- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.281
Şubeler arasında fark oluyor evet. Benimde başıma çok geldi bu tarz durumlar şimdi mesela kendime bi şube belirledim hep oraya gidiyorum birde gidebildiğim zamanlar da cadde bostandaki şubeye gidiyorum oradaki parfümler çok daha kalıcı oluyor gerçekten :)Arkadaşlar daha önce yazmıştım, dp den gucci flora ve channel chance aldım diye. Gucci flora kalıcı ama koku bana göre değil. Çiçeksi diye aldım ama çiçek kokusundan çok meyve kokusu (mandalina) alıyorum. Sonradan çiçek olur diyorum ama koku hiç değişmiyor, ama kalıcılığı iyi. Şimdilik kenara koydum, belki yazın kullanırım. Channel chance ise hiç kalıcı değil, o kadar sıkıyorum sanki hiç kokmuyor. Bir de noa kullanmıştım, koku olarak bayıldım ama hiç kokmuyordu bile. Hal böyle olunca alışveriş yaptığım dp şubesinden şüphelenmeye başladım. Sizce böyle birşey olabilir mi? Şubeler arasında fark olur mu?
olabilir bence ya.. daha sık tazelenen şubelere git.. ben mesela mecidiyeköy meydandan alıyorum baya başarılı parfümler..
Şubeler arasında fark oluyor evet. Benimde başıma çok geldi bu tarz durumlar şimdi mesela kendime bi şube belirledim hep oraya gidiyorum birde gidebildiğim zamanlar da cadde bostandaki şubeye gidiyorum oradaki parfümler çok daha kalıcı oluyor gerçekten :)
cnm kodu ne bu parfümünDP nin kendi uydurduğu kokulardan biri. Deterjan şampuan tarzı temizlik kokularindan bildiğim kadarıyla..
Kodunu bilmiyorum canım.adını soylesen verirler.cnm kodu ne bu parfümün
tamam cnm tsklrKodunu bilmiyorum canım.adını soylesen verirler.
Yanılmışım. Pamuk şeker kokusunu aldım.
Ama benim aradığım tatlı koku sanırım la vie est belle imiş. Onu almaya karar verdim.
Estee Lauder Sensuous Nude veya sadece Sensuous olanı denemenizi öneririm.slm kızlar bir süredir güzel bi koku arıyorum ama bi türlü bulamadımodunsu baharatımsı bi koku istiyorum çok ağır koku da kullanamıyorum, şekerli koku sevmediğimi söylediğim halde sürekli şekerli tatlı kokuları çıkarıyorlar önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda alıcam
Tam olarak nasıl bi koku kaç gündür dp ye gidiyorum bi bulamadım bişeyEstee Lauder Sensuous Nude veya sadece Sensuous olanı denemenizi öneririm.
yalnız dpde nasıldır bilmiyorum hiç denemedim, ben orjinalini kullanıyorum.. odunsu ve güzel bi kokuTam olarak nasıl bi koku kaç gündür dp ye gidiyorum bi bulamadım bişeyfarklı güzel bi koku istiyorum ya
Cidden bu durumu bende yaşıyorum ya. Dpden bir tek lolita lifti bitirebildim. Onun dışında ne alsam dolu dolu duruyor kullanamıyorum sonra gidip orjinalini alıyorum:))ne zaman dp alsam hep çok alkollu ve yağlı geliyor, son gidip orijinal alıyorum boşa masraf yapıyorum , ama ünvdeyken falan hep dp kullanırdım o zamanlar burberry falan modaydı :)
hangisni kullanıyorsunuzzbende yıllardır d&p den alırım parfümümü ce su ana kadar sormayanı görmedım.cok kalıcı bence.su an bandırmadayım burda bayiisi yok bulmam zor oluyo ama asla kokumu degısmem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?