• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Arkadaşlar daha önce yazmıştım, dp den gucci flora ve channel chance aldım diye. Gucci flora kalıcı ama koku bana göre değil. Çiçeksi diye aldım ama çiçek kokusundan çok meyve kokusu (mandalina) alıyorum. Sonradan çiçek olur diyorum ama koku hiç değişmiyor, ama kalıcılığı iyi. Şimdilik kenara koydum, belki yazın kullanırım. Channel chance ise hiç kalıcı değil, o kadar sıkıyorum sanki hiç kokmuyor. Bir de noa kullanmıştım, koku olarak bayıldım ama hiç kokmuyordu bile. Hal böyle olunca alışveriş yaptığım dp şubesinden şüphelenmeye başladım. Sizce böyle birşey olabilir mi? Şubeler arasında fark olur mu?
Şubeler arasında fark oluyor evet. Benimde başıma çok geldi bu tarz durumlar şimdi mesela kendime bi şube belirledim hep oraya gidiyorum birde gidebildiğim zamanlar da cadde bostandaki şubeye gidiyorum oradaki parfümler çok daha kalıcı oluyor gerçekten :)

Cevapladığınız için teşekkürler kızlar. O zaman ben de artık başka şubelere bi bakayım. Ya benim de şansıma beğendiğim kokular hiç kalıcı olmuyor, beğenmediğim kalıyor anlamadım valla:KK45:. Hala aradığım kokuyu bulamadım gitti :KK43:.

olabilir bence ya.. daha sık tazelenen şubelere git.. ben mesela mecidiyeköy meydandan alıyorum baya başarılı parfümler..

Şubeler arasında fark oluyor evet. Benimde başıma çok geldi bu tarz durumlar şimdi mesela kendime bi şube belirledim hep oraya gidiyorum birde gidebildiğim zamanlar da cadde bostandaki şubeye gidiyorum oradaki parfümler çok daha kalıcı oluyor gerçekten :)

Cevapladığınız için teşekkürler kızlar. O zaman ben de artık başka şubelere bi bakayım. Ya benim de şansıma beğendiğim kokular hiç kalıcı olmuyor, beğenmediğim kalıyor anlamadım valla:KK45:. Hala aradığım kokuyu bulamadım gitti :KK43:.

Banada boyle beyaz gul gibi kokan veya temiz fresh genc kiz kokulari onerirmisiniz? Eskiden avon just play vardi mis gbi beyaz gul kokuyordu simdi kaldirildi.

arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim dp den amor amoru kullanan veya deneyen oldu mu?Eğer deneyen olduysa orjinaline benzer mi,kalıcı mı eğer benzemiyorsa orjinalini alacağım ama orjinali de edt.kalıcı olmazsa diye düşünüyorum kullananlar yada deneyenler yardımcı olursa sevinirim

Yanılmışım. Pamuk şeker kokusunu aldım.
Ama benim aradığım tatlı koku sanırım la vie est belle imiş. Onu almaya karar verdim.

Bargellodan almıştım.Çöpe attım. Çok kötü kokuyor.
Orijinalini deneme isteğim yok.
Ben tatlı koku da severim ama abartınca bayıyor.
Fresh parfümler her zaman favorim olacak. Ya da tatlı, çiçeksi türdeki daha hafif şeyleri kullanırım çoğunlukla.

slm kızlar bir süredir güzel bi koku arıyorum ama bi türlü bulamadım:KK61::KK61: odunsu baharatımsı bi koku istiyorum çok ağır koku da kullanamıyorum, şekerli koku sevmediğimi söylediğim halde sürekli şekerli tatlı kokuları çıkarıyorlar:KK34::KK34: önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda alıcam:KK36::KK73:

slm kızlar bir süredir güzel bi koku arıyorum ama bi türlü bulamadım:KK61::KK61: odunsu baharatımsı bi koku istiyorum çok ağır koku da kullanamıyorum, şekerli koku sevmediğimi söylediğim halde sürekli şekerli tatlı kokuları çıkarıyorlar:KK34::KK34: önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda alıcam:KK36::KK73:
Estee Lauder Sensuous Nude veya sadece Sensuous olanı denemenizi öneririm.

ne zaman dp alsam hep çok alkollu ve yağlı geliyor, son gidip orijinal alıyorum boşa masraf yapıyorum , ama ünvdeyken falan hep dp kullanırdım o zamanlar burberry falan modaydı :)

ne zaman dp alsam hep çok alkollu ve yağlı geliyor, son gidip orijinal alıyorum boşa masraf yapıyorum , ama ünvdeyken falan hep dp kullanırdım o zamanlar burberry falan modaydı :)
Cidden bu durumu bende yaşıyorum ya. Dpden bir tek lolita lifti bitirebildim. Onun dışında ne alsam dolu dolu duruyor kullanamıyorum sonra gidip orjinalini alıyorum:))

Back