Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar.1,62 boyunda ve 92 kiloyum.4 yıllık evliyim ve artık bi bebeğim olsun istiyorum ama kilolarımdan kurtulmadan bunu başaramıycamı da biliyorum.1 ay önce spor salonuna başlayıp diyet yapmaya başladım ve 6 kilo verdim.Benide aranıza alırsanız inanın bu benim için çok ii olucak.

hedefım 49 kılo boyum 164

selamlar ben de zayıflamak istiyorum.56 kiloyum doğum nedeniyle :)

3. takımda bol bol yerimiz var, takımda sürekli olacak arkadaşlar gelip kendini tanıtabilirler. Hep birlikte zayıflarız inşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1795.html

Merhaba arkadaşlar; bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.
Temmuz ayında sigarayı bıraktım. O sırada düğün hazırlıklarımda hızla devam ediyordu ve yeme alışkanlıklarım tamamen fastfood tarzına dönüştü ve ve ve en önemlisi eşim çok iştahlı bir adam onun yanında yemek yememek mümkün değil. Tüm bunları birleştirdiğimizde Temmuzdan bu yana 10 kg aldım. Zaten öncesinde de fazlam vardı.

Şu an 75 kg ağırlığındayım. Boyum ise 165cm. Hesaplamalar sonucunda 18kg vermem gerektiği görülüyor.

Bende aranıza katılıp motivasyonunuzdan enerjinizden faydalanmak istiyorum.

Yardımcı olabilir misiniz? Yeni üye oldum bu yüzden bu yarışmanın nasıl yürüdüğü ile ilgili bir bilgim yok henüz. Yönlendirmelerinizi bekliyorum.

mrb arkadaşlar.siteye bugün ilk defa girdim ve buradaki faaliyetler çok hoşuma gitti.arkadaşlar ben 25 yaşındayım.son 2 yıla kadar kilo problemim yoktu.3yıllık evliyim.evlediğimde 52 kiloydum.işten çıktım ve ev hayatına alışmaya başladım.ilk zamanlar sıkıntıyla 48 kiloya kadar düştüm.sonra ev hayatına evliliğe alışınca yavaş yavaş kilo almaya başladım.geçen sene 65-70 civarındaydım ama durmadan aldığım kilolarla şuan 84 kiloyum.şuan çalışıyorum tekrar işime döndüm.işim çok hareketli diil.aslında çok fazla bişeyde yemiyorum.çünkü buna fırsatım olmuyor ama sanırım bu hızlı kilo almamın sebebi düzensiz beslenmek.bende sizler gibi sürekli diyet yapıyorum ama birtürlü sonuç alamıyorum.sanki bu kilolar bende yer etti ve neyaparsam yapayım gitmiyorlar.buyüzden yardımınıza ihtiyacım var.benide aranıza alırsanız birlikte bişeyler yapabiliriz.cvbınızı bekliyorum.

Selam bayanlar, 9 aylık bir kızım var su anki kilolarımın sebebi olan dünya tatlısı bir cadı :) 1.58 boyundayim ve 58 kiloyum. Hedefim 50 kilo olabilmek. Son 2 ayda 8 kilo verdim halen haftada 800 gr-1 kilo arası kilo veriyorum ama motivasyonum düşüyor zaman zaman. Biraz destek için gruplardan birine girmek istiyorum. Hadi beni de alın aranıza :)

selam kızlar
uzun bir zamandan sonra tekrar aranızdayım... ben daha önce bu yarışmaya katılmıştım fakat aile sorunlarımız yüzünden takip edemez oldum zaten ne moral kaldı ne başka bişey e haliyle kilolarda aldı başını gittii...şimdi tekrar kilo vermek istiyorum ama tek başıma zor oluyo benide aranıza alırsanız çok sevinirim.yarışmanıza yabancı değilim yediğim herşeyi günü gününe yazarım ve kilomu cuma günüde yazarım...şu an kilom 72 hedefim 60 kilo olmak.
boyum 1,70
koşu bandı ısmarlamıştım yarın gelicek onunla zayıflamayı düşünüyorum tek desteğim spor alanında o olacak. çünkü zamanım yok 2 cocuk annesiyim dışarı çıkmam mümkün değil....

gençler beni de alın aranıza yahu.. 3 yıl sonra yeniden buralardayım hey gidi hey hey =/ her şey mikemmel giderken cart diye hastalandım verdiğim kiloları geri aldım. yılbaşına kadar 8-10 kilo kadar vermem lazım yardım edin kafama vura vura destek olun bana

6. takıma gelebilirsiniz kızlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…