Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse cevap vermeyecek mi??????
benide takıma alırmısınız lütfennnn azimle zayıflamaya çalışıyorum
kızlar şunu merak ediyorum.yumurtalık kisti kilo aldırıyor mu ve bunun tedavisi sonucunda kilo verilir mi?
ayrıca bende kilo vermek istiyorum boy 160 kilo sanıırm 72 civarı..1 haftadır bisiklet sürüyorum günde 15 dk kadar.faydası olur mu?
ayrıca benim yediklerimi başkası yese eminim 55 kilonun üstüne çıkmaz ama metabolizmam çok yavaş sanırım.hangi hormaonların bozukluğu metabolizmayı yavaşlatır..
merhabalar bir gruba üye olup beraber zayıflamak etkili olmalı. kendimi bildim bileli hep toplu bir yapım oldu hatta kilolu diyelim ama son bi kaç aydır kontrol benden çıktı 23 nisanda 69 kiloydum bu ramazan bayramında 80i gördüm yani 4 ayda nerdeyse 10 kilo aldım şimdi o kiloları vermek istiyorum şuan 78 kiloyum
merhaba bende takımlarınızdan birinde zayıflamak istiyorum kilom 74 hedef kilom 64 hepberaber zayıflamanın etkili olabileceğini düşünüyorum.
selam arkadaşlar. uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum bende sizlerle birlikte motive olup kilo vermek istiyorum tabi aranıza alırsanız.
30 yaşındayım. boyum 163 kilom ise 63
zayıflamak istiyorum 57 kilo olmak istiyorum ve bu kilolaro kurban bayramına kadar vermek isityorum.
mesai saatleri boyunca düzenli olarak sizlerle aynı ortamda olup fikirlerinizi paylaşmak isterim.