Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar ben de yarışmaya katılmak istiyorum. 1 yıl oldu evleneli 13 kilo aldım maalesef. hem iş hem ev,kendime vakit ayıramadım.daha önce de bir on kilo alıp vermişliğim var beslenmemi düzene sokup,dengeli beslenerek.
Merhaba arkadaşlar.1,62 boyunda ve 92 kiloyum.4 yıllık evliyim ve artık bi bebeğim olsun istiyorum ama kilolarımdan kurtulmadan bunu başaramıycamı da biliyorum.1 ay önce spor salonuna başlayıp diyet yapmaya başladım ve 6 kilo verdim.Benide aranıza alırsanız inanın bu benim için çok ii olucak.
hedefım 49 kılo boyum 164
selamlar ben de zayıflamak istiyorum.56 kiloyum doğum nedeniyle :)
Selam bayanlar, 9 aylık bir kızım var su anki kilolarımın sebebi olan dünya tatlısı bir cadı :) 1.58 boyundayim ve 58 kiloyum. Hedefim 50 kilo olabilmek. Son 2 ayda 8 kilo verdim halen haftada 800 gr-1 kilo arası kilo veriyorum ama motivasyonum düşüyor zaman zaman. Biraz destek için gruplardan birine girmek istiyorum. Hadi beni de alın aranıza :)
selam kızlar
uzun bir zamandan sonra tekrar aranızdayım... ben daha önce bu yarışmaya katılmıştım fakat aile sorunlarımız yüzünden takip edemez oldum zaten ne moral kaldı ne başka bişey e haliyle kilolarda aldı başını gittii...şimdi tekrar kilo vermek istiyorum ama tek başıma zor oluyo benide aranıza alırsanız çok sevinirim.yarışmanıza yabancı değilim yediğim herşeyi günü gününe yazarım ve kilomu cuma günüde yazarım...şu an kilom 72 hedefim 60 kilo olmak.
boyum 1,70
koşu bandı ısmarlamıştım yarın gelicek onunla zayıflamayı düşünüyorum tek desteğim spor alanında o olacak. çünkü zamanım yok 2 cocuk annesiyim dışarı çıkmam mümkün değil....
gençler beni de alın aranıza yahu.. 3 yıl sonra yeniden buralardayım hey gidi hey hey =/ her şey mikemmel giderken cart diye hastalandım verdiğim kiloları geri aldım. yılbaşına kadar 8-10 kilo kadar vermem lazım yardım edin kafama vura vura destek olun bana
Selam :) Ben de 27 yaşında 1.63 boyunda ve 64 kiloyum ve ben de katılmak istiyorum yarışmaya :)