Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar...çocuklar,ev,iş,stres derken bahane bahane 100 kg ın baya bi üstüne çıktım... şimdi sizlerle yeni bir hayata başlamak ve bu kilolarımdan ilelebet kurtulmak istiyorum... beni kabul edecek grup için söylüyorum :) ben 1 ekim de başlayacağım... 30 eylül cuma günü tartılıp kilomu bildireceğim ve 1 ekimde de başlamış olacağım... kilo ortalaması yüksek bir grup olursa motivasyon açısından benim için daha iyi olur diye düşünüyorum ama her türlü teklife de açığım... :)

8.takıma gelebirsin cnm

merhaba bende artık yeter diyip zayıflamak istiyorum ( çok sıkıldım kendimden... 2 çocuğum var .. ilkinde doğum sonrası 86 kiloya çıktım diet yaptım 63 kiloya düştüm daha sonra bel fıtığı vs derken kendimi saldım, 75 e kadar çıktım ki asla bir daha kilo almayacağım demiştim sonra üzerine 2. hamileliğim derken yine 80 ni buldum. sonuç olarak bebeğim yaşına girecek yakında ve ben 84 kiloyum. artık ne dışarı çıkmak istiyorum ne de bişiler yapmak. aynalara bakmak istemiyorum beni de alın aranıza

8.takıma bekliyoruz

Merhaba, 162 boyunda 62 kilodayım. son 8 haftada 5 kilo verdim fakat daha fazla motivasyona ihtiyacım var!! 10 sene önce 52 kiolydum ama hersene üstüne 1-2 kilo kattım maalesef yine aynı kiloya inmeye çalışıyorum.. diyet yapıyor ve yürümeye gayret ediyorum..cuma yarışmasına katılmak sanırım iyi olacak ...

8.takıma gelebilirsin

merhaba bende kilolarıyla başı dertte olanlardanım. doğdum doğalı hep böyleydim boyum 162 kilom 92 1 hafta önce rejime başladım 2buçuk kilo verdim 8 aylık bebeğim olduğu için biraz zorlanıyorum bu aralar bende gruplardan birine katılmak istiyorum acil kilo vermem lazım

2. Takıma beklerim şekercim

slm 1.58 boyunda 63 kilo 24 yaşında bir bayanım sürekli kilolarımla başım dertte daha önce 10 kiloya yakın diyetisyen yardımıyla verdim çok zor olmuştu fakat düşük gebelik yaşadım o yüzden geri aldım kiloları yerleşmeden vermem lazım kışa doğru tekrar bebek düşünüyoruz acil motivasyona ve desteğe ihtiyacım var...

5. takıma buyur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…