek bi tecrübem yok aslında. Genelde burdaki yorumlara bakarak parfüm alıyorum. Burda parfum konusunda çok tecrübeli arkadaşlar var, ben onların yorumlarına güvenerek gidip DP den deniyorum. Zaten şimdiye kadar hep DP den aldığım için beğenmediğim olursa da çok uzulmuyorum fazla para ödemediğimden.
Jadore la ilgili fikrim yok. Ama benim bildiklerimden yaz için uygun gördüklerim lacoste klasik, cacharel noa ve Gucci flora.
ben kullandım harıka bi parfum dp de halıilkbahar yaz için kalıcı cekici olarak ne öneririsnz pekii? :) bende bgun bi bayndan dior jadore adını aldımm kadın yanımdan gectii harika kokuyordu hemen sordum adını ama cook pahalı yaadp deki hali nasıl acaba
cook merakk ettim orjinalı hangisi :)kızlar Dp yenş bir parfüm çıkarmış. Kodu N3. Gerçekten bayıldım benim gibi temizlik kokusu sevenler için süper bi parfüm oldukçada kalıcı.
coook tesekkürler :) baska ne öneeirrisnz acababen kullandım harıka bi parfum dp de halı
canım şimdi gidip baktım şişeye kodunu yanlş yazmısım kusura bakma Y3 şişenin kodu. Kız ismini söylemişti ama unuttum inan.cook merakk ettim orjinalı hangisi :)
yeni cıkan kokulardan biridir kesin :))) olympa falan mı acaba vanitas valentino yada diesel red kiss cıktıcanım şimdi gidip baktım şişeye kodunu yanlş yazmısım kusura bakma Y3 şişenin kodu. Kız ismini söylemişti ama unuttum inan.
rica ederim cnm kullandıklarımı ve memnun kaldıklarımı yazayım o halde sanacoook tesekkürler :) baska ne öneeirrisnz acaba
Canım malesef flowerbomb'un doldurmaları orjinaline hiç benzemiyor. Hatta ben hiçbirini benzetemiyorumarkadaşlar iyi akşamlar. ben 21 yaşımdayım, parfüm sevdam lise zamanlarında başladı. o zamanlar azdı ama sonraları arttı. öğrencilik hali tabi açık parfümlere yöneldim. bir çok parfüm kullandım dp, bargello, ixora, parfumevi, loris, eyfel vs. kimisini bitirdim beğendim kimisini birkaç kullanımdan sonra bi kenara attım. çoğunu attım ama. neden böyle oluyor bilmiyorum. orjinallerini bilmediğim için yorum yapamıyorum. ama mesela burada övülen bir çok kokuyu denedim; noa, sexy grafiti, fantasy, midnight fantasy, magnetism, lady million, 212 sexy, light blue, burberry classic, lolita lift, chloe love, casmir, wish, hypnose, hypnotic poison, lacoste classic, armani she, cheap and chic, flowerbomb, miss dior cherie, paco rabane xs, candy, naomi, lou lou, be delicious, tommy girl, collection, moon sparkle, make me wonder, la vie est belle ve daha fazlası..
ama mesela övgü alanlardan flowerbomb, 212 sexy, be delicious, miss dior cherie gibileri hiç mi hiçç beğenmedimm. acaba diyorum markalar mı yapamamış? flowerbomb otobüs kokusu gibi midemi bulandırdı, miss dior ise tuhaf şekerli su gibiydi. be delicious ise salatalık. 212 sexy bayıcı şekilde şekerli. siz bu kokuları nerden alıyorsunuz? acaba ben mi beğenmedim yoksa yapamamışlar mı?
artık kokumu bulmak istiyorum. liste yapıp gidiyorum, bazen birkaç tane alıp çıkıyorum ama daha sonra bir köşeye atıyorum((
ben de bargellodan almıştım, ama pek beğenmedim cidden. demek ki benzemiyormuşCanım malesef flowerbomb'un doldurmaları orjinaline hiç benzemiyor. Hatta ben hiçbirini benzetemiyorumdpden tek aldığım lolita lift. Oda kendi uydurdukları bir parfüm zaten..
bende 24 yasındayım :) yazdıklarına bire bir katılıyrm hepsini bende denemdim hiç ama hiç begenemedim artık kndime ait orjinal 1 -2 kokum olsun istiyorumm ama hala işte bu dedigim parfümü bulamıyorm acık parfümleri kullanırken de içim rahat deil acıkcası hem benzemioo hemde fazlasıyla yaglı bi his bırakıyor tendearkadaşlar iyi akşamlar. ben 21 yaşımdayım, parfüm sevdam lise zamanlarında başladı. o zamanlar azdı ama sonraları arttı. öğrencilik hali tabi açık parfümlere yöneldim. bir çok parfüm kullandım dp, bargello, ixora, parfumevi, loris, eyfel vs. kimisini bitirdim beğendim kimisini birkaç kullanımdan sonra bi kenara attım. çoğunu attım ama. neden böyle oluyor bilmiyorum. orjinallerini bilmediğim için yorum yapamıyorum. ama mesela burada övülen bir çok kokuyu denedim; noa, sexy grafiti, fantasy, midnight fantasy, magnetism, lady million, 212 sexy, light blue, burberry classic, lolita lift, chloe love, casmir, wish, hypnose, hypnotic poison, lacoste classic, armani she, cheap and chic, flowerbomb, miss dior cherie, paco rabane xs, candy, naomi, lou lou, be delicious, tommy girl, collection, moon sparkle, make me wonder, la vie est belle ve daha fazlası..
ama mesela övgü alanlardan flowerbomb, 212 sexy, be delicious, miss dior cherie gibileri hiç mi hiçç beğenmedimm. acaba diyorum markalar mı yapamamış? flowerbomb otobüs kokusu gibi midemi bulandırdı, miss dior ise tuhaf şekerli su gibiydi. be delicious ise salatalık. 212 sexy bayıcı şekilde şekerli. siz bu kokuları nerden alıyorsunuz? acaba ben mi beğenmedim yoksa yapamamışlar mı?
artık kokumu bulmak istiyorum. liste yapıp gidiyorum, bazen birkaç tane alıp çıkıyorum ama daha sonra bir köşeye atıyorum((
Canım asıl dp üretti bu kokuyu:)) en güzel dp yapıyor. Mutlaka almalısınben de bargellodan almıştım, ama pek beğenmedim cidden. demek ki benzemiyormuşbeğeneni çok da merak ettim o yüzden. önceden buralarda mystical vardı oradan almıştım lift'i. beğenmiştim kışın çok hoş kurabiye gibi kokuyordu :) ama orjinal adı yok dediğin gibi. orası kapandı, oraya özgü sanıyordum ben. dpde varsa alayım ben de güzelse kokusu ):)
ben de bulamıyorum ve bulabileceğimi sanmıyorum çünkü benim hemen sıkılan değişken bi yapım var. şuan zaten orjinal alamıyorum en fazla avon veya mağazalardakilerden alabiliyorum. evet benzemiyor ama kesinlikle kalıcı bence ve tenime sıkmıyorum giysime sıkmaya çalışıyorum zaten o püskürüp birkaç damla tenime değiyordur. günlük hayatta açık kullanıyorum ve markaları keşfetmeye çalışıyorum, özel günlerde ise o dediğim yerlerden aldığım orjinal şişelileri kullanıyorum. bir de tüm güzel parfümleri herkes kullanıyor kendime özgü olsun istiyorum ama işte cesaret edemiyorum kimse kullanmamış diyebende 24 yasındayım :) yazdıklarına bire bir katılıyrm hepsini bende denemdim hiç ama hiç begenemedim artık kndime ait orjinal 1 -2 kokum olsun istiyorumm ama hala işte bu dedigim parfümü bulamıyorm acık parfümleri kullanırken de içim rahat deil acıkcası hem benzemioo hemde fazlasıyla yaglı bi his bırakıyor tende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?