D&P açık parfüm kullananlar

Ben de dün DP den Absolutely irresistable aldım. Daha önce denemistim, hoşuma gitmişti. Inşallah kullanabilirim. Çünkü hem parfüm kullanmayı çok seviyorum, hem de bi süre aynı kokuyu kullaninca sıkılıp daha siseyi bitiremeden bi kenara koyuyorum. Bakalım bunu ne kadar kullanabilicem

Bu arada dün hazır DP ye girmişken burada çokça yorumlarını okuduğum naomi campbell ve chopard wish i merak edip, denedim. Gerçekten de anlatıldığı kadar güzel kokularmis. Ben beğendim doğrusu. Bi sonraki parfümlerim olabilirler . Kış için çok ideal geldi bana.
Bu arada daha önce niye hep çiçekli pudralı koku kullanıcam diye inat etmişim bilmiyorum. Bu tarz vanilyalı sıcak kokular da gayet hoşmuş aslında. Özellikle kış için.
Demekki neymiş yeniliklere açık olmak lazımmış, hiç bir konuda çok tutucu olmak iyi birsey değilmiş.

ilkbahar yaz için kalıcı cekici olarak ne öneririsnz pekii? :) bende bgun bi bayndan dior jadore adını aldımm kadın yanımdan gectii harika kokuyordu hemen sordum adını ama cook pahalı yaa dp deki hali nasıl acaba

Canım benim parfüm konusunda pek bi tecrübem yok aslında. Genelde burdaki yorumlara bakarak parfüm alıyorum. Burda parfum konusunda çok tecrübeli arkadaşlar var, ben onların yorumlarına güvenerek gidip DP den deniyorum. Zaten şimdiye kadar hep DP den aldığım için beğenmediğim olursa da çok uzulmuyorum fazla para ödemediğimden.
Jadore la ilgili fikrim yok. Ama benim bildiklerimden yaz için uygun gördüklerim lacoste klasik, cacharel noa ve Gucci flora.

tsk ederimm :)

ben kullandım harıka bi parfum dp de halı

merhabalar. d&p de Shiseido Ever Bloom kullanan oldumu acaba.acıgı varmıdır bunu yenı denedım bı parfumcude.orjınalı pahalı bayagı. konu acdım ama orayada bılgısı olan yok yazan olmamış.
teşekkurler

coook tesekkürler :) baska ne öneeirrisnz acaba
rica ederim cnm kullandıklarımı ve memnun kaldıklarımı yazayım o halde sana
chopard wish w1 olarak geçiyo
naomi champel
212 sexy
L 12 lancome hypnose
r 1 ve r 10 roberto cavalli ve ralp lauren bunlar muhteşem etkileyici ve kalıcı kokular
birde la vie est bella var birebir orjinaliyle

arkadaşlar iyi akşamlar. ben 21 yaşımdayım, parfüm sevdam lise zamanlarında başladı. o zamanlar azdı ama sonraları arttı. öğrencilik hali tabi açık parfümlere yöneldim. bir çok parfüm kullandım dp, bargello, ixora, parfumevi, loris, eyfel vs. kimisini bitirdim beğendim kimisini birkaç kullanımdan sonra bi kenara attım. çoğunu attım ama. neden böyle oluyor bilmiyorum. orjinallerini bilmediğim için yorum yapamıyorum. ama mesela burada övülen bir çok kokuyu denedim; noa, sexy grafiti, fantasy, midnight fantasy, magnetism, lady million, 212 sexy, light blue, burberry classic, lolita lift, chloe love, casmir, wish, hypnose, hypnotic poison, lacoste classic, armani she, cheap and chic, flowerbomb, miss dior cherie, paco rabane xs, candy, naomi, lou lou, be delicious, tommy girl, collection, moon sparkle, make me wonder, la vie est belle ve daha fazlası..
ama mesela övgü alanlardan flowerbomb, 212 sexy, be delicious, miss dior cherie gibileri hiç mi hiçç beğenmedimm. acaba diyorum markalar mı yapamamış? flowerbomb otobüs kokusu gibi midemi bulandırdı, miss dior ise tuhaf şekerli su gibiydi. be delicious ise salatalık. 212 sexy bayıcı şekilde şekerli. siz bu kokuları nerden alıyorsunuz? acaba ben mi beğenmedim yoksa yapamamışlar mı?
artık kokumu bulmak istiyorum. liste yapıp gidiyorum, bazen birkaç tane alıp çıkıyorum ama daha sonra bir köşeye atıyorum ((

Canım malesef flowerbomb'un doldurmaları orjinaline hiç benzemiyor. Hatta ben hiçbirini benzetemiyorum dpden tek aldığım lolita lift. Oda kendi uydurdukları bir parfüm zaten..

Canım malesef flowerbomb'un doldurmaları orjinaline hiç benzemiyor. Hatta ben hiçbirini benzetemiyorum dpden tek aldığım lolita lift. Oda kendi uydurdukları bir parfüm zaten..
ben de bargellodan almıştım, ama pek beğenmedim cidden. demek ki benzemiyormuş beğeneni çok da merak ettim o yüzden. önceden buralarda mystical vardı oradan almıştım lift'i. beğenmiştim kışın çok hoş kurabiye gibi kokuyordu :) ama orjinal adı yok dediğin gibi. orası kapandı, oraya özgü sanıyordum ben. dpde varsa alayım ben de güzelse kokusu ):)

bende 24 yasındayım :) yazdıklarına bire bir katılıyrm hepsini bende denemdim hiç ama hiç begenemedim artık kndime ait orjinal 1 -2 kokum olsun istiyorumm ama hala işte bu dedigim parfümü bulamıyorm acık parfümleri kullanırken de içim rahat deil acıkcası hem benzemioo hemde fazlasıyla yaglı bi his bırakıyor tende

Canım asıl dp üretti bu kokuyu:)) en güzel dp yapıyor. Mutlaka almalısın
Flowerbomb kullanılcaksa mutlaka orjinal alınmalı canım acıkları bencede hiç benzemiyor.

ben de bulamıyorum ve bulabileceğimi sanmıyorum çünkü benim hemen sıkılan değişken bi yapım var. şuan zaten orjinal alamıyorum en fazla avon veya mağazalardakilerden alabiliyorum. evet benzemiyor ama kesinlikle kalıcı bence ve tenime sıkmıyorum giysime sıkmaya çalışıyorum zaten o püskürüp birkaç damla tenime değiyordur. günlük hayatta açık kullanıyorum ve markaları keşfetmeye çalışıyorum, özel günlerde ise o dediğim yerlerden aldığım orjinal şişelileri kullanıyorum. bir de tüm güzel parfümleri herkes kullanıyor kendime özgü olsun istiyorum ama işte cesaret edemiyorum kimse kullanmamış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…