• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Canım asıl dp üretti bu kokuyu:)) en güzel dp yapıyor. Mutlaka almalısın :KK66:
Flowerbomb kullanılcaksa mutlaka orjinal alınmalı canım acıkları bencede hiç benzemiyor.
şimdilik hiç orjinal alamıyorum canım bi kazancım yok ailem de izin vermiyor onlara artık ilerleyen yıllarda bakıcam :) ben dpden lift aldım kokusu çikolata gibi ama unisex bi havası da var sanırım. benim önceki mysticalden aldığım lift e benzemiyor o tam kurabiye kokusuydu, yanlış parfümü vermediler umarım bana :D

şimdilik hiç orjinal alamıyorum canım bi kazancım yok ailem de izin vermiyor onlara artık ilerleyen yıllarda bakıcam :) ben dpden lift aldım kokusu çikolata gibi ama unisex bi havası da var sanırım. benim önceki mysticalden aldığım lift e benzemiyor o tam kurabiye kokusuydu, yanlış parfümü vermediler umarım bana :KK70:
Canım lift hiç cikolata kokmuyoki :( bende ki vanilya&portakal karısımı kurabıye gıbı kokuyo

içine başka bi şey mi katmışlar ne. dışarı çıkınca bi diğerlerine de bakayım bari :KK43: bi de tatlı şekerli olarak en sevdiğin hangisi açıklardan
Canım acıklardan tek sevdiğim o. Diğerleri cok alkollü geliyor. Yves rocher hindistan cevizli 100 ml parfüm alabilirsin. Kelebek indirimi oluyor ayın son gününde. O zaman cok ucuza geliyor dp fiyatına falan. Ben bayılıyorum hindistan cevizli kokusuna. Vanilyalısı da müthiş

Canım acıklardan tek sevdiğim o. Diğerleri cok alkollü geliyor. Yves rocher hindistan cevizli 100 ml parfüm alabilirsin. Kelebek indirimi oluyor ayın son gününde. O zaman cok ucuza geliyor dp fiyatına falan. Ben bayılıyorum hindistan cevizli kokusuna. Vanilyalısı da müthiş
Janna kelebek indirimi nedir, fiyatlar kaça iniyor mesela? Geçen gün yüz temizleme jeli alacakken parfümlerine de bakayım dedim, vanilyalı olan parfümlerinin ödül aldığını söyledi oradaki bayan.Ciddi indirim oluyorsa kapayım bir tane:KK48:

Janna kelebek indirimi nedir, fiyatlar kaça iniyor mesela? Geçen gün yüz temizleme jeli alacakken parfümlerine de bakayım dedim, vanilyalı olan parfümlerinin ödül aldığını söyledi oradaki bayan.Ciddi indirim oluyorsa kapayım bir tane:KK48:
%40 oluyor canım ben oyle bılıyorum

Ben hem hinstan cevizlisini hemde vanilyalısını alıcam:) ikisinide kullanıp bitirdim . Hindistan cevizli 100ml kullanıp bitirdim,vanilyslıyı da 20mlliklerden almıştım.:) şimdş ikisindende 100er mllik alıcam

Ben hem hinstan cevizlisini hemde vanilyalısını alıcam:) ikisinide kullanıp bitirdim . Hindistan cevizli 100ml kullanıp bitirdim,vanilyslıyı da 20mlliklerden almıştım.:) şimdş ikisindende 100er mllik alıcam
Eşim hindistan cevizi kokusunu sevmiyor ya,evdeki el sabunu hindistan cevizli. "Bu bitince değişik bir şey alalım" demişti oradan biliyorum:KK70:Ama vanilya olanı beğendim,kokusu kalıcı mı sence janna? 20likleri varsa alıp deneyeyim,ben direk 100lük satılıyor sanıyordum

Eşim hindistan cevizi kokusunu sevmiyor ya,evdeki el sabunu hindistan cevizli. "Bu bitince değişik bir şey alalım" demişti oradan biliyorum:KK70:Ama vanilya olanı beğendim,kokusu kalıcı mı sence janna? 20likleri varsa alıp deneyeyim,ben direk 100lük satılıyor sanıyordum
20likleri de var canım ama bana 1 hafta dayandı :D bence sevdiysen 100lük al fiyat olarak daha makul oluyor ;) vanilya olan zaten portakallı vanilyalı kurabiye gibi kokuyo:)

Canım malesef flowerbomb'un doldurmaları orjinaline hiç benzemiyor. Hatta ben hiçbirini benzetemiyorum:KK43: dpden tek aldığım lolita lift. Oda kendi uydurdukları bir parfüm zaten..
Canım ben bargelloda lifte gidip baktım dpdeki benzemiyor diye, o çıktı, bana dpde başka parfümü vermişler! Kodu l11di ayrıca. Ve bugün nina ricci denemek istedim ama koluma sürdüğü aynı naomi campbelldı. Anlamadım gitti bu işi, ya kalmayınca benzer kokuları insanlara veriyorlar ya da bilmiyorum, dpde lift diye aldıgımla bargellodaki bambaskaydı

Canım ben bargelloda lifte gidip baktım dpdeki benzemiyor diye, o çıktı, bana dpde başka parfümü vermişler! Kodu l11di ayrıca. Ve bugün nina ricci denemek istedim ama koluma sürdüğü aynı naomi campbelldı. Anlamadım gitti bu işi, ya kalmayınca benzer kokuları insanlara veriyorlar ya da bilmiyorum, dpde lift diye aldıgımla bargellodaki bambaskaydı
Aa bence senın gittiğin dp şubesınde bi sorun var canım :/

asslında da yves rocherdeki vanilla noir güzel geldi bana ne zaman indirimli oluyor canm kartım da yok nasıl indirim yakalabilirm

ben de bulamıyorum ve bulabileceğimi sanmıyorum çünkü benim hemen sıkılan değişken bi yapım var. şuan zaten orjinal alamıyorum en fazla avon veya mağazalardakilerden alabiliyorum. evet benzemiyor ama kesinlikle kalıcı bence ve tenime sıkmıyorum giysime sıkmaya çalışıyorum zaten o püskürüp birkaç damla tenime değiyordur. günlük hayatta açık kullanıyorum ve markaları keşfetmeye çalışıyorum, özel günlerde ise o dediğim yerlerden aldığım orjinal şişelileri kullanıyorum. bir de tüm güzel parfümleri herkes kullanıyor kendime özgü olsun istiyorum ama işte cesaret edemiyorum kimse kullanmamış diye :KK70:
tamameenn katılıyormm canm :( aynen bende senin gbiymm hala arayıstaym bakalımm ama yok işte benm kokum diyemiorm :( offf.. sadece burberyy classic burberyy body bide diesel red kiss sevdmm brazcıkk ama ynede aradgm koku onlar deil..

tamameenn katılıyormm canm :KK43: aynen bende senin gbiymm hala arayıstaym bakalımm ama yok işte benm kokum diyemiorm :KK43: offf.. sadece burberyy classic burberyy body bide diesel red kiss sevdmm brazcıkk ama ynede aradgm koku onlar deil..
Aynen canım zaten onlar bilindik kokular olduğu için insan farklı kokmak istiyor ama ben bıkmadan kullandıgım bir koku bulamadım.
Aa bence senın gittiğin dp şubesınde bi sorun var canım :/
Lifte baska subede nina ricciye baska subede bakmıstım ama bilemiyorum elimdeki unisex bi cikolata kokusu. Neyse bargellodan aldım onlar bitsin tekrar bi bakacağım
kizlar, dp'nin la vie est belle kokusu nasil? kullanan varsa lutfen yorum yazabilir mi
Ben bugün denedim, gayet şekerli bi koku, şekerli koku ne önerirsiniz dediğimde direk onu verdi kodu l1 di.

asslında da yves rocherdeki vanilla noir güzel geldi bana ne zaman indirimli oluyor canm kartım da yok nasıl indirim yakalabilirm
Yok vanilla noir değil kuzum.. Benim dediğim bildiğin klasik vanilya kokusu. Meyve kokulu parfümler kısmında geçiyor.. Çok güzel bi portakal&vanilya karışımı. Erkek arkadaşlma dün sordum hindistancevizli mi güzel vanilyalı mı diye. Vanilyalıyı seçti:)

Ama ben kokumu buldum tabi :P manifestoya hem sevgilim bayıldı hem ben :D

Yok vanilla noir değil kuzum.. Benim dediğim bildiğin klasik vanilya kokusu. Meyve kokulu parfümler kısmında geçiyor.. Çok güzel bi portakal&vanilya karışımı. Erkek arkadaşlma dün sordum hindistancevizli mi güzel vanilyalı mı diye. Vanilyalıyı seçti:)

Ama ben kokumu buldum tabi :p manifestoya hem sevgilim bayıldı hem ben :KK70:
manifesto acık denedim nfret ettim demek yapamamıslar bdaha acık aslaa denemicemm :( gucci gulyt denedin mi canm onuda cok soran oluyor mus

manifesto acık denedim nfret ettim demek yapamamıslar bdaha acık aslaa denemicemm :KK43: gucci gulyt denedin mi canm onuda cok soran oluyor mus
Gucci guilty var bende. Çok güzel ama intense olanı daha da güzel ;) gucci guilty black olanıda begeniyorum. Ama orjinal bunlar . Biliyosun ben açık almıyorum zaten .

Back