- 10 Temmuz 2015
- 956
- 213
- 53
- 32
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.341
ya ben zaten gucci siyah sisesini cook begendimm cok etkileyici farklı bir kokusu var canm ama ben genelde yazın daha cok dsarda oldugum içinGucci guilty var bende. Çok güzel ama intense olanı daha da güzelgucci guilty black olanıda begeniyorum. Ama orjinal bunlar . Biliyosun ben açık almıyorum zaten .
Escada magnetism?Merhaba kızlar,
Soracağım şeyi yalnızca siz bilirsiniz. Lütfen engin deneyimlerinizle bana yardımcı olun. Ben genellikle d&p kullanıyorum. Ama şu tariflere uyan koku d&pde var mıdır? Orijinal olsun ya da olmasın bu parfümün adı nedir? :'(
BONİBON GİBİ, BEBEK GİBİ BİR KOKU. NEDENSE BANA GUCCİ RUSH'ı ANIMSATTI AMA O DEĞIL. GENELLİKLE LİSE VE ÜNİVERSİTE ÇAĞLARİNDAKİ KIZLAR DAHA ÇOK KULLANIYOR. ÇİÇEKLİ VE BAHARATLİ DEĞİL. PUDRA VE DİP NOTASINDA BELLİ BELİRSİZ BİR MEYVE NOTASI OLABİLİR. EMİNİM KULLANDIĞINIZ YA DA ÇOK SIK RASTLADIĞINIZ KOKULARDAN. TAHMİNİNİZE GUCCİ RUSH'ı anımsatan parfümlerden yola çıkarsanız, cevaplarınızdan doğru parfümü bulabileceğime gönülden inanıyorum.
D&G Pour femme? Ama açık parfümcülerde var mı ya da benzetebilmişler mi bilmiyorumMerhaba kızlar,
Soracağım şeyi yalnızca siz bilirsiniz. Lütfen engin deneyimlerinizle bana yardımcı olun. Ben genellikle d&p kullanıyorum. Ama şu tariflere uyan koku d&pde var mıdır? Orijinal olsun ya da olmasın bu parfümün adı nedir? :'(
BONİBON GİBİ, BEBEK GİBİ BİR KOKU. NEDENSE BANA GUCCİ RUSH'ı ANIMSATTI AMA O DEĞIL. GENELLİKLE LİSE VE ÜNİVERSİTE ÇAĞLARİNDAKİ KIZLAR DAHA ÇOK KULLANIYOR. ÇİÇEKLİ VE BAHARATLİ DEĞİL. PUDRA VE DİP NOTASINDA BELLİ BELİRSİZ BİR MEYVE NOTASI OLABİLİR. EMİNİM KULLANDIĞINIZ YA DA ÇOK SIK RASTLADIĞINIZ KOKULARDAN. TAHMİNİNİZE GUCCİ RUSH'ı anımsatan parfümlerden yola çıkarsanız, cevaplarınızdan doğru parfümü bulabileceğime gönülden inanıyorum.
mrb bahsettiginiz kokunun markasi nedir.bnde bu bahsettiginiz tarz bi koku ariyorum.20likleri de var canım ama bana 1 hafta dayandıbence sevdiysen 100lük al fiyat olarak daha makul oluyor vanilya olan zaten portakallı vanilyalı kurabiye gibi kokuyo:)
Yves rocher vanilya edt parfüm :)mrb bahsettiginiz kokunun markasi nedir.bnde bu bahsettiginiz tarz bi koku ariyorum.
edt ..kalici olmayandi degil mı :)Yves rocher vanilya edt parfüm :)
Edpye göre daha az kalıcı olan. Ama gayet 4-5 saat kalıyor bu kokuYves rocher vanilya edt parfüm :)
peki fiyati ne kdr ? ay cok soru sordumEdpye göre daha az kalıcı olan. Ama gayet 4-5 saat kalıyor bu kokuedpsi yok zaten
İndirimde şuan 38 falan sanrım canımpeki fiyati ne kdr ? ay cok soru sordum
cok tsk ederim cnm :) hemen arastiricam.İndirimde şuan 38 falan sanrım canım
kizlar, dp'nin la vie est belle kokusu nasil? kullanan varsa lutfen yorum yazabilir mi
yanlis hatirlamiyorsam kucuk sisesi en son 18 tl idi, ben genelde kucum aldigim icin, buyugunu bilmiyorum.Bugun bargellodan la vie est belle aldim, ilk dakikadan itibaren orijinaliyle birebir, cok net ve yumusak kokuyordu. Bilegimi yikadim hala kokuyor:)
yanlis hatirlamiyorsam kucuk sisesi en son 18 tl idi, ben genelde kucum aldigim icin, buyugunu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?