- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
- 648
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.261
DP nin kendi uydurduğu kokulardan biri. Deterjan şampuan tarzı temizlik kokularindan bildiğim kadarıyla..Canım nasıl bir koku? Biraz tarif edebilir misin?.. Armani'nin Fairy diye bir parfümünü hiç duymadım
Kendilerinin ürettiği bir koku zaten canım. =) lolita lift gibi, armani gino gibi.Canım nasıl bir koku? Biraz tarif edebilir misin?.. Armani'nin Fairy diye bir parfümünü hiç duymadım
Dolce gabbana ligth blue, fresh bir kokudur. Bvlgari aquva olması lazım.deniz kokusu diye biliyorumArkadaslar bildiginiz okyanus kokusu var mi
Light blue degil aradigim onu biliyorum. Arkadasmdan aldim kokusunu okyanus kokusu dedi bvlgariye bakiyim biDolce gabbana ligth blue, fresh bir kokudur. Bvlgari aquva olması lazım.deniz kokusu diye biliyorum
Hadi ya bargellonun kokularını pek beğenmiyorum bence dp açık parfümler içinde en iyisi bende bugün dp den jean paul gaultier classic aldım,sende güle güle kullan canımevet dp ye de bargello ya da zam gelmiş.. dp 18 bargello 20tl..
Hadi ya bargellonun kokularını pek beğenmiyorum bence dp açık parfümler içinde en iyisi bende bugün dp den jean paul gaultier classic aldım,sende güle güle kullan canım
Güle güle kullan. Nasıl bir koku ?Hadi ya bargellonun kokularını pek beğenmiyorum bence dp açık parfümler içinde en iyisi bende bugün dp den jean paul gaultier classic aldım,sende güle güle kullan canım
Teşekkürler canımGüle güle kullan. Nasıl bir koku ?
Ayy güzele benziyor.pudrali severim evett.. bi deneyim..tşk.lerrTeşekkürler canımbence bu koku temizlik hissi veren pudralı bir koku ama aynı zamanda çekici de iz bırakıyor yani,pudralı sabunumsu kokuları seversen kesin bunu da seversin canım
Önemli değil canım inşallah beğenirsinAyy güzele benziyor.pudrali severim evett.. bi deneyim..tşk.lerr
Arkadaşlar daha önce yazmıştım, dp den gucci flora ve channel chance aldım diye. Gucci flora kalıcı ama koku bana göre değil. Çiçeksi diye aldım ama çiçek kokusundan çok meyve kokusu (mandalina) alıyorum. Sonradan çiçek olur diyorum ama koku hiç değişmiyor, ama kalıcılığı iyi. Şimdilik kenara koydum, belki yazın kullanırım. Channel chance ise hiç kalıcı değil, o kadar sıkıyorum sanki hiç kokmuyor. Bir de noa kullanmıştım, koku olarak bayıldım ama hiç kokmuyordu bile. Hal böyle olunca alışveriş yaptığım dp şubesinden şüphelenmeye başladım. Sizce böyle birşey olabilir mi? Şubeler arasında fark olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?